-
e draga moja NatašaM...ja sam ti posebna sorta u svemu...
jedna obiteljska dr opće med mi je rekla da izvadim CRP, da je on bolji pokazatelj od leukocita...i eto, opet sam danas vadila krv...za sve i svašta....samo, mislim da nikome nije jasno zašto se non stop temp diže, ako nakon nekog vremena (podoj) padne...obzirom da pločica/kvrgica više gotovo da i nema...jest, da sad slučajno koju duže ostavim bez podoja (tako mi je bilo jučer) temp bi skočila...a to izdajanje, u jednu ruku je dvosjekli mač...što ak nestane problem a ostane puno mlijeka??? kud onda s tim??? eh... urinkultura mi je sterilna...ma sigurno su sise...a može bit da mi je po noći bolj i jer, ne samo da malac mirnije jede, neg ga nemoram nosat, a i ja odmara....a prek dana vazda neš trči, skači, nosaj...ma dogodilo mi se to da sam 2put zaležala tu sisu...ovaj put zaležala i odužila podoj na njoj kroz noć...pa valjda zato pločice i temp....pak opet čekam nalaz...valjda bi CRP trebao bit visok bez obzira što mi je sad temp ok?!
sad ću ja vama reć neš: TO JE SVE JER SAM JA 100% UDARENA U GLAVU U SMISLU DA MI MOZAK RADI 200 NA SAT...I ETO FORE...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma