Radim po svom i kad pročitam što pišete na forumima uglavnom vidim da je uistinu majčinski instinkt onaj pravi usprkos savjetima patronažne,lječnika,okoline...
Beba lijepo napreduje i ja sam zadovoljna. Međutim idu mi na živce ljudi koji me uvjeravaju da ju ne nosim često, da plače zato što je razmažena, da već tako mali mogu manipulirati s nama i da im treba odgoj... Pa neka je već rečeno ali zaista bi voljela dobiti pismeno da li su tako mala bića u stanju raditi takve stvari jer meni se čini da iza svakog plača postoji "opravdani razlog".
I još nešto, ne volim dude varalice i nisam je nudila malenoj a muž je neki dan silno navalio probati a mala je sa gađenjem pljuvala van... Čemu one služe uopće? Da li tome da se dijete makne od sise i da ne zaspe isključivo na sisi? Jer ako je to rješenje onda bi trebala "dudu" jer ona zaspe samo na meni a htjela bi to promijeniti da nije isključivo vezana za mene. Kad početi s takvim promjenama? Karmen ima nepuna 4mj.(28. će biti 4mj).
Inače patronažna me nije uopće oduševila, samo mi je i otežala neke stvari s tim što ne smijem jesti a i doktor koji mi je govorio "jedi,jedi,pij..da imaš mlijeka jer si užasno slabokrvna i mogla bi izgubiti mlijeko...) Pa sam se počela debljati a ne vraćati liniju i sad me je frka da li jedem dovoljno a malo smršavim.
Nije mi jasno kako žene izgube mlijeko npr. nakon 2-3mj dojenja presuši...a po forumu svaka žena ima mlijeka??? I zato ja trpam u sebe...
POMOĆ!!! Prije nego postanem tenk... :?