Pokazuje rezultate 1 do 50 od 151

Tema: Domaci namazi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Odakle vrhnje ili bilo kakav mlijecni proizvod u guacamoleu? o.O

Inace, avokado ne oksidira kad se, oguljen i bez kostice, ispere pod mlazom hladne vode (u slucaju da limeta ili limun ne pasu uz ostatak recepta).
    Vrhnje je klasika u Europi. Stavljamo ga u sve. Netko bi sad mogao pitati odakle vrhnje u štajaznam pilećem paprikašu ili varivu od poriluka, ali ja ga stavljam. I uopće me nije briga što negko misli da ne bi trebalo biti unutra.

Osobno, dodatak vrhnja bi mi bio jedini način na koji bih se uopće mogla prisiliti da probam avokado, to j meni okus sapuna, ufff...

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Vrhnje je klasika u Europi. Stavljamo ga u sve. Netko bi sad mogao pitati odakle vrhnje u štajaznam pilećem paprikašu ili varivu od poriluka, ali ja ga stavljam. I uopće me nije briga što negko misli da ne bi trebalo biti unutra.

Osobno, dodatak vrhnja bi mi bio jedini način na koji bih se uopće mogla prisiliti da probam avokado, to j meni okus sapuna, ufff...
    Malo OT, al ja sam ga prvi put probala pred 15tak godina i to tako da je cijela ploška dodana kao sloj u toplom sendviču, sa šunkom i rastezljivim slanim sirom na vrhu. Meni je i sada tako najdraži, al ne kupujem više baš te šunke. Postalo sam previše svjesna konzerviranja. Al mislim da bi moglo biti dobro i s pilećim fileom i sirom. E da, to ću nam napraviti uskoro

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •