Stranica 5 od 11 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 534

Tema: pričajmo o platnenim pelenama 3. dio

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pitanje o vunenom coveru...imamo stacinator i nekako mi bude vlažnjikav nakon korištenja - jel to znači da nisam dobro lanolizirala ili.... :?

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Tresnjevka u srcu, srce 2500 km sjevernije

Početno

MM upravo otpakirava pelene koje su se namnozile u Zagrebu i pokusava ih svesti na hm, razumnu kolicinu od 20ak komada da ih dofura k nama i sizi li sizi sto sam ih toliko nakupovala...dakle, moram svecano obecati da nakon sto ubodem jos koju Rodinu pusu ja ZAISTAC vise ne kupujem pelene i molim vas, nemojte mi prodati neku ma cak i ako vas budem pitala za nju! Pliz, pomognite mi drzati moju ovisnost pod kontrolom

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj kailash prvotno napisa
    pitanje o vunenom coveru...imamo stacinator i nekako mi bude vlažnjikav nakon korištenja - jel to znači da nisam dobro lanolizirala ili.... :?
    ajmeee, a ja se napalila na taj soaker :/

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    Citiraj kailash prvotno napisa
    ajmeee, a ja se napalila na taj soaker :/
    ma on je krasan i sve ali ne znam da li je ta vlažnjikavost normalna ili to ipak ne treba biti tako :?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mislim da je to normalna pojava: para izlazi van...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moram vas malo omesti, hitno mi je. Idemo na put-turneju, nikako ne možemo sa platnenim i kupila sam babylove jednokratne da vidimo kakva će biti reakcija. I eto, kod M nema reakcije, ali meni prestrašno smrde na metar čim se popiški . Da li svake jednokratne tako smrde ili su ove turbo loše ili nisam navikla da se osjeti miris urina :? Ima li netko da je probao?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sve smrde.A čuj mi smo sada fine guze, u platnenima, i tek sada vidimo kakva je razlika između jednokratnih i platnenih.OGROMNA!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mi smo probali Babylove i Pampers, oboje smrde, ali babylove ipak manje od pampersa (jer mi P. smrde i kad su neupotrebljene).

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Potpisujem.
    Meni su od svih jednokratnih najmanje smrdile Libero pelene

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Unterschrift!

od p do e!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ipak mi onda nosimo svoje Tri dana, dok nam mašina nije na raspolaganju, ćemo izdržati sa smradovima. Ako Martinu stavimo mirisni borić oko vrata.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Help, odakle naručiti Indisposables?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

drage majke, hvala na savjetu
    ja sam jedno 2, 3, 4, 5, 6 puta i pronašla gdje doći do tih pelena
    puno hvala

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

stephanie - ni ja ne znam!

Imam pitanje : Imse Vimse AIO ???? Kako vam se čini? Je'l probao tko???

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    stephanie - ni ja ne znam!

Imam pitanje : Imse Vimse AIO ???? Kako vam se čini? Je'l probao tko???
    I mene zanima! Čini mi se da su uz bok ME AIO, a ako je tako, moram nabaviti koju...

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

... a isključivo bijela boja daje naslutiti minimalizam vrhunske kvalitete..
    (ja se prestala paliti na printeve ...)

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

:? curke, a gdje je ta anjica?
    jos sam joj se davno javila za neku pelenicu (prije svecane izjave o daljnjem nekupovanju, hi hi), al nje vec nekih 2,3 tj. uopce nema na forumu! ili je negdje najavila da je nece biti pa ja nisam u toku?
    mi bili prosli tjedan u Danskoj, mislila sam da ce mi inbox vrvit od novih poruka dok se vratim, a kad ono nista...
    evo, da se pohvalim, stigle su mi skoro sve pelenice (neke, npr. Pauline je moj tata negdje zametnuo, neke duplice su mi namjerno ostavili doma da me nesto i ceka kad se vratim...).
    prvi dojmovi su super, konacno imam poveliku plavo zelenu hrpicu (i nesto manju zuto, crveno, narancastu).
    Irchi, cokoladni Mutt je na zalost i nama mali (al se pretvaram da nije pa ga kopcam ukoso, po gornjim drukerima), "quack, quack" je taman manjoj guzi (kaj je to bila nova pelena? zgledala je ful novo i onda se naravno mala guza uneredila po njoj u prvom nosenju i ja sam ostala :shock: al izgleda da se super ta podstava opere u pranju...)
    anjicine babylove jos isprobavamo, cini mi se da super upijaju...
    momtobe, kaj su tvoje bile samo dvije flisaste HM(AIO i pocketica), nekak mi se cinilo da su bile 3 pelene il sam ja nesto pomijesala?
    suzyem, dosle su nam po jedna Neva i jedna djungla, al sam malo
    jer je Neva zuta, a ne narancasta (doduse, iskupila se super upijanjem pa joj oprastam )
    prihonja, HM dzungla mi je super, super, imam i takve Kamarisice i nekako se cini da nam je uzorak dzungle glavni motiv kolekcije (imam ga i na ME coverima, imam i SMIB lavica, a spremam se kupiti i njihov cover, dolazi mi FB dzunglastog uzorka...)
    helena101 hvala na Kamarisima, bas mi je super kaj su malo "zafarbani", uopce kao da nisu bijele pelenice vec plave sa uzorkom. jedino me zacudilo kaj su fakat veliki (jos nocnih pelenica, cini se da ce moje bijele ME u mirovinu )
    Teddy, tvoja "cloth baby" nam je isto malo knap, nigdje mi ne pise koje je velicine, a pocketica je na zalost ostala u Zg pa ju jos nisam isprobala
    marta, tvoje zelene HM frotirke su mi super, super, morat ces mi i ostale ostaviti (uopce im nisu preplitke)
    eto, mislim da sam sve spomenula (buby sorry sorry sorry...)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

cure, da se pohvalim s dugoočekivanom pošiljkom pelena iz SAD-a- uživam, gladim ih, pipam, šnjofam i ostale perverzije.

u moj harem ušle su Kissaluvs fitted, SB fitted, BG bamboo fitted, BG OS, ME Sandy i OS, ME coveri- od svih uzoraka po jedan, a ubacila se i EllaRoo marama. jes da su jednobojne, al ovo je za probu.
    Probu očekujem za 100- tinjak dana.

moj harem sada broji 40ak komada pelena. HOĆE LI MI TO BITI DOSTA? retoričko pitanje

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj mamuška prvotno napisa
    cure, da se pohvalim s dugoočekivanom pošiljkom pelena iz SAD-a- uživam, gladim ih, pipam, šnjofam i ostale perverzije.

u moj harem ušle su Kissaluvs fitted, SB fitted, BG bamboo fitted, BG OS, ME Sandy i OS, ME coveri- od svih uzoraka po jedan, a ubacila se i EllaRoo marama. jes da su jednobojne, al ovo je za probu.
    Probu očekujem za 100- tinjak dana.

moj harem sada broji 40ak komada pelena. HOĆE LI MI TO BITI DOSTA? retoričko pitanje
    Neće

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nelitze mene si zaboravila
    anjica je počela raditi, reći ću joj da ti se javi...

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

imam jedno pitanje:
    dal se vama nakon nekog vremena pelene kao "ofucaju"...kao da su na vrhu tkanine male grudice?? jel to normalno?? dal vam otvrdnu i nisu meke kao na početku?? jel to isto OK?? i dal vam imalo izblijede??

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

na koje pelene misliš? uglavnom je tako...no, ovisi o materijalu..neke se ofucaju više, neke manje... a neke odmah nakon jednog pranja

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ništa od navedenog, osim:
    Citiraj zmaj prvotno napisa
    i dal vam imalo izblijede??
    Eeeee i to sb OCT

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sad sam zatečena...nekima da...nekima ne....poslala sam par pp-a i dobila takve odgovore... meni nije smetalo, al sam s jednom mamom neš oko toga pričala...pa me zanimalo....koji prašak koristite??? kakva vam je voda....sušenje...???????

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja koristim sad neki novi (bar je u Puli novi) od Froscha tekući biorazgradivi deterđent s aloe verom. super je. ma više manje mi je svejedno za deterđ. voda nije ovdje pretvrda tako da mi čak ni Swaddlebees nisu prekrute iako nemam sušilicu
    sušim na štriku na balkonu.
    neke izblijedile (SB) neke se ofucale a najizdržljivije i najbolje mi se pokazuju s vremenom obične bijele Mother Ease i Popolini nebijeljene

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam nekak uvjerena da je u pitanju voda...meni recimo kosa nakon kupanja kod svekrve bude puno mekša...neg kod kuće...kontam da je i tak s robom...koristim obični al HRVATSKI faks....jel to ok?? nisam stavljala ocat, omekšivać, ne sušim u sušilici neg na štriku i to u sobi....dodatno ispirem...kod mene je masa Kamaris, malo smiba, rode, hm pelenica...najžalije mi je Stacionar leoparda koji se nakon pranja u veš mašini totalono zgrudao na površini i kao da je posao tanji...al, to sam i inače skužila kod poliestera.... ...nije više onak mazan, mekan....uf!! što kod toga napravit?? sad se ne mre vratit na staro... ... što je najbolje, stiga mi je leoprad za jetrvu...kak sam on izgleda u odnosu na mog ... mislim ja sam se pomirila s mucicama, cufanjem...al, kad vidim da ima nekih kojima ni tak... eh da i u poketicama onaj flis ko da je sve porozniji ...iako ih rijetko korstim...zašto????

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ne znam što je , ali i meni su neke "ostarile": npr. Kushies ultra - flanel se istanjio i još malo pa će biti i rupica, a bG OS prva verzija su izblijedile, ali to je od pranja na 60.

Mislim da bi moglo imati veze i broj okretaja centrifuge...

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

meni se neki flanel izvana ocufao tak da su se stvorile mucice recimo na racmanu
    neke HM koje su bile crvene vise nisu zarke nego isprane :/
    mislim da to jako ovisi o materijalu koliko je kvalitetan
    sb oct su mi jos uvijek mekane bez susilice

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Je, a kaj bi vi? Još da vam neko napravi i perpetuum mobile 8)

Normalno je da se korištenjem, pranjem i sušenjem sve dere. Tko ima manji broj, pere svaku pelenu 2-3 puta tjedno. Ja svoje uredno duplo ispirem (centrifuga dupla), s vremena na vrijeme opkuham i svaki put sušim u sušilici. Na kraju krajeva, pelene su da se nose i da guze uživaju u njima a ne da stoje kao na izložbi (iako bi za neke najradije to napravila ).

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Vidiš da nam Cekana svojim savršenstvom kao majkom i perjanicom platnenih udara komplekse!

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne znam što bi vam rekla...evo ja nove novcate stavila oprat (nakon namakanja u hladnoj vodi)....i što mislite što je bilo??? mucice, ulošci se skupili...al, kažem ja to kontam pod "normalno"....pa sad...nemrem vjerovat da je to sam od praška...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hm. Svi prirodni materijali ti se jaaako skupljaju. Pa se mozes barem tako malo utjesiti. Moje su dosta mucaste, al meni susilica uvijek na svemu radi mucice... a neke su mi se i izderale, pogotovo ako vanjski sloj nije flanel nego onaj tanki pamuk... Al ja ih imam malo od pocetka valjda 18, perem na 60, uvijek, bas uvijek susim u susilici i centrifuga dere 1200.. mislim, sve to ide u rok sluzbe

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

koje nove su ti se toliko ofucale?

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj may prvotno napisa
    koje nove su ti se toliko ofucale?
    pa sad...ne znam koje nisu!!? doduše... ima razlike...neke se manje ofucaju tj manje mucica...neke više!! nesmim reć...nije fer!! a ne može se ni pogodit...jer sam ih brdo naručila!! više proizvođača

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja ću probati pogoditi, ali na pp

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj may prvotno napisa
    ja ću probati pogoditi, ali na pp

OT pa vi ste tj Iva je tu s mojim!!! 11misec

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dakle, od danas smo ponosni vlasnici printeva!!! DB i HH!! i tako ponosni, otišli do jedne tete koja će svako malo rodit (imače ima blizance, ovo je treće dite)... i pokazuje joj pocket-ice...a ona mrtva hladna... ja se :shock: ... kak je moguće da netko ostane ladan na te uzorke?? ... i još je komentirala da će ditetu bit vruće u tom... a ja njoj: u jednokratnim neće?? ona pa ne znam... i to je sva priča....

Engls avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Z.dobro si prošla s tom prijateljicom.Meni je jedna trudnica,poznanica sa faksa,nakon što sam joj posudila neke stvari za bebicu,kupila jednokratne pelene.
    Kao,jadna ja...

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Engls prvotno napisa
    Z.dobro si prošla s tom prijateljicom.Meni je jedna trudnica,poznanica sa faksa,nakon što sam joj posudila neke stvari za bebicu,kupila jednokratne pelene.
    Kao,jadna ja...
    a kažem ti...nemreš ostat mrtav hladan...koje boje!!! ... ona ih prvi put vidi...i eto... :?

Engls avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma kada ih pipneš,a ono mekanoooo! Par puta sam se dala u raspravu i svaki put kada bih ih zaskočila sa upitom tipa,što rade kada im se zacrveni guza,posebice ljeti,a one mudro luftaju guzu,oblače samo gaćice,...e,a kada ja krenem sa "unaprijed smišljenom propagandnom odom o platnenim pelenama",tada niti jedna od njih nikada nije imala problema sa crvenim guzama...
    Ma,pusti ih...kada dođu do problema prvo će k nama doći.Sada kada krene ljeto i defile šarenih guza....
    Već sam skužila kome mogu pričati o prednostima platnenih,a kome ne.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

danas ga stavim, prvi put u DB print pocket pelenicu!!! i što on napravi??? guza navikla na dobro...i lipo...op veliki posa !!! samo za info!! stoličari jednom tjedno... dakle, od svih pelena ...

Engls avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa,sada barem znaš što ti je činiti kada želiš da ti se pok_ _ a...

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Engls prvotno napisa
    Pa,sada barem znaš što ti je činiti kada želiš da ti se pok_ _ a...
    ha ha ha
    ne brinem se ja za njegov veliki posa...ispada da se više brinem za novu pelenicu

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ockej žemske!! ko se može mjerit?? danas dobila vojnu pelenu i zebra pelenu!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

joj vidjela sam ih, preslatke su

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj lucylu prvotno napisa
    joj vidjela sam ih, preslatke su
    heh 8)

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne znam što je , ali i meni su neke "ostarile": npr. Kushies ultra - flanel se istanjio i još malo pa će biti i rupica, a bG OS prva verzija su izblijedile, ali to je od pranja na 60.
    I moji Kushies Ultra su vec jako rupicaste, al ne na flanelu nego na vanjskom sloju, tako da sam jednu cak "ogolila" i sad ju namjeravam obnoviti, samo ne znam bi li izvana nasila flis (nisu mi flisaste pelene bas nesto kod mojih popisanaca) ili PUL. Nasla sam tu na jednom siteu da prodaju PUL, oko 40 kn/kom za jednu pelenu, sto mi je malkice skupo...mislila sam ga ici traziti u ducane al sam nesto surfala pa izgleda da je taj PUL poprilicno specificni materijal, proizveden u USA za medicinske svrhe pa se bojim da ne kupim nesto krivo.
    Inace, ostala sam :shock:kad sam procitala da bi se taj orginalni USA PUL bas TREBAO s vremena na vrijeme susiti u susilici da odrzi svoju vodonepropusnost (nasla sam to na www.babyheaven.se, gdje citiraju HH/Stacinator Lindu - ak vas zanima odite na taj site i pod naslovom "Ta hand om PUL" procitajte njeno pismo koje je na engleskom, i oni imaju njeno odobrenje da ga objave)

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

e da, a kad ste vec tamo pogledajte i pod naslovcicima Blojor 1, 2 i 3 kakve je vec sve zena sasila prekrasne pelenice...npr. za curicu svijetloplava iznutra, izvana bijela sa leptiricima (plavim, roza..) ili za decka zuta iznutra, crna izvana sa narancastim plamenovima i plavim zmajevima .. ma mljac!
    evo linkova na neke koje se mogu kupiti:
    TIRKIZ
    MJESECI NA GUZI
    KRUSKE I JAGODE
    DINJE I TRESNJICE
    steta sto samo siva pocketice

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Baš su lijepe pelenice.
    A što se tiče tvojih K Ultra ... Koliko se sjećam ti si ih i kupila rabljene: moje su u funkciji negdje od listopada. Baš ću pregledati taj vanjski dio kad dođem doma. Meni je ta pelena jako draga samo mi je krivo što izvana nije neki PUL, a ne ovaj vynil koji je tvrd pa čini pelenu glomaznom i tvrdom.

Inače jako sam zadovoljna ME AIO! To je tako predivno mekana pelena... Svakako preporučam (a pogotovo kada se uzme u obzir value for money).

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kailash, u kojem dućanu kupuješ frosch?
    (ne adresa, nego lanac )

inače, da se i ja malo uključim, sad smo već nekoliko tjedana isključivo u pp i ja sam jako zadovoljna. u početku nas je mučio pelenski osip (i u jednokratnima i u platnenima, marge je očito nešto osjetljivija), ali smo razradili tehniku i osipa već neko vrijeme nema.

inače imamo 20tak fittedica indisposables, koje su mi u početku bile bezveze, a sad sam s njima oduševljena i najradije ih koristim, baš ih jako volim.
    uz njih, imamo od svega pomalo. od pocketica mi najbolje pašu FB, a od AIO-a popolinijeva.
    dobre su mi i racman i smib fittedice, ma totalno sam napaljena na najobičnije fitted pamučne i ne mogu vjerovati jer sam u početku mislila imati isključivo pocketice

Stranica 5 od 11 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •