cocc...pelene, šarene, pelene![]()
pa sad, ja sam još i prije druge trudnoće znala da ću s idućim djetetom koristiti platnene, pa ih skupljam već neko vrijeme![]()
ali sam prije nego što sam ih počela koristiti bila uvjerena da sam ja tip za pocketice i AIO, dok su mi se fittedice one size činile najgore - a sad baš te najviše volim![]()
coccinella prvotno napisa
još mi nisu sve stigle...a neš vjerovat baš sad popisujem....inventura
![]()
:D Stigle Imse Vimse AIO: divna i mekana kao ME AIO - sva se rasklapa, a stay dry dio može biti do guze ili od - prema želji! Ima male produžetke oko nogu samo PULa.
A uzela sma i još jednu pelenicu za probu: kako se meni jako sviđa ideja one-size plena, uzela sam Bumwear pocket one size, plava s tirkiznim i fino mi djeluje, s tim da i one imaju kao male nogavice: naime gumica oko nogu je ušivena više nego sam rub pelene, tako da noge dodiruje samo flis. Ne znam je li to princip i kod HH?
Eto sad moram slikati pojačanje kolekcije!
lutonjice u Mercatoru sam našla Frosch i to tri tipa - za šareno, za bijelo s limunom i univerzalni s aloe verom. ja imam taj treći i super mi je nekako mekana roba (ne koristim omekšivač inače) i lako se pegla.
meni su najdraže pelene na kraju ove "obične" tipa kissaluvs ili popolini, iako nisam mislila da će tako biti :/
i bella bottoms - definitivno najbolje i najjeftinije koje imam!
e hvala, merkator mi je 5 minuta od kuće :D
inače su mi skoro sva sredstva za čišćenje u kući froschova
Evo da se i mi prijavimo!Mi smo u fazi nabave pelenica i pitanje je tjedna kad cemo zauvijek reci zbogom ruznim,smrdljivim,jednokratnim plasticnim vrecamaZa sada smo nabavili 5 smibovih i svidile su mi se jako,narucila sam jos 3 komada.Mislim se narucit jos 7 kom fuzzy bunz m :/ Molim vas za savjet ili preporuku koju bi jos mogla jepu pelenicu stavit na slatku guzu :D
A joj, pa onda bih se i ja osramotila po tome, u usporedbi s veterankama ovdje...nekih 35-40 komada, velika vecina HM (by baka), i upravo danas sam kupila materijale za jos nekih 10-ak pelena, jer su nam neke postale male...zmaj prvotno napisa
![]()
Cekamo pojacanje - SMIB kravicu (inace sam tu kravicu pikirala zadnji put, ali su mi je pokupovale brzoprsticke pred nosom dok sam se ja premisljala), molim se da mu nije mala, kao ostale OS pelene...
Pitanje: da li je tko negdje vidio LHC AIO pelenu velicina L, a da je in stock, da ne moram cekat dok je sasiju? Cisto me strah da dostavljanje custom made pelene ne potraje sto godina. A svi imaju neke S i M velicine...
Da li su kome pelene dok čekaju pranje pozelenile?
Pelene perem svaki drugi dan i prije odlaganja u kantu ih pošpricam mješavinom vode i čajevca. Uglavnom, pelene od dana prije poprime neonski zelenu boju, posebno one noćne, jako popišane. Teta u laboratoriju nam je rekla da je to od žučnih boja i da je to još normalno :?
meni nisu pozelenile...
a ispireš ih pod vodom ili samo pošpricaš?
ja svoje ispirem jer ih jednom nisam nego sam ih sam tak stavljala u kantu pa se jako osjetila "duha" po pišukici... bljak...
btw. a ak je to još normalno, kaj se bi sve još moglo događati s njima? je i to rekla?
Meni zeleni ono što dođe u dodir s čajevcem: krpice za guzu obavezno a pelene valjda ovisi koliko pošpricam. Kada ne pošpricam kantu onda budu zelene samo krpica, a kada špricam i kantu onda dobiju i pelene.
(to mi se čini kao CSI)
Malo sam OT od onoga o cemu vi pricate, ali htjela sam vam javiti da nam je stigla prva platnena pelena!(sad jos 49... he he) Onaj promotivni paket od ME- pelena, umetak i cover stiglo za 6 dana!!! Strasni su...
jazmaj prvotno napisa
dobila zebru i sunset...od istog izvora
pogle
a sunce iz afrike nikako da zađe da i meni stigne koja zalazeća zebricaznatizeljna prvotno napisa
![]()
![]()
i ja bi vojnu! S kojeg site-a? Odajte tajnu pleeeaaassseeee!!!!
Al to je fitted? Ja bi pocket! Fitted koristim samo za noc i danas sam bas uzela tri zelena racmana, evo, namacu se![]()
Tea, poslala sam ti pp jucer... Ajde pliz odgovori.![]()
sbuczkow prvotno napisa
![]()
![]()
inbox mi je pun, očito ju nisam registrirala. više je nema, ajd ponovi pliz![]()
može military i poketica!dina prvotno napisa
e sad...
meni su baš ove fitted mrak, a i da joj malo 'odmorim' guzu od fuzzi-ja. Iako mi još nikad fitted nisu procurile (coveri dobro drže), još uvijek za izlaske koristim fb.
Ali čim se ove neove operu, idem ih prošetati po kvartu
Tea imas pp![]()
dina prvotno napisa
![]()
Zelim vam nesto priznati.
Donedavno sam cijelo vrijeme izbjegavala ovaj podforum jer me nerviralo to da nista ne razumijem o cemu vi to pricate i nimalo se nisam snalazila tu. I dalje ne znam puno o platnenima ali atmosfera na ovom podforumu mi je definitivno najbolja od svih podforuma! :D Ne znam je li to radi svog ovog šarenila ali svi su mi nekako happy i nema nikakve ozbiljnosti i nikakvih ozbiljnih tema i to mi je superiška!![]()
(Najozbiljnija tema je kako smrdi platnena pelena na dječje govance
)
pa ja baš fitted nosim kad idemo van jer mi najbolje drže.
pogotovo ako je nosim u slingu, onda mi sve pocketice i AIO procure na nogicama (jer su u slingu raširene), a fittedice mi nikad ne promoče
da, ja ih nosimpa ja baš fitted nosim kad idemo van jer mi najbolje drže.![]()
Je je i ja nosim fitted ali malcu stavljam pocket![]()
sa magicnom krpom mi ne procure i nekako su mi puno mekse nego fitted sa coverom. Nema sanse da bi ga sa njegovom kilazom, pelenom i coverom ugurala u ijedne hlace![]()
Po noci nosi skoro pa bratove pidjame![]()
Samo pošpricam, ispirem samo pokakanevimmerby prvotno napisa
Nisam pitala, a ona nije rekla.ja svoje ispirem jer ih jednom nisam nego sam ih sam tak stavljala u kantu pa se jako osjetila "duha" po pišukici... bljak...
btw. a ak je to još normalno, kaj se bi sve još moglo događati s njima? je i to rekla?
Viš, probat ću jednu turu ne špricati.Olivija prvotno napisa
jelda?! i meni istosbuczkow prvotno napisa
uvijek se dobro nasmijem
sto beba....Lutonjica prvotno napisa
meni u marami FB nikad nisu procurili. Istina je i da stavim dva inserta+čudesnu krpu, ali nema veze. Ljudi me sažalno pitaju: Još uvijek morate široko povijati?, s js ponosno: Ne, koristim platnene.
Možda baš i nisam neka reklama :/
A atmosfera na ovom pdf-u je mrak, samo što sam ja uvijke izbjegavala javljati se jer mi se činilo da je ovo dosta zatvoreni krug i da teško primaju nove. A i bojala sam se da me netko ne prorešeta sa pitanjima ( a ja se zblamiram), ili da postoji neki obred inicijacije gdje gole palite jednokratne pelene i sl.
znala sam da su pelene u drugom planucoccinella prvotno napisa
I meni je ovo definitivno najdrazi pdf, i to od prvog dana kad sam nabasala na nj, kad nisam ni znala za platnene, ali sam u roku sat vremena citanja odlucila da prelazimo na njih!
A ovo za shopping je ziva istina, prvo sam nocima pregledavala razne stranice s pelenama radi ucenja, a onda se to pretvorilo u pregledavanje i zapisivanje pelena koje cu slijedece kupiti, trazenje rasprodaja...a sad imam cijeli jedan folder u favorites koji se zove Diapers- Shopping, nekih 30-ak stranica koje salju i ne salju u HR!
Znatizeljna,za obred inicijacije!
I meni je ovo definitivno najdrazi pdf, i to od prvog dana kad sam nabasala na nj, kad nisam ni znala za platnene, ali sam u roku sat vremena citanja odlucila da prelazimo na njih!
A ovo za shopping je ziva istina, prvo sam nocima pregledavala razne stranice s pelenama radi ucenja, a onda se to pretvorilo u pregledavanje i zapisivanje pelena koje cu slijedece kupiti, trazenje rasprodaja...a sad imam cijeli jedan folder u favorites koji se zove Diapers- Shopping, nekih 30-ak stranica koje salju i ne salju u HR!
Znatizeljna,za obred inicijacije!
A da podijelis sa mnom te linkove?Dolisa prvotno napisa
![]()
ne bum citirala sve na što sam![]()
cure, cure....hmmmm....razmišljam...o pelenama...koju bi još!!
Stojim sa frendicom na Trgu J.B.J. i pričam o platnenim ulošcima(još sam jednu frendicu preobratila!).Dijete mi spava u marami,kad osjetim da me netko lupka po ramenu.Okrenem se a ono romkinja sa djetetom na rukama žica pampersicu.Objasnim joj na 3 načina da ne koristim pampersice već platnene pelene da bi ona :? odustala sa riječima "a ciganke...".![]()
Ljudi uzela sam jednu pocketicu happy heinys i nisam zadovoljna, skoro svaki put mi procure. Doduše nemam originalni uložak nego najčešće stavljam tetru ili uložak od fuzzi bunz. Ima li netko sličnih iskustava??? Ne da procure sa strane nego baš promoče kroz onaj nepropusni materijal. I ne držim ih duže od 2 sata nikada, pa opet.... :/
Koalica, to ti je nažalost tako sa AIO od impregniranog pamuka... :/ PUL je puno pouzdaniji (ali naravno i manje lijep).
Nisu AIO nego pocket i kažu da je vanjski dio PUL :/
Ma da, to sam mislila - i AIO i pocketice rade od tog materijala i nisu baš skroz pouzdane. :/
Tj. ja cijelo vrijeme brijem da govoriš o takvoj (šarenoj) HH, ali ako je jednobojna, onda je stvarno od PUL-a.