Olivija prvotno napisa
A evo, baš kad sam se pohvalila, ona opet počela mazat pelene (ali nije kriva, strefio nas neki proljev)
![]()
Nema rasprodaje, za svaku pelenicu sam dobro nažuljala guzu pred kompom!
Olivija prvotno napisa
A evo, baš kad sam se pohvalila, ona opet počela mazat pelene (ali nije kriva, strefio nas neki proljev)
![]()
Nema rasprodaje, za svaku pelenicu sam dobro nažuljala guzu pred kompom!
hm... ne znam jel smijem tu pitat, ali burze više nema pa ako nekog zanima, prodala bih naša dva nova soakera. naime, počinjem raditi (joj), sad ću i diplomirati (joj joj) i nemam vremena prati ih na ruke, lanolizirati i čekati da se osuše.
jedan zeleni, jedan crveni, pošaljem fotke poslije, ako nekog zanima. vuna su, lanolizirani, za 80 kn svaki.
dok još ne završim......
http://public.fotki.com/zmaj/pelenice/
Jel netko od vas kupovao pelene Racman u Sloveniji i ako je, koje je najbliže prodajno mjesto, ako idete na GP Macelj?
Selim se malo bliže granice sa SLO, pa bi se možda zaletjela jednom..
ajme...koliko sam se samo načekala da bi to ubacila....još ostale...
hvala
Zmaj,![]()
E sad ce nasa zmaj - opasna shopperica - svako malo ubacivati nove pelenice...a ja cu svako malo skicnuti...![]()
A vidi pozadine na Zmajičinim pelenama, iiideš! :D
Zmaj, sad ti meni reci di si to iskopala?
zmaj, zavidna kolekcija![]()
pa koliko ti toga imaš :?
Moje se ne vide, osim onih na rasprodaji.zmaj prvotno napisa
![]()
hvala cure...ja, il ne vidim dobro il??, al ne kontam da je to tak opeka kolekcija... doduše još fale neke...bum i to stavila...
pozadina??? fotkala na fotiru...a okvir je advanced od fotki.com.....
Teddy, a bome bi tila vidit...tvoje pelenice... mislim da bi usrećila pola foruma!!![]()
Pelene reklamiraju tete šivalice.Npr. ogrebala sam se za ponije i mačkice koje nisu bile na rasprodaji...![]()
cure hvala vam sad samneugodnjak
nego, ajd me pohvalite pred MM-om...da više ne krešti kad kažem "vidi pelena koje nemamo....hmmmm..."
![]()
Ljudi totalno sam se navukla, nemrem stat. Totalna opsesija, mm ludi samnomTrošim ko pijani milijarder
![]()
koalica prvotno napisa
Možda bismo trebale promijeniti naziv pdf-a tako da velikm slovima piše: NE PRILAZITE! OPASNOST OD OVISNOSTI!
sad mi to kažete......Olivija prvotno napisa
![]()
Eto u međuvremenu sam naručila još 2 mibove, nekakva nova kolekcija je stigla![]()
Kaj se smiješ, imaš ih više od mene a dijete ti je skoro mjesec dana mlađe![]()
evo htjela bi prvo nahvaliti Nickie's diapers, posiljka stigla u roku od 7 dana![]()
a sada bi trebala pomoc od iskusnih pelenasica, gledam:
- Haute pocket
- Bumgenius
- Mommy touch
pa sad mi recite, koje izabrati, kakva su iskustva....
nemam sada volje kopati po pretrazniku pa vas molim
bum genius: http://public.fotki.com/zmaj/pelenice/pelenuke052.html
moja pocket pelenica
ne sviđa mi se što se oni čici ljepe za sve...nisu zaštićeni...
inače, ok!
Bum Genius - preporučam, pogotovo otkako su izvana od PULa.
MT mi se stalno čine da imaju previše drukera i da bi se pogubila u njima iako imaju prekrasne boje,
Haute pocket - to su, jel' tako, isto OS pocketice, ap ima s drukerima i s ččcima - zagledavala, ali još nisam nabavila.
Eto ti brzopoteznih odgovora. Javi kako si zadovoljna Bumwear, i koje si uzorke uzela!
tks na brzim info, ma nisam niti sumnjala
jos neznam sto da uzmem, istina MT ima puno drukera, ali se isto tako mogu namjestiti kako zelis :/
sve su OS pocket
vidim na slikama da mogu i novorodencad, pa se sve mislim :/
Znaš da sam skužila da mi se mama gubi sa svim slinim modelima - nije puno grešaka napravila, ali vidim da drukere stavlja više loker nego čičak... A MMu je sve to skupa i dalje SF...
A ja se još skroz dvoumim da li da pokupujem za drugu bebu OS pocketice ili da krenem s fitted... Nekak, kad su tako mali čini mi se da fitted pelene i cover bolje mogu zadržati tu tekuću stolicu nego pocket pelene... :/ (samo usporedbe radi: i u jednokratnim mi je Gab znao biti, da prostiš, zasran do vrata).
ja sam za sada kupila par fitted i evo jednu os pocket, ali planiram ih jos par.
Poslije cemo vidjeti sto nam vise pase. Nekako mi je glavno da imamo par komada od svake
:D konačno se netko upustio u pustolovinu kupovanja Bumwear pelena!
I? I?
1. zanima me koliko ste platile poštarinu budući da je sad kao free, ali pretpostavljam da to ne vrijedi za nas
i
2. važnije, Olivija, kak izgledaju na guzi? na njihovim slikama mi se čine dosta puflaste pa me zanima dal je to stvarno tak
i
3. kak drže?
inače mi se čine dosta dobre, ali nikak da se odlučim...
pa pogurnite me malo!![]()
sad malo i OT...danas vidjeh dvoje od 3,5godine..još uvik nosaju pelene (ajd po noći)...boca s mlijekom...dude...ostala sam :shock:
moram priznat da nikako to ne bi htjela sa svojim sinom... (doduše nemamo boce i dude)...bilo mi je nekako tako ogavnot gledat presvlačenje velike guze i velikih nogu...istovremeno kontah kako je moj bebač..a ti dečki veliki...sad me može neko gledat čudno...al...brrrrr
Pa, kako ćeš se ti rastat od svoje kolekcije kad ti mali počne piškit k'o veliki dečki?zmaj prvotno napisa
![]()
![]()
i ja si želim jednu malu djevojčicu..zmaj prvotno napisa
priznajem, kad gledam pelene, uvijek škicam one ženskastih boja...
![]()
Evo mi prvi post na platnenim![]()
Zmaj, stvarno su ti predivne pelene!
Ma ko ti je samo sasio sve one HM???
Bas se nesto razmisljam, sve te prekrasne sarene pelenice, ma milina za gledat, stvarno steta da se koriste za kakanje![]()
YoungMummy, OT, vidim da su nam dječaci rođeni vrlo blizu, moj je 09.12.2006.![]()
dobrodošla YM u carstvo il ti ga raj pelena!!!!
hmmmm šarenilo.....ludilo.........
Platila sam poštarinu za babylegs i dvije pelene 9,75. Onak... nije najjeftinije, ali je stiglo dok kažeš keks.vimmerby prvotno napisa
A BW - jako sam zadovoljna - super drže, guza je stvarno suha, malo jesu pufastije nego FB jer imaju one kao male nogavice, ali kada je gore odjeća ne kuži se. Nisko stoje na struku, što se meni sviđa, jer se malome lako zacrveni pupak, tako da ja volim da je pelena nisko.
Budem ga fotkla u njima pa ćeš vidjeti.
Definitivno su mi u kolekciji najmanje favoriti Just Ducky (super izgledaju, ali drže jedva jedan pišanac) i Disposanots (preduboke).
Olivija tnx,
i super kaj si podijelila mišljenje za JD - i o njima razmišljah baš sinoć (kaj mogu kad imam kronični nedostatak poketica i AIO pelena jer smo dosad koristili samo fitted, uz koji izuzetak AIO), ali sad definitivno otpadaju.
![]()
vimmerby - a što se AIO tiče, super su mi ME AIO i Immse Vimse AIO - unutra je prekrasni frotir, lijepo sjedaju, jako duge drže i opećnito su fino mekane. Jedina mana je što je guza malo veća i nema boja i uzoraka.