Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: grizu se

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno grizu se

vec nekoliko dana jedno drugo grizu :shock: i to ne malo :shock: do krvi :shock:
    imate li ovakva iskustva??? Kako ste ih prevazisli???
    Toliko su nemirni da me je glava pocela bolit od njih.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je jdna žena rekla kak je njihov mali počeo gristi djecu u vrtiću i da joj je teta rekla da to često rade djeca kojima fali željeza i da su oni išli kod doktora i da je stvarno bilo tak. Meni je to bio prvi glas o tak nečem pa evo ujedno da provjerim jel je tu netko čuo tak nekaj.
    Zvuči mi prilično čudno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i kod mojih je bio taj period. ja sam svaki put kada bi se oni grizli radila ovako:
    - razdvojila ih
    - udaljila od nas onog koji je ugrizao
    - pregledala ugrizenog, mazila i tjesila i tek onda
    - posvetila dobrih par minuta onom koji je grizao. objasnjavala, objasnjavala, objasnjavala... (sama sam sebi bila na vrh glave)
    - trazila izvinjenje tj da se gricko izvine ugrizenom. i cekali smo da ugrizeni prihvati to izvinjenje te da objasni koliko ga boli.
    - onaj koji je ugrizao morao je da poljubi/pomiluje ili sl ugrizenog.
    - nastavak igre

Ja nemam pojma da li sam radila ispravno ili ne, kakve sam im poruke slala ili je to sve bila samo faza no grizenja vise NEMA.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

uh, tamy

Edita se skoro nikada nije grizla, sve do sada kada ju je Sami poceo grist.

To njegovo grizenje nastaje íz frustracije, jer mu ona ama bas sve uzima iz ruke. On ne zna sta ce, pa je onda ugrize.
    I to bas onako krvnicki :/
    Jucer mu je ona vratila, pa sad Sami ima ogromnu plavu fleku na prsima.
    E sad, ja bih Editu trebala naucit da dijeli igracke sa Samijem. Tj, rijesit se uzroka grizenja
    Uh.... Stvarno su komplikovani

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa
    uh, tamy

To njegovo grizenje nastaje íz frustracije, jer mu ona ama bas sve uzima iz ruke. On ne zna sta ce, pa je onda ugrize.
    E sad, ja bih Editu trebala naucit da dijeli igracke sa Samijem. Tj, rijesit se uzroka grizenja
    Isti problem je i kod nas. Jedino je to što Pia zna Doru udariti ili gurnuti iz čistog mira. Baš je u zadnjih par dana "podivljala" .
    Pia zna imati takvih faza "divljaštva" pa sve radi kontra i baš namjerno izaziva. Dora je s druge strane prava ljubomorka pa čim vidi da ja mazim Piju dopuza i počne Piju čupat, grist, gurat . Pia joj naravno vrati...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa
    uh, tamy

Isti problem je i kod nas. Jedino je to što Pia zna Doru udariti ili gurnuti iz čistog mira. Baš je u zadnjih par dana "podivljala" .
    Pia zna imati takvih faza "divljaštva" pa sve radi kontra i baš namjerno izaziva. Dora je s druge strane prava ljubomorka pa čim vidi da ja mazim Piju dopuza i počne Piju čupat, grist, gurat . Pia joj naravno vrati...
    znaci vi ste vec u ljubomornoj fazi. Kod nas je prosla (dobro, jos ponekad se javi) 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uh, tamy
    ...
    ja sam u pocetku pokusavala da ih ucim da djele igracke - odustala...

sada ili kratko kazem vrati mu ili im odredim da se svaki moze igrati igrackom dok ja i ovaj drugi brojimo do 10. (zbog ovoga mi sa tri godine vec tecno brojimo do deset na dva jezika). izbor tj moja reakcija zavisi iskljucivo od doze mog umora

ali grizenja/cupanja/stipanja/kopanja ociju nema (uf bar to)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •