-
:)
Ja sam kod njih bila u petak na pregledu...prije toga sam bila 2-3 puta na merkuru, a tamo mi doc nije ni pogledao papire koje sam mu turila pod nos...
Pregled mu je trajao 0,5 sec. što mi je bilo nekako prekratko da bi pregled bio potpun i učinkovit...
Sve me to poprilično naljutilo jer uz rizičnu trudnoču ja se moram svaki tjedan šetat do svog ginekologa, pa na merkur na pregled, pa ponovo na ultrazvuk...pa sa tim nalazima kod svog ginekologa...moram priznat da sam već lagano počela ludit. Ja moram mirovati a oni me šetaju ko mladog majmuna...
Sakupila sam papire i svu dokumentaciju te sa uputnicom od svog ginekoliga otišla sam na pregled u SD. Doktor me nije pregledao jer je rekao da me ne žali previše mučiti i maltretirati, ispitao me za povijest bolesti moje obitelji, pitao me i to dal sam alergična na koje ljiekove, pregledao je sve moje papire i detaljno proučio trudničku knjižicu i odlučio me primiti na bolničko liječenje.
Nije mi drago što moram u bolnicu, ali mislim da je ovo ipak pomak na bolje...osjećam se sigurnije i sretnije...ako ništa drugo, bar više ne moram šetati od doktora do doktora.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma