i da nema zmija, skorpiona, komaraca, sismisa i sl![]()
ma klis![]()
i da nema zmija, skorpiona, komaraca, sismisa i sl![]()
ma klis![]()
No frks! Moj muž kuha!Mayaa prvotno napisa
![]()
![]()
ma mogu proći, poubijat ćemo ih.zrinka prvotno napisa
![]()
ma vidi se da si iz metkovića!zrinka prvotno napisa
![]()
![]()
hahaha
sbuckov![]()
ma jest, al sto ces kad uz more oko splita vise nema lijepa mjesta![]()
sa klisa izgleda super :D
...i da nema onih sa četvrtastim ćelavim glavama šta piče narodnjake![]()
idemo na susak![]()
daklem, originalno pitanje radi kojeg je otvoren topic je:
a vi stigle do narodnjaka na suskuMayaa prvotno napisa
![]()
povezano je, kako nije;
od ovih želim pobjeć;Misao vodilja mi je da se maknem iz ove užurbanosti, nervoze i gužve.
jer želim da mi dijete odrasta u pitomijoj atmosferi... kakve izgleda nigdje nadomak splita nema...i da nema onih sa četvrtastim ćelavim glavama šta piče narodnjake
želim da bude pristojna, pozdravlja susjede, poštuje starije... onako kako moja romantična vizija kućice nadomak grada izgleda.
Mayaa ne panici! Cetvrtasto celavih sto pice narodnjake ima svugdje. Od njih pobjeci ne mozes, ali ono o cemu ti pricas uci se u kuci , a ne u dvoru. Bez obzira di zivis ako dovoljno vremena i truda ulozis dijete ce biti pristojno .![]()
I KLIS je i dalje pravi izbor!
I ja glasam za Klis. Po meni još igraju i mravinci i kučine, al mi se na sviđa što si za odlazak u grad vezam prolaskom kod Mercatora, što i nije idealno rješenje.zrinka prvotno napisa
Zato mi klis (Rupotine) ostaju br.1.
Uvijek kad se spuštam starom cestom gledam jednu kučicu dolje u "rupi" (a jesam objasnila!), oko nje uvijek prekrasno uređen travnjak, ljuljačke, tobogan, ma prekrasno, iako mi se ta "rupasta" pozicija baš ne sviđa.
Al, da me se baš pita, kućica u cvijeću na parceli od 10 000m2, a da je u centru Splita...nemoguće, naravno!
Zato, živio Klis (i Rupotine)![]()
Ja živim na selu i ne bih se mijenjala. To je moje skromno mišljenje.
Današnja sela više nisu što su nekad bila, govorim o Međimurju, znam nije isto ko u Dalmaciji, ali nekako mi se čini da djeca imaju ljepši život na selu nego u gradu. Naravno sve ima svoje dobre i loše strane. Ima manje poroka za djecu, duže uživaju u svojoj igri i što je najvažnije puno više su na zraku. Imam prijateljicu koja se doselila iz Splita i veli da joj je super. Živjela je u centru, trebalo joj je pješice duže do škole, nego danas iz sela u grad na posao - oko kojih 7-8 minuta autom.![]()