Mirela, drago mi je da si se konačno javila!![]()
Puno nas je cura imalo tebe za primjer kako se i kod azoospermije još uvijek može nešto napraviti. Često smo te spominjali ali nismo imali nikakve nove informacije. Super da je tako dobro sve ispalo.
Čestitam ti na tvojoj curici. :D
Javljaj nam se.

Nisam se javljala 10mj,ali sam mislila na vas.Bili su gemini jednoj bebici je srčeko prestalo kucati u 10tj krvarila sam do 14tj.ali se nisam predala , borila sam se i to se isplatilo.MM nije radio biopsiju zato što nam je dr na VV rekao da se previše ne nadamo s obzirom da je nespuštene testise operirao tek u 11g i da bi bilo čudo da se nešto nađe.Da i bilo je čudo,nakon 14dana apstinencije ja sam inzistirala uz podršku dr Tomića da moj mm napravi još samo jedan spermiogram prije puta.Dva ejakulata zaredom ujutro sam nosila na kliniku,kad sam nazvala dr oko podne i čula njegove riječi vi ne putujete radimo sa suprugovim sjemenom, našoj sreči nije bilo kraja.Jednom kad nađem više vremena ispričat ču svoju priču.Svima koji se bore za svoje anđele na bilo koji način želim puno sreče
uz sve muke mi moramo razbijati glavu i o zakonskoj regulativi, pa to je za poluditi.
.