Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: krema za depilaciju

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno krema za depilaciju

Cure, imam jedno pitanje. lagano se pripremam za porod pa me zanima koju bi kremu mogla uzeti da se sama izdepiliram, nekako se ježim pomisli na njihove brijaće aparate? :/ Mislim kremu koja se nanosi pa spere vodom, da se ne "čupka" trakicama! :shock:

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Veet je jako dobar, a imaš i neku kremu koja se zove Čupko (imaš ih za kupiti u dm-u) ali nisam sigurna da li se sa kremama smije brijati dole. Možda da kupiš one jednokratne brijače?

Početno

veet duo bikini..

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ana bojim se da ću se porezati dolje puno čeprkajući. :/
    Pa me malo strah. A taj veet duo bikini, jel se nanosi pa spere vodom ili? Ajme samo da se ne čupa! Ak me razmete

Početno

ovako, namazes ga i ostavis neko vrijeme.onda ima malu spatulu s kojom to kao postruzes,al ne boli, i onda isperes vodom i namazes onom drugom kremom koja je unutra u kutiji jos da ne svrbi

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Pa vi ste dušice drage. Imam još 6 tjedana (ajme, :shock: :shock: :shock: , samo 6 ) pa se lagano pripremam... Hvala. Probat ću na nogama pa javim rezultate.

Početno

veet duo bikini je za bikini zonu, ne za noge..

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ma kužim, isprobaT ću ga na nogama, da vidim hoće li skinuti SVE.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja znam kak se koristi ,al me zanima dal se smije u trudnoći iliti pred porod?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

E, da, HVALA

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam isprobala taj za bikini zonu negdje 2 tj prije poroda sa vidim koliko će brzo izrast i dobro da sam probala ranije a ne na dan poroda jer me je užasno peklo, nisam mogla hodati! a inače nemam baš osjetljivu kožu. Dakle oprezno! prošlo je za dan ali ta bol i pečenje A na dan poroda sam uzela aparatić za čupanje i počupala gotovo sve, mislila nastaviti nakon večere ali su krenuli trudovi pa su me dovršili u bolnici. još sam im se ja ispričavala kako nisam stigla sve očupat . I uopče mi to nije bilo ništa strašno što su me oni obrijali.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam već pokušala s tim kremema ali uvijek ostane pa izgledam kao loše očerupana kokoš.
    Inače idem kod kozmetičarke na vosak ali mi je nekako bed pitat nju da mi sve dolje počupa. Probala sam sama doma ali mi je nespretno.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

znači ipak to neće ići lako kako sam mislila...

bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Žaklina, ako nisi vična kremama, bolje da se ipak obriješ, da si ne zbrljaš nešto. Kreme su ionako poput brijanja, samo što dobiješ dan-dva prednosti, a ako su ti dlačice jače isto će biti pikasto - manje nego od brijanja ali hoće. Kad moj tren dođe, otići ću kod kozm. da me izvexa koliko može a ostatak ću ili ošišati ili obrijati.
    Sretno.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja imam onaj Braunov čupko na koji sa stavi druga glava koja je kao aparat za brijanje (za muškarce) i s tim poskidam sve dolje...Nema šanse da se porežem, ne svrbi, ne peče i gotovo je za čas...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

:/ Šta sad da radim? Ipak je izgleda bolje aparatom, ali bojim se da ću se posjeći, jer DOLJE NIŠTA NE VIDIM!!!! Sad to radim s ogledalom, ali ne skidam sve, pa nije bed.

bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Žaklina prvotno napisa
    :/ Šta sad da radim? Ipak je izgleda bolje aparatom, ali bojim se da ću se posjeći, jer DOLJE NIŠTA NE VIDIM!!!! Sad to radim s ogledalom, ali ne skidam sve, pa nije bed.
    U svakom slučaju, jadne naše čuče!

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Meni se depilacija kremom pred porod pokazala kao najprikladnija;
    tehnički lako izvediva, brza (par minuta), bez ikakve iritacije, efikasna (za uradak star 2 dana u rodilištu da bi reč rekli).
    Preporučam (npr. Veet s aloe verom).

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa
    ja imam onaj Braunov čupko na koji sa stavi druga glava koja je kao aparat za brijanje (za muškarce) i s tim poskidam sve dolje...Nema šanse da se porežem, ne svrbi, ne peče i gotovo je za čas...
    Potpisujem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •