je li tko prodaje te skautice od lani![]()
je li tko prodaje te skautice od lani![]()
PS. Kupili smo torbu![]()
Uboli smo ovakvu torbu, samo rozu s cvjeticima i leptiricima (flower power), za 277 Kn!
kakva je kvaliteta ovih TL torbi na poznate likove iz crtica, tipa Power Rengersi i sl. B je vec godinu dana zapilio za takvu jednu pa da znam protiv cega se bojim![]()
Za curice su imali samo ogromne ruksake. Cinili su mi se ipak preveliki za Emin uzrast i gradju (visoka je, ali mrsava), ali konstrukcijski su mi se doimali ok. Iako malo preteski.
Za decke nisam bas gledala, ali pretpostavljam da su slicne konstrukcije.
najbolji savjet oko torbe koji sam ikad dobila je bio od Ivarice, obavezno savite torbu vašem djetetu na leđa i to punog sadržaja. tek onda ćete vidjeti koja mu je zaista dobra
Nisam imala pojima da su cijene tih torbica tako visoke :shock: !
Gdje da gledam torbe? TL, obične knjižare?
izbor ti je puno veći kad počne sezona. Onda ih svi izvuku van , i ima ih svuda od knjižara do trgovniskih centara
izbor ti je puno veći kad počne sezona. Onda ih svi izvuku van , i ima ih svuda od knjižara do trgovniskih centara
Ali su i cijene dvostruke do trostruke. (ja sam se prosle godine na vasim topicima o torbama uslagirala cijenama torbi)Alamama prvotno napisa
Onaj savjet o probavanju torbe s knjigama smo mi jucer u Mercatoru malo improvizirali i stavili nekoliko tezih knjiga s polica. Jest da nas je jedna teta malo cudno gledala, ali redovni smo kupci u M pa su tolerirali.![]()
Da voljela bi bar torbu kupiti ranije jer u 8. mj trebam roditi, prije toga idemo na more, znači sad ili nikad.
A i za cijene sam čula da se naglo povečaju pred školu.
Gdje je najbolji izbor torbi?
Mi smo naletjeli u hipermarkeu u Mercatoru. Vidjeli smo da ih ima jako puno i u papirnici u sklopu Mercatora.
8) 8) 8) 8)(flower power),![]()
Radim u produženom boravku i vidjela sam da je vrlo važno pisati imena na dječje stvari. od ljepila preko bilježnica do jakni. možda zvuči čudno ali djeca non stop nekaj gube, pa se događaju razni incidenti. Najbolje je svuda poljepiti naljepnice s imenima, a najviše na sam likovni pribor, na temper posebno, na vodene boje posebno itd. (uštedjet cete novac )Stvari za tjelesni odgoj koje preko tjedna ostaju u školi također potpišite (svaku odvojeno). Jakne, naročito traper isto podpišite jer biste se začudili koliko djece ima slične ili iste modele. Ukoliko radite negdje gdje možete dobiti (uzeti da vam dozvole) nešto papira, nekakve kutijice, tkanine, plastične čaše......i slično pitajte učiteljicu treba li joj nešto od toga, vjerujte bit će joj drago...
ja maloj za prvi razred kupila anatomski ruksak u jednom zabačenom dućančiću u Ri prošle godine u 7 mj.-sada ide u prvi razred a mali kreće u školu na jesen-uglavnom,ruksak je podesiv-ima sa strane šliceve pa ih otvoriš ako je više knjiga,od trapera je pa ga uredno perem i kvalitetan je a bio je u pol cijene kad sam ga kupila.Mala je oduševljena s njim a jedina u razredu ima takvu torbu.Po nekoliko istih torbi djeca imaju u razredu pa se zna desit da od frendice mali dođe doma s tuđom torbom.Njihov sav pribor stoji u školi pa je i potpisan.Opremu za tjelesni nosimo na sebi jer se nemaju gdje presvući a ni nemamo dvoranu tako da imaju vani tjelesni ako je lijepo vrijeme.
Kupila sam isto tako i anatomske papuče-od cicibana-na kopčanje jer si mislim ga je ipak u njima cijelo jutro pa da joj noga bude u nečem kvalitetnom a i može u njima normalno trčat jer se ne skližu i ne padaju s noge.Tko ću i malom isto uzet,em im je toplo a i praktično.
mijenjanje teme - ali, zanima me, treba li za upis djeteta u školu novi rodni list ili može neki stariji od šest mjeseci?
nama je igrao stari rodni list.
mene isto muce ista pitanja kao tateka, toma sve cita zna svasta i kad me pitala dekektologica jesam sigurna da je psihicki spreman za skolu, nisam znala sta da kazem???!!
kako izgleda taj test koji pisu prije upisa?jel ih za to treba nesto pripremiti???
bubica - mislim da vam za upis igraju i stari dokumenti (barem je tu tako)