Bog,
znam da se već 100 put pisalo o zastojima, upalama, mastitisima...pročitala 100 put....zvala sam i savjetnice...al, uvik neš zaboravim...
evo problema: noću sri na četvrtak zaležala sam lijevu sisu (do sad na njoj 4 upale ovo je 5a)...ujutro, tik do kosti na gornjoj strani napipam krvgice...malo masirala i već se počele "otapat"...e sad...mali mi je u fazi "nosaj me i bori se sa mnom da me nahraniš" i još "oću spavat na tebi" + "ako to sve ne bu tak ja bum VRIŠTAL.... i tako taj četvrtak...ja nekak čudno...kad ono temp 39,3!!! a ja niš ne mogu poduzet..neg sam njega nosala, držala u naručju pa jedno 5sati....došao mm...kupio kupus...počela ja s toplim/vrućim tušem, masiranje...temp pala...desnu sisu sam tek onak malo izdajala...preko noći sve 5, jer malac "mirnije" jede...ujutro petak temp odlična 36,5...kvrgice još tu, al manje....e al ne ide sve sam tak...taj dan i opet temp gore dolje gore dolje najviše do ca 38,8....nakon nekog vremena poslije podoja manja...masirat kad on jede? nije baš izvedivo....sise sam ubila...koliko su postale male imekane tj ovu lijevu, a u subotu i desnu...zašto desnu? jer mi se počelo činit da i na njoj ima koja kvržica...a joj...kad smo i desnu počeli tretirat...stvarno su izgledale ko ispuvani balon!!! al kvrgice tj pločice i opet malkice unutra...čak ko da je i koja nastala u sredini (kad svratiš pogled na sisu prema dolje očima jel...ajme opisa)...mila majko 4 je dan a temp i dalje varira od 36 do 38,8...a ja palpiram i ko jedva osjetim...čak ni ne znam jel moguće da je išta drugo...ne znam jel postoje kakvi čvorovi inače u anatomiji sise !!!...sad imam 37,3...i opet sam zvala savjetnicu koja je rekla što sam i ja pomišljala ajd radije dr-ovcu... i oću...al je to malo teže...jer trebam mm-a...a on će sutra doć tek oko 18...al ajd utorak je free....AMA STALO MI JE DO DOJENJA i DOJENJA OSTALE "NADOLAZEĆE" DICE... i sad me hvata šiza...što ak mi nađu neš...il ak trebadne kakva operacija...koju sam izbjegla u rodilištu, jer mi je antibio pomogao dosta...smanjio oteklinu...odlučila sam i izdajati...al kak vi to radite? prije beb il poslije??? u kojoj količini?? nakon svakog podoja??? te pločice i nisu neš bolne...i sad ih jedva i napipam..ak to nije neš drugo...ugl odličih i vadit krv...ko zna možda me neš drugo zeza?...ja sam pod temp manje više ok...iako malo usporenija...još me ubi i to što se ja dobro ni ne hranim...čovječe koliko malo ja jedem...pa trebala bi bit ko ptilica...al ipak sam tu
...sva sam već u šizi...a da to nije sve...preksinoć kod noćnog podoja mi se ukoči vratni živac!? pa mislim...ko da mi netko želi sabotirati dojenje
![]()
cure, znam podugačko je...al HELP
hvala