Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Što roštiljate?

  1. #1
    Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,931

    Početno Što roštiljate?

    osim ćevapa 8)


    pucajte....trebam ideje

  2. #2

    Početno

    piletinu, kobasice, odreske, povrce gljive... sto ti padne napamet... ribe, raznjice....

  3. #3

    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    9,949

    Početno

    sve što se nađe u kući
    ju nejm it

    mm se bavi time

  4. #4
    Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,931

    Početno

    koje kobasice su najbolje onako da se ne osuše previše?
    može jeger jel da?

  5. #5

    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    9,949

    Početno

    moji iz razreda jeger peku na štapovima, valjda može

  6. #6

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    Matulji - Opatija
    Postovi
    369

    Početno

    Kozice i škapi! Al' kozice (neočišćeni repovi) nabodeni na štapić od ražnjića i začinjeni 100x

    Na fetu kruha stavimo sir, feticu pomidora, malo origana ili bazilike pa to na roštilj. Sline mi cure kad se sjetim toga.

  7. #7

    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    AgRaM
    Postovi
    2,692

    Početno

    krmiće,vratinu,ražnjiće sa povrćem, roštiljke(kobasice),tikvice,kruh

  8. #8

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    Matulji - Opatija
    Postovi
    369

    Početno

    Od kobasica su dobre debrecinke!

  9. #9

    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    AgRaM
    Postovi
    2,692

    Početno

    za prilog uvijek radimo sataraš i zapečeni grah...i naravno miješanu salatu

  10. #10

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    Matulji - Opatija
    Postovi
    369

    Početno

    Kao prilog mi znamo napraviti šopsku salatu koja je odlična.

  11. #11
    aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,467

    Početno

    Meni ja kao prilog najbolja palenta sa roštilja...Skuha se palenta, izlije u kalup, kad se ohladi izreže na prst debele šnite, zapeče s jedne strane, pa se okrene i gore stavi šnita sira..
    A šareni ražnjići su nezaobilazni..uz meso što više šarenog povrća..
    Ili umjesto mesa sojini odresci, pa pljeskavice punjene sirom..

  12. #12
    Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,931

    Početno

    e palenta

    koji sir da stavim na to
    obični neki podravec/dimsi smao malo da se rastopi? a?


    romina, vratina malo debelje narezana ili nešto drugo?

  13. #13
    aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,467

    Početno

    Ma da, bilo koji tvrdi koji se topi. Fino se napravi korica na palenti od roštilja i još otopljeni sirek...evo već mi sline cure

  14. #14
    Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,219

    Početno

    Najmljac - vratina i piletina iz paca, šampinjoni
    Ostalo - ćevapi, pljeskavice, krmići, ražnjići, paprike, patlidžani, tikvice, luk crveni, krumpiri

    I moram probati ovo s palentom (ali to ću tek kad ostavim Montija ).

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •