-
kvrga ispod areole
Cure, pitanje, jel ko imao sličnih iskustava. Prije 4 tjedna na desnoj cici ispod areole pojavila mi se oteklina koja je zauzimala četvrtinu površine kruga oko bradavice, s unutarnje strane cice prema gore. Na dodir je bilo lagano bolno, ispupčeno, ukupne površine kod pipanja kao kovanica kune. Par dana nakon toga bila sam na redovnoj kontroli nakon poroda i moja ginekologica mi je rekla da se radi o zastoju mlijeka (nisam imala temperaturu, kvrga nije bila bolna) i da će to proći. Sada, 4 tjedan nakon toga, oteklina je splasnula, no i dalje osjećam na par milimetara ispod površine grudi kvrgu koja je plosnata i znatno manja nego prije. Može li zastoj trajati toliko dugo?
-
ne znam može li zastoj trajati tako dugo al znam da je mnei temp trajala 4dana (ko nikom valjda!!!) i to od 36,2 do 39,3....e sad i ja imam neš ko loptice...već sam to napisala...al ja kontam da to nije možda građa dojke u smislu da tu završavaju mliječne žlijezde??? ne znam...evo na desnoj je ta loptica veća neg na lijevoj....
-
Zvala sam ginekologicu i ona veli da se vjerojatno radi o proširenom mliječnom kanaliću i da može potrajat dok god dojim, a tek nakon što završim sa dojenjem da je uzv pouzdan, a do tada da će se vidjeti prošireni mliječni kanalići. Šta kažete, mene je ulovio strah?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma