Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Sto mislite o ...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Sto mislite o ...

Sto mislite o privatnoj igraonici s vrtickim programom. Jedna ili dvije grupe po 10 djece(od 2 do 6god). U program su ukljuceni elementi waldorfske i montessori pedagogije, jezik, sport, ritmika, euritmija, rad u vrtu, i druge aktivnosti u vrijeme trajanja igraonice od 7 do 17 sati. Ukljuceni uzina i rucak za djecu (preferiralo bi se iskljucivo zdrava prehrana) . Individualan pristup djeci. Mjesto- prizemlje privatne kuce, Dubrava. Cijena 1000- 1500 kn/mj. To je zamisljeno za djecu koja nisu nasla mjesto u redovnom vrticu ili za one koje zele drugaciji, individualan pristup svom malisanu. U planu je otvaranje pa me zanimaju vasa misljenja ,zelje, ocekivanja za vase dijete,a koja mozda niste dobili u redovnim vrticima.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: Sto mislite o ...

Citiraj jacman prvotno napisa
    Sto mislite o privatnoj igraonici s vrtickim programom. Jedna ili dvije grupe po 10 djece(od 2 do 6god). U program su ukljuceni elementi waldorfske i montessori pedagogije, jezik, sport, ritmika, euritmija, rad u vrtu, i druge aktivnosti u vrijeme trajanja igraonice od 7 do 17 sati. Ukljuceni uzina i rucak za djecu (preferiralo bi se iskljucivo zdrava prehrana) . Individualan pristup djeci. Mjesto- prizemlje privatne kuce, Dubrava. Cijena 1000- 1500 kn/mj. To je zamisljeno za djecu koja nisu nasla mjesto u redovnom vrticu ili za one koje zele drugaciji, individualan pristup svom malisanu. U planu je otvaranje pa me zanimaju vasa misljenja ,zelje, ocekivanja za vase dijete,a koja mozda niste dobili u redovnim vrticima.
    Zvuci previse dobro. Trebas otici i malo to provjeriti da vidis stvarni nacin rada sa dijecom. Ideja je stvarno dobra.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko teta? koje struke?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vidjela bih koliko bi djece bilo prijavljeno, ali za pocetak jedna teta na jednu grupu+ ucitelj sporta+ ucitelj euritmije. Naravno da su tete pedagoske struke

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Super kumice.
    Znaš da si ti jedana od rijetkih kojima želim dati svoje dijete na čuvanje.
    A o mojim prijedlozima ćemo raspraviti u 4 oka.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gdje je to u Dubravi?
    Možeš i na pp.

Ja ću svoga malog dati u 9. mjeseu u jedan privatni vrtić u prizemlju kuće u Dubravi 8) pa me zanima je li to isti.

Mene brine ponajviše što je dosta djece starije tj. već su spremni za školu ili će biti sljedeće godine, a moj će imati tek 16 mjeseci... Ne znam kako imaju organiziranu prehranu, spavanje (svi su u sitoj prostoriji) ... Moram otići na razgovor, pa ako znaš više, napiši.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

zvuči ok, ali me svejedno zanima - zašto montessori i waldorf skupa... ili da budem preciznija - samo elementi? koji? kako kombinirani?
    falalala

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne, nije to taj vrtic. Ovaj je u nastajanju. Tvoj malecki bi bio jos premalen jer bismo upisivali djecu od 3-6godina( naravno da je individualno).
    Provela sam jedno vrijeme u jednoj alternativnoj skoli u Njemačkoj u Eitorfu gdje su imali elemente i Waldorfa i Montessori i Freineta. Te sve pedagogije imaju zajednicki cilj i u necem su jednake. Kako su djeca razlicita tako im odgovaraju razliciti pristupi. Waldorf je naglasak na prirodno i umjetnicki. Montessori je naglasak na prirodno i realni, stvarni zivot. Ukratko. Koji elementi i kako, to je razgovor od par sati, ali misao vodilja jest da ja zelim za svoje dijete i jedno i drugo navedeno. Zelim ga okrenuti prirodi i uvesti ga u umjetnost, a zelimi potaknuti njegov samorazvoj u odgovarajucoj okolini. I jedna i druga pedagogija polaze od slobodnog odgoja,pojma slobode, pa mislim da se ne treba ogranicavati.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zvuči jako dobro.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

aha, kužim koja kombinacija...
    mene strašno interesira reggio... ali navodno postoji samo jedan reggio vrtić u istri. nisam čula da se otvaralo još nekaj...

makar, ovo je zgodna ideja.
    a i sve više odgajatelja odabire ''specijalizaciju'' tipa waldorf ili montessori...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni se ovo cini super i predobro da bi bilo stvarno kod nas....jedina i najbitnija stvar za sada mi je lokacija (isto moze na pp)!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •