Stranica 6 od 11 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 534

Tema: pričajmo o platnenim pelenama 3. dio

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cocc...pelene, šarene, pelene

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa sad, ja sam još i prije druge trudnoće znala da ću s idućim djetetom koristiti platnene, pa ih skupljam već neko vrijeme

ali sam prije nego što sam ih počela koristiti bila uvjerena da sam ja tip za pocketice i AIO, dok su mi se fittedice one size činile najgore - a sad baš te najviše volim

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj coccinella prvotno napisa
    Hajde, zmaj, pošteno priznaj svoje brojno stanje.
    još mi nisu sve stigle...a neš vjerovat baš sad popisujem....inventura

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zmaj

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Dolisa prvotno napisa
    Zmaj

ajd vi prvo
    da se ne osramotim!!

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mislim, u svakom slučaju, ne - dovoljno

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

:D Stigle Imse Vimse AIO: divna i mekana kao ME AIO - sva se rasklapa, a stay dry dio može biti do guze ili od - prema želji! Ima male produžetke oko nogu samo PULa.
    A uzela sma i još jednu pelenicu za probu: kako se meni jako sviđa ideja one-size plena, uzela sam Bumwear pocket one size, plava s tirkiznim i fino mi djeluje, s tim da i one imaju kao male nogavice: naime gumica oko nogu je ušivena više nego sam rub pelene, tako da noge dodiruje samo flis. Ne znam je li to princip i kod HH?

Eto sad moram slikati pojačanje kolekcije!

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

lutonjice u Mercatoru sam našla Frosch i to tri tipa - za šareno, za bijelo s limunom i univerzalni s aloe verom. ja imam taj treći i super mi je nekako mekana roba (ne koristim omekšivač inače) i lako se pegla.

meni su najdraže pelene na kraju ove "obične" tipa kissaluvs ili popolini, iako nisam mislila da će tako biti :/

i bella bottoms - definitivno najbolje i najjeftinije koje imam!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e hvala, merkator mi je 5 minuta od kuće :D
    inače su mi skoro sva sredstva za čišćenje u kući froschova

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo da se i mi prijavimo!Mi smo u fazi nabave pelenica i pitanje je tjedna kad cemo zauvijek reci zbogom ruznim,smrdljivim,jednokratnim plasticnim vrecama Za sada smo nabavili 5 smibovih i svidile su mi se jako,narucila sam jos 3 komada.Mislim se narucit jos 7 kom fuzzy bunz m :/ Molim vas za savjet ili preporuku koju bi jos mogla jepu pelenicu stavit na slatku guzu :D

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa
    Zmaj

ajd vi prvo
    da se ne osramotim!!
    A joj, pa onda bih se i ja osramotila po tome, u usporedbi s veterankama ovdje...nekih 35-40 komada, velika vecina HM (by baka), i upravo danas sam kupila materijale za jos nekih 10-ak pelena, jer su nam neke postale male...
    Cekamo pojacanje - SMIB kravicu (inace sam tu kravicu pikirala zadnji put, ali su mi je pokupovale brzoprsticke pred nosom dok sam se ja premisljala), molim se da mu nije mala, kao ostale OS pelene...

Pitanje: da li je tko negdje vidio LHC AIO pelenu velicina L, a da je in stock, da ne moram cekat dok je sasiju? Cisto me strah da dostavljanje custom made pelene ne potraje sto godina. A svi imaju neke S i M velicine...

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Da li su kome pelene dok čekaju pranje pozelenile?
    Pelene perem svaki drugi dan i prije odlaganja u kantu ih pošpricam mješavinom vode i čajevca. Uglavnom, pelene od dana prije poprime neonski zelenu boju, posebno one noćne, jako popišane. Teta u laboratoriju nam je rekla da je to od žučnih boja i da je to još normalno :?

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

meni nisu pozelenile...

a ispireš ih pod vodom ili samo pošpricaš?

ja svoje ispirem jer ih jednom nisam nego sam ih sam tak stavljala u kantu pa se jako osjetila "duha" po pišukici... bljak...

btw. a ak je to još normalno, kaj se bi sve još moglo događati s njima? je i to rekla?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Meni zeleni ono što dođe u dodir s čajevcem: krpice za guzu obavezno a pelene valjda ovisi koliko pošpricam. Kada ne pošpricam kantu onda budu zelene samo krpica, a kada špricam i kantu onda dobiju i pelene.
    (to mi se čini kao CSI )

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A joj, pa onda bih se i ja osramotila po tome, u usporedbi s veterankama ovdje...nekih 35-40 komada, velika vecina HM (by baka), i upravo danas sam kupila materijale za jos nekih 10-ak pelena, jer su nam neke postale male...
    fiju!! pa nemam ni ja puno 50ak!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Malo sam OT od onoga o cemu vi pricate, ali htjela sam vam javiti da nam je stigla prva platnena pelena! (sad jos 49... he he) Onaj promotivni paket od ME- pelena, umetak i cover stiglo za 6 dana!!! Strasni su...

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sbuczkow prvotno napisa
    Malo sam OT od onoga o cemu vi pricate, ali htjela sam vam javiti da nam je stigla prva platnena pelena! (sad jos 49... he he) Onaj promotivni paket od ME- pelena, umetak i cover stiglo za 6 dana!!! Strasni su...
    :D

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sbuczkow, :D

znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ockej žemske!! ko se može mjerit?? danas dobila vojnu pelenu i zebra pelenu!!!!!
    ja
    dobila zebru i sunset...od istog izvora
    pogle

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj znatizeljna prvotno napisa
    ockej žemske!! ko se može mjerit?? danas dobila vojnu pelenu i zebra pelenu!!!!!
    ja
    dobila zebru i sunset...od istog izvora
    pogle
    a sunce iz afrike nikako da zađe da i meni stigne koja zalazeća zebrica

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja bi vojnu! S kojeg site-a? Odajte tajnu pleeeaaassseeee!!!!

znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pošalji pp Tei

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Al to je fitted? Ja bi pocket! Fitted koristim samo za noc i danas sam bas uzela tri zelena racmana, evo, namacu se

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tea, poslala sam ti pp jucer... Ajde pliz odgovori.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Tea, poslala sam ti pp jucer... Ajde pliz odgovori.

inbox mi je pun, očito ju nisam registrirala. više je nema, ajd ponovi pliz

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj dina prvotno napisa
    Al to je fitted? Ja bi pocket! Fitted koristim samo za noc i danas sam bas uzela tri zelena racmana, evo, namacu se
    može military i poketica!

znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

e sad...
    meni su baš ove fitted mrak, a i da joj malo 'odmorim' guzu od fuzzi-ja. Iako mi još nikad fitted nisu procurile (coveri dobro drže), još uvijek za izlaske koristim fb.
    Ali čim se ove neove operu, idem ih prošetati po kvartu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tea imas pp

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tea imas pp

Zelim vam nesto priznati.
    Donedavno sam cijelo vrijeme izbjegavala ovaj podforum jer me nerviralo to da nista ne razumijem o cemu vi to pricate i nimalo se nisam snalazila tu. I dalje ne znam puno o platnenima ali atmosfera na ovom podforumu mi je definitivno najbolja od svih podforuma! :D Ne znam je li to radi svog ovog šarenila ali svi su mi nekako happy i nema nikakve ozbiljnosti i nikakvih ozbiljnih tema i to mi je superiška! (Najozbiljnija tema je kako smrdi platnena pelena na dječje govance )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ja baš fitted nosim kad idemo van jer mi najbolje drže.

pogotovo ako je nosim u slingu, onda mi sve pocketice i AIO procure na nogicama (jer su u slingu raširene), a fittedice mi nikad ne promoče

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, ja ih nosim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je je i ja nosim fitted ali malcu stavljam pocket
    sa magicnom krpom mi ne procure i nekako su mi puno mekse nego fitted sa coverom. Nema sanse da bi ga sa njegovom kilazom, pelenom i coverom ugurala u ijedne hlace
    Po noci nosi skoro pa bratove pidjame

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj vimmerby prvotno napisa
    meni nisu pozelenile...

a ispireš ih pod vodom ili samo pošpricaš?
    Samo pošpricam, ispirem samo pokakane

ja svoje ispirem jer ih jednom nisam nego sam ih sam tak stavljala u kantu pa se jako osjetila "duha" po pišukici... bljak...

btw. a ak je to još normalno, kaj se bi sve još moglo događati s njima? je i to rekla?
    Nisam pitala, a ona nije rekla.

Citiraj Olivija prvotno napisa
    Meni zeleni ono što dođe u dodir s čajevcem: krpice za guzu obavezno a pelene valjda ovisi koliko pošpricam. Kada ne pošpricam kantu onda budu zelene samo krpica, a kada špricam i kantu onda dobiju i pelene.
    (to mi se čini kao CSI )
    Viš, probat ću jednu turu ne špricati.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tea imas pp

Zelim vam nesto priznati.
    Donedavno sam cijelo vrijeme izbjegavala ovaj podforum jer me nerviralo to da nista ne razumijem o cemu vi to pricate i nimalo se nisam snalazila tu. I dalje ne znam puno o platnenima ali atmosfera na ovom podforumu mi je definitivno najbolja od svih podforuma! :D Ne znam je li to radi svog ovog šarenila ali svi su mi nekako happy i nema nikakve ozbiljnosti i nikakvih ozbiljnih tema i to mi je superiška! (Najozbiljnija tema je kako smrdi platnena pelena na dječje govance )
    jelda?! i meni isto
    uvijek se dobro nasmijem

znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa

pogotovo ako je nosim u slingu, onda mi sve pocketice i AIO procure na nogicama (jer su u slingu raširene), a fittedice mi nikad ne promoče
    sto beba....

meni u marami FB nikad nisu procurili. Istina je i da stavim dva inserta+čudesnu krpu, ali nema veze. Ljudi me sažalno pitaju: Još uvijek morate široko povijati?, s js ponosno: Ne, koristim platnene.

Možda baš i nisam neka reklama :/

A atmosfera na ovom pdf-u je mrak, samo što sam ja uvijke izbjegavala javljati se jer mi se činilo da je ovo dosta zatvoreni krug i da teško primaju nove. A i bojala sam se da me netko ne prorešeta sa pitanjima ( a ja se zblamiram), ili da postoji neki obred inicijacije gdje gole palite jednokratne pelene i sl.

znatizeljna avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj coccinella prvotno napisa
    To ti je zato što žene razmjenjuju iskustva o shoppingu. Gdje ćeš veselije teme za žene!
    znala sam da su pelene u drugom planu

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I meni je ovo definitivno najdrazi pdf, i to od prvog dana kad sam nabasala na nj, kad nisam ni znala za platnene, ali sam u roku sat vremena citanja odlucila da prelazimo na njih!
    A ovo za shopping je ziva istina, prvo sam nocima pregledavala razne stranice s pelenama radi ucenja, a onda se to pretvorilo u pregledavanje i zapisivanje pelena koje cu slijedece kupiti, trazenje rasprodaja...a sad imam cijeli jedan folder u favorites koji se zove Diapers- Shopping, nekih 30-ak stranica koje salju i ne salju u HR!

Znatizeljna, za obred inicijacije!

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I meni je ovo definitivno najdrazi pdf, i to od prvog dana kad sam nabasala na nj, kad nisam ni znala za platnene, ali sam u roku sat vremena citanja odlucila da prelazimo na njih!
    A ovo za shopping je ziva istina, prvo sam nocima pregledavala razne stranice s pelenama radi ucenja, a onda se to pretvorilo u pregledavanje i zapisivanje pelena koje cu slijedece kupiti, trazenje rasprodaja...a sad imam cijeli jedan folder u favorites koji se zove Diapers- Shopping, nekih 30-ak stranica koje salju i ne salju u HR!

Znatizeljna, za obred inicijacije!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

a sad imam cijeli jedan folder u favorites koji se zove Diapers- Shopping, nekih 30-ak stranica koje salju i ne salju u HR!
    A da podijelis sa mnom te linkove?

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ljudi me sažalno pitaju: Još uvijek morate široko povijati?, s ja ponosno: Ne, koristim platnene.

A atmosfera na ovom pdf-u je mrak, samo što sam ja uvijke izbjegavala javljati se jer mi se činilo da je ovo dosta zatvoreni krug i da teško primaju nove. A i bojala sam se da me netko ne prorešeta sa pitanjima ( a ja se zblamiram), ili da postoji neki obred inicijacije gdje gole palite jednokratne pelene i sl.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ljudi me sažalno pitaju: Još uvijek morate široko povijati?, s ja ponosno: Ne, koristim platnene.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne bum citirala sve na što sam
    cure, cure....hmmmm....razmišljam...o pelenama...koju bi još!!

Engls avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Stojim sa frendicom na Trgu J.B.J. i pričam o platnenim ulošcima(još sam jednu frendicu preobratila!).Dijete mi spava u marami,kad osjetim da me netko lupka po ramenu.Okrenem se a ono romkinja sa djetetom na rukama žica pampersicu.Objasnim joj na 3 načina da ne koristim pampersice već platnene pelene da bi ona :? odustala sa riječima "a ciganke...".

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Engls prvotno napisa
    Stojim sa frendicom na Trgu J.B.J. i pričam o platnenim ulošcima(još sam jednu frendicu preobratila!).Dijete mi spava u marami,kad osjetim da me netko lupka po ramenu.Okrenem se a ono romkinja sa djetetom na rukama žica pampersicu.Objasnim joj na 3 načina da ne koristim pampersice već platnene pelene da bi ona :? odustala sa riječima "a ciganke...".
    :shock:

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ljudi uzela sam jednu pocketicu happy heinys i nisam zadovoljna, skoro svaki put mi procure. Doduše nemam originalni uložak nego najčešće stavljam tetru ili uložak od fuzzi bunz. Ima li netko sličnih iskustava??? Ne da procure sa strane nego baš promoče kroz onaj nepropusni materijal. I ne držim ih duže od 2 sata nikada, pa opet.... :/

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Engls prvotno napisa
    :shock:
    No dakle... :shock:

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koalica, to ti je nažalost tako sa AIO od impregniranog pamuka... :/ PUL je puno pouzdaniji (ali naravno i manje lijep ).

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nisu AIO nego pocket i kažu da je vanjski dio PUL :/

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma da, to sam mislila - i AIO i pocketice rade od tog materijala i nisu baš skroz pouzdane. :/

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tj. ja cijelo vrijeme brijem da govoriš o takvoj (šarenoj) HH, ali ako je jednobojna, onda je stvarno od PUL-a.

Stranica 6 od 11 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •