Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: prehlada-krv iz nosića

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno prehlada-krv iz nosića

beba mi ima 6mj i već je bio prehlađen ali ništa kao ovo,počelo je normalno-vodica iz nosa,kihanje pa šmrcanje i onda sam mu počela čistiti nosić pumpicom ali sada se iz jedne nosnice pojavila sukrvica.Kad se smiri nakon tretmana probam mu stisnut nosić jer sam pomislila dali sam možda nešto krivo napravila ali ne boli ga i ništa se ne buni a nema ni temperaturu i nomalno se igra kao i dosada.Brinem jer ipak je malen,DALI PRETJERUJEM? POMOZITE!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ljudi stalno gledam al nitko mi ništa ne piše, znači preparanoična sam,danas sam ipak otišla kupit mu električni inhalator,zlu netrebalo

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mom malenom cesto ide sukrvica iz nosica, bas sam tila otvorit tu temu kad sam ugledala ovo. Radim nesto krivo ili? Inace, nosic mu je zacepljen vise od misec dana a pedijatrica mi je rekla da je to normalno jer djeca imaju uske disne putove, a i grijali smo se na klimu. Sta vi mislite?

keska avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ana-marija
    pitaj pedijatricu za svaki slucaj, ali mislim da je to normalno kao sto je rekla pedijatrica malene bebe
    Pogotovo ako je dijete prehladjeno sluznica je osjetljivija.
    Nama nije nikako odgovarao sterimar jer je dosta agresivan i uvijek poslije malo duzeg koristenja T. je znala curiti krv iz nosa.
    T. se pojavi sukrvica i kada se ono u nosu stvrdne pa vjerojatno ozlijedi neku kapilaricu. Za otapanje je nama najbolja obicna fizioloska otopina.
    Isto tako ne treba previse upotrebljavati pumpicu, ali svakodnevno odrzavanje prohodnosti nosa je bitno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •