-
Za zadranke: jeste li zadovoljne zadarskim osnovnim školama?
Jedna mama traži pomoć: pita za neke općenite info o zadarskim osnovnih školama, koliko smjena imaju, jesu li pretrpani razredi, da li ste zadovoljni s njima...
Hajte, pomozite mami da izabere
-
Evo mene s Bartulom Kašićem:
Škola ima dvije smjene. Tri prva razreda, naš ima 26 učenika.
Nema produženog boravka.
Stručna služba (psiholog, defektolog) izvanredni.
Ostalo ne znam jer smo tek u prvom razredu pa znam samo našu učiteljicu. Mogu reći onako neke subjektivne dojmove o školi općenito:
Prilazi školi su grozni. Onaj glavni je bez pločnika pa djeca po cesti idu do škole. Ostali prilazi su zapravo divlje staze, vrlo vjerojatno nerješenih imovinsko pravnih odnosa, zarasli u travu, puni smeća...
Škola je unutra lijepa, okoliš bi mogao biti puno bolji, ne znam u čemu je problem.
Ne sviđa mi se što su u okolini kiosk i dućan sa smećem (krafne, kroasani i slatkiši) koji je par kuna skuplji nego drugdje, ali to je problem nas roditelja, a manje škole.
Nadam se da sam barem malo pomogla.
Ako se nitko ne javi, mogu o par drugih škola, ali zbilja samo na nivou dojmova (a time vjerojatno vec barata i sama).
Znam npr. da su u Petru Preradoviću razredi mali, da škola ima produženi boravak.
Znam da je Smiljevac pretrpana skola koja radi u tri smjene...
-
Evo nas iz Sime Budinica! Frane je cetvrti razred. Skola radi u dvije smjene, u rezredu ih je 25 , nema produzenog boravka, strucna sluzba je ok, ravnatelj za figuru. Ove godine su imali skolu u prirodi i sva djeca su se vratila odusevljena. Nemam pojma kakvi su nastavnici u visim razredima jer kruze svakakve price , a ko zna sto je istina. Skola je pristojno uredena , ali nas stalno upozoravaju da ne dozvolimo djeci da se zadrzvaju oko skole nakon nastave jer se svasta dogada. Navodno je u vecernjim satima skolsko dvoriste sastajaliste narkomana . Oko skole postoji par ducana , pekara gdje uvijek mogu kupiti marendu.
-
-
Evo i mene s B. Kašićem
Škola je velika ( nama gužve i natrpanih razreda) , te je najnovija
u Zadru.
Od 1-4 razreda imaju a,b i c odjeljenja te su prvaši i trećaši , a drugaši i
četvrtaši u smjeni.
U petom im se pridružuju djeca iz područnih škola Bokanjac i Poljica .
Onda se formiraju novi razredi i miješaju se sva djeca. Prije su učenici
područnih škola bili u odvojenim razredima , pa je bilo zadirkivanja i
odvajanja .
Ravnateljica je dosta čvrsta i stroga , mislim da joj ne bi škodilo malo više razumijevanja i emocija .
U školi se rijetko održavaju akcije i prigodna obilježavanja.
Npr. četvrtaši nisu imali školu u prirodi iako je obavezna.
Kad izađu iz škole nisu direktno na cesti kao u nekim drugim školama
i imaju dosta prostora za igru .
Prehrana nije organizirana iako škola ima veliku i opremljenu kuhinju.
Što se tiče kioska i pizzerije , ja nemam ništa protiv.
Meni je svejedno jel ona kupi kroasan ili joj ga ja kupim.
Čak mi se ni ne čini da je skupo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma