-
što nitko "pametan"??
evo nalaza krvi: sve super osim ERITROCITI 5,32 (ref vr 3,86-5,08); MCH 26,5 (27,40-33,90); MCHC 310 (320-345); LIMFOCITI 18,8 (20-46).... za Limfocite sam našla da znaju bit smanjeni uslijed liječenja kortikosteroidima (ja astma...); za Eritrocite nađoh da mogu bit povišeni zbog plućnih bolesti - smanjenog dotoka zraka, pa se množe, ali i zbog bakterija.... za ovo drugo nisam tražila.... radila sam i SEDIMENTACIJU 45 (4,00-24,00), al navodno može to bit povišeno i mjesecima nakon neke operacije (ja carski rez...)... Sad, i opet imam temp i mislim da je to zbog toga što sam se malo "opustila"... poznata dr gin mi je nabrzaka (jer sam joj doslovce uletila privat) malo nježno ispipala grudi i rekla da nema ničeg, a ja joj da proba ovo i ono...al kaže ništa...da radim sve što i dosad i puno izdajat (u čem nisam bila agilna, pokušala nizvodno)...da to nije bakterijska jer nemam crvenilo ni bol (rijetko sam znala osjetit)...ida radije izbjegavam antibio (što ja bi, al mi više pun kufer)....sad 38,7, igram se klackalice: jednim prstima stisnem dolje, a drugima pokušam gore, tj naizmjenično klic klac...i takvim načinom osjetim neš malo pločice....još mi krivo što joj nisam rekla za nalaz (zaboravila), a u labosu zaboravila pitat kak se otkrivaju bakterije ak ih ima u krvi...jer niš drugo nisu dali osim standard nalaza tj onog čeg tražih....rekla sam dr gin da su me obično savjetovali da ak je tako duže temp prisutna + 2sise....da je moguća bakterija...u rodilištu čak ni nisam imala stalno neku povišenu temp, al je kvrga narasla u roku 3sata i kak je to potrajalo par dana (a nije pomoglo vele masiranje, izdajanje, sisanje) dali su mi Orbenin koji je to sredio...ne sjećam se jel bilo crveno?!, u svakom slučaju JE jer su me sestre izmasirale do skidanja površinskog sloja kože, a opet nije prolazilo....
urinokulturu čekam...a znala me zabolit na području slijepog crijeva, bubrega i malo ko maternice....sad, eritrociti mogu ukazivati i na to...al ja imam dosta indikacja za svašta...NEKAKO VJERUJEM DA SU SISE, JER JE POČELO S OPIPLJIVIM KVRGAMA I JER SE SPUŠTALO PRIMJENOM LOKALNE TERAPIJE!!!
MOLIM SAVJETNICE DA SKUPE SVE SVOJE ZNANJE (KAO I UVIK) I DA MI KAŽU ŠTO DA VIŠE MISLIM, jer je očita da i medicina zna sebi skakat u usta....bar smo vidjeli na primjerima nebrojnih žena...