Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: skidanje ožiljka

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno skidanje ožiljka

za vrijeme trudnoće sam imala operaciju i ostao mi je ogroman ožiljak jer se povećavao sa rastom trbuha. razmišljam da li da ga uklonim sada ili poslije ljeta. zanima me koliko se dugo ne bi smjela izlagati suncu nakon operacije. također mislim sljedeći tjedan skinuti madež na vratu koji mi se strahovito povećao za vrijeme trudnoće. pretraživanjem postova shvatila sam da lokalna anestezija ne spriječava dojenje. slažete li se?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I jedno i drugo svakako poslije ljeta, osim ako si spremna fanatično stavljati sun blocker (faktor 60 i više) čim izviriš na sunce.

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

to sam i mislila, al madež mi je ispod kose na vratu i ogroman je. to moram riješiti prije nego mi mali počne grebati ručicama. a za ožiljak ću onda pričekati. ne trebam izdajati i slično, mogu ga normalno dojiti čim mi doktor skine madež?

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a zasto ožiljak ne bi probala srediti LPG tretmanima????

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

toga vjerojatno nema u šibeniku, a koliko vidim po internetu došlo bi i do 5000kn, a kirurg to radi na uputnicu

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Re: skidanje ožiljka

Citiraj M.a.r.t.a prvotno napisa
    za vrijeme trudnoće sam imala operaciju i ostao mi je ogroman ožiljak jer se povećavao sa rastom trbuha.
    A da probas s gelom Contratubex? Za oziljke poslije operacija i sl. Ja ga koristim sad nakon carskog. A pise i kako se stavlja kod starijih oziljaka...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Re: skidanje ožiljka

Citiraj sbuczkow prvotno napisa
    A da probas s gelom Contratubex? Za oziljke poslije operacija i sl. Ja ga koristim sad nakon carskog. A pise i kako se stavlja kod starijih oziljaka...
    ps preporucila ga ginekologica. kosta oko 90 kn

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Koristila sam ga tijekom trudnoće al mi nije pomogao, možda zato što mi se koža širila. Al ožiljak je katastrofalan, 15tak cm dug i 2 širok i još mi je izraslo divlje meso. Ne vjerujem da bi ga išta osim noža skinulo.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj M.a.r.t.a prvotno napisa
    Koristila sam ga tijekom trudnoće al mi nije pomogao, možda zato što mi se koža širila. Al ožiljak je katastrofalan, 15tak cm dug i 2 širok i još mi je izraslo divlje meso. Ne vjerujem da bi ga išta osim noža skinulo.
    pa možeš probat... bar do ljeta imaš vemena provjerit hoće li pomoć ili ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •