Yup, moramo navaliti!![]()
![]()
Ajde, iskusne platnenopelenašice, kakve su DRYBEES pocketice, da li su dobre, glomazne ili onako kao Kushies infant veličine.Da li hoće procuriti, općenito kako ste zadovoljne.Trenutno tatu obrađujemo da ih kupi....
drage moje, ovu fotkicu moram podjeliti sa vama
u rangu je sa onom od Cekane
slikica
Stvarno, kakvi su to repovi? To je nesto iz mora? Izgledaju kao alieni :shock:
Btw, nasli tetre u Bosanskom Brodu. Mama i tata pusaci isli po cigarete pa kupili.
Stvarno, kakvi su to repovi? To je nesto iz mora? Izgledaju kao alieni :shock:
Btw, nasli tetre u Bosanskom Brodu. Mama i tata pusaci isli po cigarete pa kupili.
traci od hobotnice...krakovi
osuse se, onda se to jede poslije...njami...
:shock: :shock: :shock:coccinella prvotno napisa
Draybees stigle :D , lijepo izgledaju, danas ćemo ih isprobati pa javim kako smo prošli.
Draybees=Drybees( ajme)![]()
cuj, prsut je prsut, al nije ni ovo daleko od toga, ja sam se isto zacudila kad sam ovdje dosla da se to susi, a tek kad sam probala sam skuzila zasto
kad pocnemo susiti prsute bit ce novih slika![]()
Mame curica: jeste li vidjele ovu ljepotu?
Dakle,isprobali pocket drybees,bili tri sata u njoj i super.Moramo još isprobati sa našom tekućom kakicom da vidimo da li dobro zadržava.Usput, to nam je prva pocketica i ja sam blago rečeno oduševljena, uzeli neon pink, boja mrak M veličina.Piše da je M od 6,5kg, mi imamo 6200 gr. i nije velika, čičak traka je zalijepljena do kraja( ak me kužite) i tak mi je lijepo mekana, ma sve pet.Sad moram kupiti još![]()
Jedno možda malo bedasto pitanje: ima li pocketica koje iznutra nisu sintetika (mislim da razne stay dry materijale), nego pamuk?
:shock: Nadam se da se šališ kad kažeš"ljepota"?Olivija prvotno napisa
![]()
Pogledala sam, ali one trebaju cover - znači dođe mi ko fitted :/ .coccinella prvotno napisa
to i ja tražim, zato se sad ljeti držim AIO k'o pijan plotamartinaP prvotno napisa
![]()
nego, možda bi ovo moglo biti to :?
ako netko ima, nek' prijavi
inače, mislim da bisve tete šivalice to mogle sašiti bez beda. mislim, i moja mama je probala jedne i uspjelo je. izvana flis (bolje PUL ako ga ima), iznutra flanel ili felpa.
Happy Hempys je fitted.
A Cocci je mislila na ovu Swaddlebees, izvana PUL, a iznutra velur:
Swaddlebees velour pocket
Možda taj flis mora biti da se ne bi vlaga odvodila van :? Na svim pocketicama flis malo viri izvan PUL-a, a na fittedice se uvijek mora paziti da zaštitne skroz prekriju pelenu
Thalia , ne uspijevam otvoriti link
Pa piše da ima džepić :?TeddyBearz prvotno napisa
enela, meni normalno otvara :?
možda bolje da ja odem, samo pomutnju stvaram. trtljam dok mi se lanoliziraju gaće![]()
Ne znam zakaj mi ne otvara, ali TB ima pravo.
Vidi:Samo ti pitaj, a ja ću odgovor naplatiti tak da ti pošaljem Slatkičine gaće na lanoliziranjeThese are the Original Happy Hempy Pocket Fitted diaper.![]()
TB, imaš li kakvih saznanja o ovome? Kakva je pelenica? Već dugo pasem oči na njoj, ali srećom nema L![]()
Sad sam ja dosadna![]()
[quote="vimmerby"]pa i neke s džepićem trebaju zaštitnethalia prvotno napisa
![]()
[/quote
molim da obratite paznju na moj avatar![]()
Ne! Meni je preslatka! Ja sam inače cijepljena na roza boju, čipke i sl. no ovo mi je preslatko. Mala kratka haljinica povrh pelenice i curica k'o bombon!TeddyBearz prvotno napisa
(sad kad bolje razmislim, definitivno me je dijete promijenilo: i ja nosim puno ženstveniju odjeću vedrijih boja)
Zločesta Cocci!coccinella prvotno napisa
![]()
Imam saznanja, jedna embroidered M u mom albumu i jedna L na putu.
![]()
A da ih podijeliš s namaTeddyBearz prvotno napisa
![]()
Snoopy, ne može.enela prvotno napisa
![]()
![]()
Saznanja - pelenice su fine i mekane, to je manje-više sve što ja mogu reći o bilo kojim pelenama.![]()
drage moje platnenopelenašice i sve ostale ljubiteljice istih -
sretan vam Dan planeta Zemlje!![]()
našla sam zanimljivu ponudu ovdje ako koga zanima.
uzmite u obzir da je s(kršitelj koda)ing free (ako se ne varam, do 27.4.)!
ugodan dan vam želim!![]()
Onda te pelenica dodje tocno 19.95 i nista vise, jel tako?
Mislim, gdje god bih vidjela free s(kršitelj koda)ing, to se obicno nije odnosilo na international s(kršitelj koda)ing, tako da moram ovo pitati.
prema mojem dosadašnjem iskustvu, ako vele da je s(kršitelj koda)ing free, onda to vrijedi i za međunarodne pošiljke.
kad odrede besplatno samo za pokoju zemlju, onda i navedu na koje zemlje se to odnosi..
e jesam ga sročila, o'šo mi mozak skroz bye, bye ovih dana...![]()
Ma nije pravilo, ja sam jednom naručivala sa sitea na kojem je pisalo da je s(kršitelj koda)ing besplatan, ali bio je besplatan samo za Ameriku, a to nije pisalo.![]()
i....tko ce probati? btw. pise da se popust NE odnosi na FB!
pa popust se ne odnosi na FB. valjda zato jer je free s(kršitelj koda)ing!
da nam ne bi bilo previše!![]()
Evo mene malo s problemčićem: imamo jednu Berry Plush AIO pelenu veličine M. Veličina nam je ok, pelena je jako lijepa, ALI... pelena mi u roku od 2 sata obično pusti po bokovima, a uložak nije potpuno mokar. Uložak pričvrstim s prednje strane.
Tako da je nosimo samo po doma, ne usudim se s njom u šetnju da se ne bi vratili mokri.
Je li nešto krivo radim?
hmmmm čini mi se da se uložak kopča na stražnjoj strani. :/
Ja BP uložak okrenem tako da konoplja dođe na guzu jel mi onaj mucasti niki materjal nikako ne šmeka. preplastičan je :/
A ubacim i jedan tanki uložak jer puuno piški
i....tko ce probati?![]()
stigla mi je vec i potvrda o placanju, cini se da je s(kršitelj koda)ing ipak besplatan :D
![]()
prerano sam se poveselila. upravo mi je stigao mail da je s(kršitelj koda)ing 7$, besplatan je samo unutar USA!
Dakle, 7$ za jednu pelenicu, popust moguc za vece kolicine - ima li mozda jos netko zainteresiran za FB "A day at the zoo?"
za našu pionirku u naručivanju!
mea culpa! a mislila sam da radim dobro djelo...![]()
moje dosadašnje iskustvo s besplatnom poštarinom se upravo promijenilo...
Ja sam shvatila da se može kopčati i naprijed i natrag, a za dečka mi je nekako logičnije da se kopča naprijed :? .snoopygirl prvotno napisa
Vjerojatno uložak još nije postigao maksimalnu moć upijanja jer nije puno pran. Probaj ga nekoliko puta samo oprati jer mu to povećava apsorpciju. Inače konoplja odlično upija (BP uložak je od konoplje), ali tek nakon nekoliko pranja.martinaP prvotno napisa
Nama je BP super od prvog korištenja. U njega i Popolini Easyfix AIO imam povjerenja![]()
Vidiš, ja isto u BPu kopčam uložak od straga - ni nemam mogućnost da ga stavim drugačije! Ili sam opet nešto fulala... A definitivno mi je prvi izbor kada nisam sigurna kada ćemo stići na sljedeće previjanje!
Na ovoj mojoj BP su drukeri i naprijed i natrag za zakopčati uložak.Olivija prvotno napisa
Hvala, Snowflake, moguće da treba još nekoliko pranja da uložak dođe na svoje. Probala sam i ja danas staviti konoplju do guze, i puno mi je draže od one sintetičke strane.
I dok su ti na sintetičkoj strani, veća je mogućnost da se razlije po peleni.
I kod moje BP su drukeri za ukolžak samo odostraga.
ja samo u fb imam povjerenja![]()