no, konačno otvorila...
za veliki posao i korisne savjete!
Super file. Ja se inače spremam svojim prijateljicama neplatnenašicama preporučit neke modele, a ovo će mi odlično poslužit! Thanks![]()
Webmama, bilo bi super kad bi i kod Dore i Davida umetnuli drukere unutar slojeva da ne dodiruju kožu. Meni su D&D puno bolje :D od Neve (onaj uložak kod Neve joj se baš ugura u pišu tak da obavezno stavljam još dodatni uložak)
Ima li kakvih planova za te drukere?
stvarno moram pohvaliti uradak o pelenama, svaka cast... stvarno dosta korisnih informacija... samo me zanima koliko su pouzdane ocjene... da li su te mame koje su ocijenivale koristile vise razlicitih pelena pa su na osnovu toga ocijenile... ili svaka je svoje pelene hvalila...
Samo sam malo razocaran sto nema ocijene za moje pelene koje koristima, ali sobzirom da nema ni rodinih pusa onda onda nista strasno.
Večina mama je imala bar po 5 vrsta različitih pelena...
A glede Rodinih pusa - rado ću ih uvrstiti samo čekam da ih se malo istestira.
Enela, hmm ti ocito imas stariji model, jer Mib D i D imaju skrivene drukere kao i Neve. A Nevin novi kroj nema vise suzen nasiveni ulozak tako kao model prije, pa mislim da ne bi trebao ulaziti u pisu. Koju velicinu Neve imas?
Ja imam one prve Neve, one size, a Doru imam gdje oni drukeri sa strane dodiruju kožu kad se kopća na najšire.an prvotno napisa
A ha, onda za Nevu kuzim. Ove nove su puno bolje. A Doru, ako kopcas pravilno (uvijek po dva drukera u redu na svakoj strani - nema sanse da dodiruju kozu. Zar vam to nije dovoljno siroko?
Znam da je prošlo dosta vremena od otvaranja ove teme, ali ja ne mogu otvoriti ni jedan link.
Ima li koja dobra duša da to ponovo stavi na web?
Pliiiz.
Volili bi ga vidjeti ovdje (link za vodič)! Ima nas koji smo se kasno uključili![]()
Isprika svima - link mi već odavna ne radi, pa vas molim da mi na pp pošaljete vašu e-mail adresu!
Ja sam ga dobila :D :D :D
Hvala Vještičici![]()
Hvala Oliviji na trudu i svima koji su sudjelovali![]()
Predivno!
i ja sam zainteresirana za malo edukacije i korisnih informacija pa sam posalala oliviji pp da mi posalje
Taman sam se poveselila da ću naći sve na jednom mjestu, kad ono... meni ovi linkovi uopće ne funkcioniraju, odnosno bacaju me na neko totalno krivo mjesto. Može pomoć? :?
Uh, sad vidjeh, olivija šaljem pp
mamažabica, evo Olivija ti je napisala.Olivija prvotno napisa
Olivija hvala stigao je :D :D :D
Hvalai meni je stigao!