Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Budući otac i njegova uloga .

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Budući otac i njegova uloga .

Drage moje Forumašice !

Evo otvaram novi topic s obzirom da moj suprug ima problema sočiti se sa činjenicom da če postati otac .
    Mi smo u braku 9.5 godina i do sada još nismo imali bebicu ( problemi sa plodnošću) razgovarali smo o dijeci kada smo vidjeli da nemožemo prirodno dobiti bebicu razmišljeli smo o posvojenju i udomiteljstvu no to nije tako lako . Odustali smo od udomiteljstva jer se moj suprug uplašio da čemo dobiti dijete problematićnih roditelja pa če nam raditi probleme .
    Ja sam veliki ljubitelj djece s da sam odrastala u obitelji punoj malih klinaca a i inaće sam obiteljski tip. Dakle 2002 odlućili smo se na MPO imali smo dva neuspijela pokušaja AIH i IVF suprug je u svemu tome sudjelovao na pola . Drugi IVF je urodio plodom i sada sam 5mj trudna , moj suprug ide samnom na sve preglede no uopće ne sudjeluje u nićem drugom , njemu je sve to djećija igra , ponaša se kao petogodišnji balavac . Pokušavala sam ga malo zainteresirati za njegovu ulogu oca dajući mu da čita iskustva drugih oćeva i upozna se sa onim što će uskoro doći no njemu je to glupo .
    Drauga djeca (članovi obitelji i susjedova djeca ga obožavaju i rado se sa njim igraju no kada mu neko spomene njegovo dijete tu nastaju problemi on okreće razgovor na drugu temu.
    Molim vas da mi date savijet kako da mu pomognem da se oslobodi straha od oćinstva.
    Puno hvala.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hm, tesko mi je nesto reci obzirom da ga ti ipak poznajes 9,5 godina, a ja uopce ne ... no, evo par stvari koje su mi pale na pamet, mozda ima veze sa tvojim/vasim slucajem, a mozda nemaju.

- obzirom da vam je trebalo duze da zacnete dijete mozda mu jednostavno treba malo odmora od sve te brige koju ste prosli
    - mozda su jednostavno tvoja ocekivanja od njegove ukljucenosti prevelika - i ja sam "samo" isao sa MZ na preglede i brinuo se da bude sve spremno pred porod, no nisam imao neku osobitu volju pricati i razmisljati kako ce to biti kad budemo roditelji, o djecjoj robici, odgoju, prehrani itd ... da, procitao sam 2-3 knjige, no jednostavno nisam osjecao potrebu da se nekako posebno pripremam za nesto za sto za sto se jednostavno ne mogu pripremiti, vec se treba dozivjeti.
    - generalno, mislim da muskarci trudnocu i porod ipak dozivljavaju dosta drugaciej od zena, pogotovo kod prvog djeteta

Pretpostavljam da si pricala dosta sa njim i da si ga pitala za njegove stavove, razmisljanja, osjecaje itd ...

Eto, ne znam da li sam ti sto pomogao (mozda je stvar ipak u necem sasvim desetom), no mozda ipak ...

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

moj uopce nije percipirao dok se dijete nije rodilo mislim pomagao je on i to sve ali nije zapravo to dozivljavao.

anavi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kad se rodio Andrej MM je bio potpuno pogubljen, uopće nije znao što bi s njim, gledao ga je kao da je neka stvar. Mislim da nekim muškarcima treba proći neko vrijeme da se užive u ulogu. Mi ipak nosimo to dijete 9 mjeseci ispod srca, oni su tu samo promatrač, u njihovom životu se za vrijeme trudnoće nužno ništa ne mijenja.
    MM kaže da je tek kad je prvi put vidio bebu na UZV u stvari postao svjestan da će on stvarno postati otac. Zatim dođe na red pipkanje trbuha i bebinih pokreta... Ali svejedno, imala sam osjećaj kad se Andrej rodio, da je MM njega nekako smatrao samo mojom bebom. Ili sam to možda je bila luda od hormona, možda sam imala prevelika očekivanja, ne znam. Ali uskoro je sve došlo na svoje mjesto, i sad mogu reći da je MM super tata.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

MM-u je trebalo dosta vremena da shvati da je postao otac, a to sam čula i od mnogih drugih. Biti mama i biti tata nije isto i ne kreće se u istim krivuljama. Moj savjet je da ga pričaš o djetetu, o onom što ti osjećaš, a ne o onom što misliš da bi on trebao osjećati. Pokušaj razgovarati o njegovim eventualnim strahovima i ohrabriti ga, a što se samog osjećaja očinstva tiče, pusti ga da ide svojim tempom.

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Imam još 3 tjedna do termina i MM se tek pred par dana počeo ponašati kao da će se nešto u našim životima promijeniti. Do sada mu je svaki razgovor o djetetu bio preuranjen i besmislen i već me lagano počela hvatati panika i sve veća zlovolja. Nadam se da se neće opet sve preokrenuti, ali kako stvari sada napreduju s njegovim prihvaćanjem očinstva trenutno sam oduševljena - za sada je tata kakav sam i mislila da će biti.

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja bi ti iz vlastitog iskustva rekla da se ne brines, takav ti je i moj bio. dok san bila trudna s andreom on na neki nacin nije bio svjestan da ce dobit bebu. niti ga je zanimalo ista citat, nikakva iskustva, savjete, nista. a onda, rodila se andrea, on ju je prvi vidio (ja sam bila pod narkozom) i od njenog rodenja je sve vise i vise ufuraniji u nju, pogotovo onda kada je pocela primjecivat okolinu i odgovarat na nju. a sada, kada imamo dvoje bebaca je jednostavno , cijeli
    eto, ne brini se i od srca ti zelim da i tvoj bude takav

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nemoj se brinuti niti mrvicu. Takav je bio i MM. Nije bio svjestan da će dobiti bebu sve dok se nisam pojavila doma s njom, a odonda ju voli najviše na svijetu.
    Njemu se čak nije dalo ići kupiti osnovne stvari za dijete, morala sam ga sto puta pitat za sve, ali to ti se jako promijeni kad beba stvarno dođe. Ti ipak imaš tu bebu u trbuhu pa si bliskija s njom, a tvom mužu ti možda to i nije baš jasno.
    MM se za Teu sad tak brine da je to milina. Nikad mu nije bilo problem premotat joj pokaknu pelenu ili dati većeru. Voli ju jednako kao i ja, što je zapravo normalno.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mislim da i nije za ocekivati da buduci tate imaju isti feeling za svoju nerodjenu bebu kao majke. Pa kod njih se ,za sada tj dok se bebe ne rodi, nista ne mijenja;niti im je muka,niti povracaju, niti se debljaju,a bome ni ne osjecaju te predivne pokrete bebe u stomaku. I tu je nasa prednost i zato sam bas sretna sto sam zena,i zato sam svom mm-u oprastala sto u pocetku nije shvacao ni moje trudnicke muke,a i u pocetku zivota naseg sina bio je kao bice s drugog planeta. Kad ga je netko pitao kako mu je sin,on bi odgovarao da je lose jer se stalno budi i place,valjda je mislio da ce novorodjence spavati 12 sati u komadu . Uglavnom htjedoh reci da im ipak trebamo dati sansu i podrsku jer se i njihov zivot iz temelja mijenja. Vjeruj mi,danas je najponosniji otac na svijetu!!!!!!

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Izgleda da je kod svih slično. Ja sam se u prvoj trudnoći jako ljutila na MMa i bila sam žalosna što ne voli razgovarati i pripremati stvari za bebu. Jedino ga je zanimala sjedalica za auto.
    Kada se beba rodila preokrenuo se 100%. Zvao je 10 puta dnevno da čuje kako je i šta radi. Brine se o klincima i divan je otac.
    Tako je bilo i u 2. trudnoći. Sada se više ni ne uzrujavam. Znam da će se zaljubiti u bebu čim ju vidi.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

uz sve navedeno, mozda ga je i strah - da se nesto ne dogodi, da ne izgubite bebu, da se tebi nesto ne dogodi, da ovo da ono....muskarci teze dozive bebu ali puno lakse osjete strah (samo sto nisu voljni pricati o tome)

ja sam imala rizicnu trudnocu, sve je bilo upitno do samog kraja blabla...tek nedavno mi je MM rekao, i to vise onak usput " a sto mislis kako je bilo meni, strahovat da cu mozda izgubit ne samo bebu nego i tebe" :shock:
    a ja mislila da sve to skupa ne dozivljava previse (simptomi su bili ko ovi od tvog muza)

ako si vec toliko s njim u braku, i odvazili ste se na ovo, daj mu malo kredita...mozda te iznenadi

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa
    muskarci teze dozive bebu ali puno lakse osjete strah (samo sto nisu voljni pricati o tome)
    Ovo me sjetilo na razgovor iz sredine trudnoće. Pričala sam MM o broju pregleda i UZT-a i kako neki kažu da je to sve previše, ali da neću razmišljati o tome nego ću odraditi sve na što me dr pošalje. Na to je on rekao: I bolje ti je jer bih ja pukao na živce od neizvjesnosti je li sve u redu.
    Na moja podpitanja više nije bio raspoložen odgovarati.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Zanimljivo i MM tek sad pocinje da shvata da ce nam se zivot za manje od mesec dana preokrenuti skroz. Do sada nista, za stvari, sobu, kolica...... uvek ima vremena po njemu, a ja ludila. I sad kad sam pocela da pakujem torbu za porod.... komoda i soba gotovi u dva dana. Evo sad sam ga pitala i kaze on se do sad brinuo samo za mene, a kako da dozivi bebu kad je nije video :shock:
    A prijateljica mi kaze da, kad je MM bio sa mnom na UZVu u 18. tjednu, posle zvao nju i rekao: pa ona je stvarno trudna!!!!! Malo sporije im dolazi, al nasi su, volimo ih.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mislim da ste sve dosta tocno opisale stvari.

Vi, zene, ste u centru desavanja - VAMA se sve to desava u tijelu, vi to osjecate iz prve ruke. Mi, muskarci, dobivamo informacije iz druge ruke, osjetimo nesto tek kad se bebica pocne micati u trbuhu ... i u cijeloj trudnoci ne mozemo napraviti nista osim brinuti se za vas i pripremati stvari za porod (a u tim pripremama obicno nismo bas vjesti, jer vecina nas nema prijasnjeg iskustva, nit smo prije rodjenja djeteta pricali o tome sa prijateljima, nit du nam nasi roditelji puno pricali o tome).

A poznato je i da kad smo zabrinuti da vecina nas to uglavnom drzi u sebi (cesto vrijedi i za mene), a ima li vece brige od one za dva ziva bica do kojih nam je jako stalo, zenina i djetetova ... namjerno stavljam zenu na prvo mjesto, jer ona je uz nas, nju poznajemo i volimo, a bebica je tek mala slikica na UZV-u, informacija sa ginekoloskog pregleda ... ne osjecamo ju ni priblizno onako kao vi zene.

Stoga, vlatkapeno, i ja mislim da bar zasad nemas razloga za zabrinutost, jos je rano.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja pak imam osjećaj da se moj dragi osjeća pomalo isključenim jer se ipak sve do sad dešava meni. Čitavo vrijeme ulažem velike napore da ga uvjerim da i on može sudjelovati, ali slabo mi uspjeva. Ide samnom na preglede, kupovinu, sasluša me kad mu pričam o bebi, porodu i sl. ali da ja toliko ne iniciram, on sam nikad ne bi sudjelovao u tome ili sam nešto napravio. To me malo žalosti, ali valjda je to tako. Razumijem da su mu 22 godine i da nas je beba zatekla. Malo se raznježio tek kad je 1. put vidio malecku na uzv-u i kad je 1. put osjetio pod rukom njene udarce. To ga je jako dirnulo i razveselilo. Nadam se da će biti više samoinicijativniji kad se beba rodi.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Švedica, tebe bar tvoj sluša kad mu govoriš o bebici, mene moj baš ni nije slušao. A kad je išao samnom na ultrazvuk više ga je zanimalo kak ultrazvuk radi nego kak beba izgleda na ekranu. A sad je najbolji tata na svijetu!
    Dok se sjetim kad sam prala i peglala robicu za bebu - gledao me ko svemirca, ono, kaj ja to radim - valjda sam pukla!
    On si jednostavno nije mogao predočit bebu dok je nije vidio.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

teina mama znam da možda ne bih smjela ali sam se dobro na tvoju priču, trebaš vidjet izraz lica mog dragog kad dođe doma i vidi me na rodinom portalu (opet!!!) valjda misli da sam opsjednuta il nešto..

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Muškarcima je trudnoća jedan SF u kojima njihovoj ženi raste trbuh. Oni znaju zašto je to tako, ali uopće to ne shvaćaju ozbiljno dok se djete ne rodi. Tada mogu vidjeti svog potomka i udovoljiti njegovim potrebama. Oni nemaju potrebu pripremati se unaprijed za razliku od žena koje tu potrebu imaju.
    Ja sam mislila da od mog dragog nikad ništa, ali pokazalo se da to nije istina. Uključio se u sve i pitao sve (što ga je zanimalo - to je ipak malo manje nego što je mene zanimalo). Danas je tata br. 1 bez pretjerivanja.

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj TeinaMama prvotno napisa
    Švedica, tebe bar tvoj sluša kad mu govoriš o bebici, mene moj baš ni nije slušao. A kad je išao samnom na ultrazvuk više ga je zanimalo kak ultrazvuk radi nego kak beba izgleda na ekranu.
    Ista stvar! MM je išao jednom i nikada više.
    Dr se topi i pokazuje mu bebine dijelove tijela, a MM: Koliko košta aparat za UTZ? Dr je na idućem pregledu pitala je li se obitelj navikla na prinovu. Ja počela pričati o sinu, a ona me prekinula i rekla: Lako za sina, ja mislim na muža.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno budući tata

Citiraj blis prvotno napisa
    Švedica, tebe bar tvoj sluša kad mu govoriš o bebici, mene moj baš ni nije slušao. A kad je išao samnom na ultrazvuk više ga je zanimalo kak ultrazvuk radi nego kak beba izgleda na ekranu.
    Ista stvar! MM je išao jednom i nikada više.
    Dr se topi i pokazuje mu bebine dijelove tijela, a MM: Koliko košta aparat za UTZ? Dr je na idućem pregledu pitala je li se obitelj navikla na prinovu. Ja počela pričati o sinu, a ona me prekinula i rekla: Lako za sina, ja mislim na muža.

Drage moje !

Puno vam hvala na vašim iskustvima a posebno hvala "tateku " čitajući njrgova iskustva i savijete vidjela sam da stvarno muškarci sve to drugacije doživljavaju , možda je mene primila mala panika s obzirom da
    suprug i ja živimo sami i nemamo nikog od obitelji u blizini ko će uskoćiti
    kad zagusti , sve moje kolegice imaju vlastitu djecu i obaveze pa ni na njih neću moći raćunati pa sam mislila ako sada polako poćnem muža privikavati na neke stvari oko bebice da če mi biti lakše kad se bebica rodi bar će mi moći pomoći oko kupanja prematanja itd.
    Eto to u tome je stvar no danas mi je kolegica rekla da patronažna sestra dolazi prvih tjedan dana svaki dan da nam pomogne.

Sve vas lijepo pozdravljem i šaljem puse.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Vlatka, patronazna ce ti sigurno doci - nadam se da ces i imati koristi od nje, mi smo imali dva razlicita iskustva, jedno tak-tak i jedno super!

BTW, kad smo zena i ja dosli iz rodilista sa Vedranom prva stvar kad smo dosli doma sa njim je bila veliki upitnik i misao u nasim glavama "a kaj sad?"
    Tu ni majcinstvo ni tecajevi ni hormoni, nista ne pomaze - jednostavno, i tebi i TM-u ce to biti trenutak preuzimanja odgovornosti i sasvim je normalno sto cete u tom trenutku sigurno biti zateceni, mozda zbunjeni, mozda u panici tipa "sto sad", "jel dise" "kako ovo", mozda cete se rasplakati ...
    Ali onda ce proraditi instinkt, prisjecanje na procitane knjige i tecaj, nazvat cete frendice, mamu, patronaznu, bilo koga, pogledati forum ... i sve ce krenuti. Vjerujem da ce ti se i muz uhodati, daj mu samo malo vremena.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Snaći ćete se. Mi smo isto bili sami i tak ti je najbolje. Bila nam je malo panika prvi dan. Bilo nas je strah kupat bebu pa smo odustali od toga. Onda je mene ujutro pekla savjest pa sam ju išla kupat ujutro, totalna zbunjola. Da ne pričam da sam ju išla prematat usred noći iako su mi rekli da to ne radim. Ali ja sam se bojala da je pokakana pa da joj bude guza crvena. Onda je došla patronažna i dok sam joj ispričala za kupanje i prematanje samo je kolutala očima. MM je naravno bio zbunjen kao i ja. I Beba ostala živa.... tak ti je kod svih.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno da vam se javim

Snaći ćete se. Mi smo isto bili sami i tak ti je najbolje. Bila nam je malo panika prvi dan. Bilo nas je strah kupat bebu pa smo odustali od toga. Onda je mene ujutro pekla savjest pa sam ju išla kupat ujutro, totalna zbunjola. Da ne pričam da sam ju išla prematat usred noći iako su mi rekli da to ne radim. Ali ja sam se bojala da je pokakana pa da joj bude guza crvena. Onda je došla patronažna i dok sam joj ispričala za kupanje i prematanje samo je kolutala očima. MM je naravno bio zbunjen kao i ja. I Beba ostala živa.... tak ti je kod svih.
    Drage forumašice i forumaš !

Evo čitam vaša iskustva i stvarno mi puno pomažete sa njima ma sve će biti Ok . Kaj se tiće patronažne sestre nju već poznajem jer je ona dolazila i mojoj susjedi , susjeda je imala pozitivno iskustvo sa njom .
    Slažem se sa vama da je najbolje da se sami brinemo za svoju bebicu jer kako kaže stara poslovica " puno baba kilavo dete " svi daju sto i jedan savijet ali mi najbolje poznajemo svoju bebicu.
    Danas smo MM i ja bili na kontroli i UZV-u i bila sam ugodno iznenađena kada je moj dragi poćeo postavljati pitanja doktoru " kliko je beba velika , koliko je teška ? " " molim vas pokažite mi gdje je kralježnica "
    itd , nisam oćekivla da če tako reagirati.
    U Ponedjeljak ide samnom na vađenje krvi jer moram raditi test senzibilizacije s obzirom da sam AB - a nisam sigurna dali sam primila Anti -D nakon spontanog pobaćaja 1998 s obzirom da nemam povijest bolesti sa hitne .
    Eto toliko do mene za sada pišem vam sa novostima.
    Svima šaljem velike puse i pozdrave . Čuvajte i pazite svoje mališane jer oni su naše najveće blago.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

vlatkapeno...pozovi dragog na forum i reci mu da moze tateku, daddy-u, bubimiru i meni platit pivu na nekoj tekmi i da cemo mu sve ispricat !

8)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj TATA MATA prvotno napisa
    vlatkapeno...pozovi dragog na forum i reci mu da moze tateku, daddy-u, bubimiru i meni platit pivu na nekoj tekmi i da cemo mu sve ispricat !
    8)
    uz napomenu: ako želiš dugo dojiti, možda da ne zoveš Bubimirka
    Bubimirko- šala,šala

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

8)
    Eto, dobije tako cijeli ocinski dream team po sasvim pristojnoj cijeni ...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Kaj nisam bio dovoljno ozbiljan ?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jeftino si nas prodao.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Jeftino si nas prodao.
    Pusti stari...znas kak to ide...pivulja po pivulja i ides kuci pjevajuci !

vlatkapeno...tak smo se upoznali daddy, od Dodo suprug i ja...i sad idemo skupa ne tekme...tatek nas izbjegava.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno budući tata

Citiraj tatek prvotno napisa
    Jeftino si nas prodao.
    Pusti stari...znas kak to ide...pivulja po pivulja i ides kuci pjevajuci !

vlatkapeno...tak smo se upoznali daddy, od Dodo suprug i ja...i sad idemo skupa ne tekme...tatek nas izbjegava.

Dragi dećki !

Evo mene ćitam vaše postiće i daš ste me nasmijali , razvedrili ste mi dan , naime ja već duže vrijeme nagovaram da se pridruži forumu no njemu to baš i neide , on misli da je rodin forum samo za mame iako mu ja pokušavam objasniti da tu ima i tateka .
    Njemu baš komunikacija sa ljudima i ne leži ako nije tema muzika , tehnika /pojašćala cd-i itd. )
    Bilo bi mi zaista drago upoznati vas koji ste u Zagrebu jer možda bi tako mogli malo mom mužu pomoći da se malo uživi u tu novu ulogu koja uskoro dolazi.
    Svima vam šaljem pozdrave .

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Pa svi smo iz Zagreba i svi smo se preko foruma i upoznali !
    Reci ti njemu da sto vise oduglovaci to ce vise piva morat platit, a kaj se tice tema za razgovor...heheh...ne brigaj !

zebra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa
    Jedino ga je zanimala sjedalica za auto.

stvarno ne brini. ti si mama otkad si trudna, a TM će za ozbač postati tata tek kad se beba rodi. tada će ga počet prat filmovi koji su tebi već dobro poznati. i dok će tebe šorat hormoni on će se rastrčat po kući ko dvije punice i šogorica, sve sam napravit i još stić bit divan tata. malko su muški u tome sporiji

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj zebra prvotno napisa
    Citiraj Eci prvotno napisa
    Jedino ga je zanimala sjedalica za auto.

stvarno ne brini. ti si mama otkad si trudna, a TM će za ozbač postati tata tek kad se beba rodi. tada će ga počet prat filmovi koji su tebi već dobro poznati. i dok će tebe šorat hormoni on će se rastrčat po kući ko dvije punice i šogorica, sve sam napravit i još stić bit divan tata. malko su muški u tome sporiji
    Šalu na stranu...ovako iskreno stoje stvari !
    Ja osobno sam tek zadnjih par mjeseci poceo osjecat ono PRAVO znacenje rijeci...TATA.

Zasto ?

- Kad je supruga bila trudna...bio sam sretan i sve je to O.K. ALI... falilo je ono nešto i tada nisam znao kaj !

- Kad se Vita rodila...bio sam sretan i sve je to O.K. ALI... Vita je bila neko malo stvorenje koje spava, cica, kenja i place !

- Kad je malo odrasla...bio sam sretan i sve je to O.K. ALI... opet nisam bio potpuno ispunjen.

- Potpuno ispunjen i pravi TATA sam se poceo osjecat kad je krenula povratna informacija sa Vitine strane !

Nadam se da me razumiješ kaj sam želio rec jer namjerno ne spominjem kucanske poslove i sve poslove koji idu uz roditeljstvo...govorim ISKLJUCIVO o osjecajima mene kao muskarca, supruga i tate.
    Rado cu pojasniti svaku alineju ako želiš kako bi dobila uvid u moje osobno stanje svijesti vezano uz dijete.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kod mene vrlo slicno kao i kod TATE MATE!

zebra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

vjerujte, MM - ista stvar, bio je presretan kad je postao tata, lomio se od posla po stanu, al mala beba..kaj sad s njom :? više je bio zainteresiran za pokazivanje okolo bebinih fotki nego za bebu, no ja sam uporno zahtjevala pomoć, oko kupanja npr. čak i kad sam mogla sama, to što se bavio bebom pomoglo mu je da se navikne, ali vidim da tek sad polako to sjeda na svoje mjesto. bilo je teških situacija, pogotovo u trudnoći kad mi nije bilo jasno kaj se dogaja. sad mi to više nije bed jer sam usput shvatila koliko drugačije muškarci funkcioniraju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •