da ja malo rezimiram

čini mi se da je kućica iz mojih snova dobra upravo zato šta onda imam prostora za još jednu bebu za igranje maji
u gradu klinci koji se smucaju po ulici... to je prestrašno koliko je to bijesno i neodgojeno. ionako ću djecu morat odvozit na slobodne aktivnosti i za to vrijeme imat prisilno sat vremena za sebe

šta se tiče režija, u dalmaciji je mislim to manje više izjednačeno. grijemo se par mjeseci u godini a to nešto vode šta će mi trebat za zalit cvijeće oko kuće ću s guštom potrošit i platit.

trenutno sam u centru centra grada i za na plažu mi opet treba auto osim ako se neću kupat u rivi
za otić kupit tjedne potrepštine opet moram sjedat u auto jer se u centru prodaje samo fensi roba i cipele, kruha ni za lijek

.... bublica, danas ti taaaako zavidim
blesava pedijatrica dva :shock: kata poviše mene je noćas imala beauty tretman u punoj kadi i razbudila čitavu zgradu. u 10 ujutro je novi susjed počeo razbijat zidove. oko 14:00 će sva djeca iz susjedstva doć iz vrtića i mame i tate će ih izbacit na ulicu do mraka. ubit ću se najvjerojatnije danas

dakle, sve bliže sam odluci osim ako mi neki detalj nije promakao :/