-
prije nekih sat vremena sam imala 36,2....da i mislila sam si da mogu bit neke mliječne kvržice...pogotovo tam od pazduha...al, kad ih diram čak znaju i zabolit...te su vrlo male, baš ko neke male pikule...pa se već paranoično pitam jel zastoj nije zastoj...inače, kad imam zastoj uvik su nekakve pločice...i sad su...jedna mi je pločica nekako na prsnoj kosti...ajme majko!!...pa sam iz početka islila da sam masirajući nažuljala tkivo...al, izgleda da je to definitivno zastoj, upala što već...da mi se temp ne smanjuje nakon podoja...mislila i da je neš drugo...a i opet nije mi jasno, pločice su i dalje tu bez obzira koliko smo ih masirali (ajd nisam se ubila od muke, priznajem, malo mi je i nemoguće)...mali dakle izgleda popapa samo ono što je normalno dostupno...doduše, čini mi se da ipak pločice mekše neg ko na početku...a teško mi je i napipat ono što je u sredini sise duboko...jer kak su mekane...a imali nekih normalnih grudica blizu bradavice u sisi? s malim sam, pa mi je teže odgovaarat...ak su bakterije, zar ne bi trebale držat stlnu visoku temp?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma