-
sto se tice dr klobucara: meni je predlozio carski zbog povrede jetre sto sam i prihvatila. sve je bilo uglavnom ok do pred samog kraja, (osim klistira, to mi je bilo gadno iskustvo). meni je jedina frka sto se tice carskog bila to da ce mi porezati bebu.odabrala sam spinalnu analgeziju sto znaci da sam na carskom bila budna. dr. klobucar je radio carski i porezao je bebu iznad usne. ja sam inace poprilicno slabovidna kad sam bez naocala i to nisam tad primjetila. operaciju su zavrsili tako da su me uspavali. kad sam prebacena iz intenzivne na odjel muz ih je preklinjao da ga puste k meni prije nego sto mi donesu bebu da mi on kaze da ima porezotinu iznad usne da se ne sokiram. ajde, jedva su ga pustili. mene je povrijedilo to sto mi doktor to nije dosao sam reci i reci da mu je zao zbog toga sto se dogodili, nego se pravio da je sve u najboljem redu. jos mi je bio bed sto kad sam se probudila u radjaoni pitala sam sestru da jeli dr porezao bebu ili sam to samo sanjala (obzirom da sam bila time opterecena i prije poroda), a ona me uvjerila da sam snjala i da su mi dali bebu i da sam je poljubila, a ja se toga uopce nisam sjecala. a kad mi je sestra napokon donijela bebu na odjelu babinjca rekla je da ce joj to skroz nestati, a ako ne nestane da ce joj oziljak biti dio sarma. ma grozno sam se osjecala. mozda je to njima rutina, ali meni je to moje dijete i ocekivala sam barem malo sucuti i priznanja da im je zao sto su negdje pogrijesili. ja dajem 5 + dr stanoevicu i 2x5+ dr dukicu koji mi je kasnije rjesavao problem s dojkom, imala sam apsces.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma