-
Što roštiljate?
osim ćevapa 8)
pucajte....trebam ideje
-
piletinu, kobasice, odreske, povrce gljive... sto ti padne napamet... ribe, raznjice....
-
sve što se nađe u kući
ju nejm it
mm se bavi time
-
koje kobasice su najbolje onako da se ne osuše previše?
može jeger jel da?
-
moji iz razreda jeger peku na štapovima, valjda može
-
-
krmiće,vratinu,ražnjiće sa povrćem, roštiljke(kobasice),tikvice,kruh
-
Od kobasica su dobre debrecinke!
-
za prilog uvijek radimo sataraš i zapečeni grah...i naravno miješanu salatu
-
Kao prilog mi znamo napraviti šopsku salatu koja je odlična.
-
Meni ja kao prilog najbolja palenta sa roštilja...Skuha se palenta, izlije u kalup, kad se ohladi izreže na prst debele šnite, zapeče s jedne strane, pa se okrene i gore stavi šnita sira..
A šareni ražnjići su nezaobilazni..uz meso što više šarenog povrća..
Ili umjesto mesa sojini odresci, pa pljeskavice punjene sirom..
-
e palenta
koji sir da stavim na to
obični neki podravec/dimsi smao malo da se rastopi? a?
romina, vratina malo debelje narezana ili nešto drugo?
-
Ma da, bilo koji tvrdi koji se topi. Fino se napravi korica na palenti od roštilja i još otopljeni sirek...evo već mi sline cure
-
Najmljac - vratina i piletina iz paca, šampinjoni
Ostalo - ćevapi, pljeskavice, krmići, ražnjići, paprike, patlidžani, tikvice, luk crveni, krumpiri
I moram probati ovo s palentom (ali to ću tek kad ostavim Montija
).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma