-
A ne sjećam se više, ona je to kao povezala, bila je to jedna iskusna starog kova koja mi je bila super, ali nakon toga smo još 4 promijenili (plus zamjene), a maloj je 5 godina (ista ambulanta na kojoj su se redali pedijatri i nikako sreće da se neki i zadrži nešto dulje)... tako da nemam više koga pitati za te kapi. Mi smo poslije, zbog drugih problema, točnije, sumnja na probleme, a na kraju, hvala Bogu, izgleda da je to b.o. (tj. razriješila se sumnja - izgleda da problema ipak nema), i slične "težine " kao i "mala fontanela" (znači, čista preventiva koja kida roditeljske živce) radili denzitometriju, pa ispala osteopenija, s druge strane, ko zna što bi ispalo ostaloj djeci, ko od djece uopće radi denzitometriju, i pitanje je jesu li benchmarkovi representativni. Sad je dajemo na sunce, unatoč tome što bi se, po preporukama, ljeti od sunca i refleksija sunca trebalo skrivat u hladu od 10-18... itd. Ti me pitaš konkretno, a ja zafilozofira, ali zafilozofira i dijelom jer ti pokušavam pokazati koliko je ovo, za većinu, nadam se, samo filozofski problem koji se svodi na praćenje glavice i cinculiranje s D vit, i to bude to od te cijele priče o fontaneli.
Posljednje uređivanje od ina33 : 09.12.2013. at 15:44
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma