Drage moje Forumašice !
Evo otvaram novi topic s obzirom da moj suprug ima problema sočiti se sa činjenicom da če postati otac .
Mi smo u braku 9.5 godina i do sada još nismo imali bebicu ( problemi sa plodnošću) razgovarali smo o dijeci kada smo vidjeli da nemožemo prirodno dobiti bebicu razmišljeli smo o posvojenju i udomiteljstvu no to nije tako lako . Odustali smo od udomiteljstva jer se moj suprug uplašio da čemo dobiti dijete problematićnih roditelja pa če nam raditi probleme .
Ja sam veliki ljubitelj djece s da sam odrastala u obitelji punoj malih klinaca a i inaće sam obiteljski tip. Dakle 2002 odlućili smo se na MPO imali smo dva neuspijela pokušaja AIH i IVF suprug je u svemu tome sudjelovao na pola . Drugi IVF je urodio plodom i sada sam 5mj trudna , moj suprug ide samnom na sve preglede no uopće ne sudjeluje u nićem drugom , njemu je sve to djećija igra , ponaša se kao petogodišnji balavac . Pokušavala sam ga malo zainteresirati za njegovu ulogu oca dajući mu da čita iskustva drugih oćeva i upozna se sa onim što će uskoro doći no njemu je to glupo .
Drauga djeca (članovi obitelji i susjedova djeca ga obožavaju i rado se sa njim igraju no kada mu neko spomene njegovo dijete tu nastaju problemi on okreće razgovor na drugu temu.
Molim vas da mi date savijet kako da mu pomognem da se oslobodi straha od oćinstva.
Puno hvala.