[quote="Zorana"]Pozdrav mami i bebi
Zanima me kako izgleda vase dojenje? Doji li beba uvijek aktivno, sise li fino, postoji li nesto problematicno sto mislis da nisi spomenula? Jesi ikada imala problem sa ostecenim bradavicama? Koliko beba ima dnevno pokakanih i mokrih pelena? Imas li dojam da imas "previse" mlijeka ili da beba nekad ne isprazni dojku kako treba?

Kod moje bebe nema pravila kod sisanja... nekad siše mirno i po 10-15 min, a nekada mi treba za 10 min dojenja i sat vremena... jer plače, neće dojku, lamata rukicama i nogama....! Čini mi se da je to tako kada nije baš jako gladna..., a kada je, onda uzme dojku i lijepo siše! Što se tiče bradavica... nikada nisu bile oštečene!
Stolica ima u prosjeku 4 do 5 na dan, iako su se u zadnjih prar dana smanjile i ima ih 2-3! Mlijeka mislim da nemam previše, a ni premalo... rijetko kada mi beba isprazni cijelu dojku, jer tako sisa u komadima da se dojka napuni do slijedećeg podoja!
Totalno sam izbacila čaj i ona ga više i ne traži. Dudu varalicu ponekad koristim... kada mi neće dojku..., onda joj stavim dudu, dudu naglo izvučem i ugurnem joj dojku u usta! Ponekad je to jedini način da posiše malo mlijeka!
U petak ponovno idemo kod pedijatrice na kontrolu težine... jako me je strah što će rećii dali će tražiti nadohranu...!? Meni se beba čini sasvim uredu..., imabucmaste obarščiće, podbradak, a vrata gotovo i da nema..., istina ima možda malo tanje nogice i rukice, ali takve iste ima i njen tata!
Zvala sam SOS telefon i savjetnica mi je rekla da ju u noći probudim i probam podojiti u polusnu..., to sada i radim i uspješno je... mada beba ne sisa dugo, ali bolje išta nego ništa!
Jako volim svoju bebu i htjela bi ono što je najbolje za nju..., a to je svakako moje mlijeko
Puno hvala