Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 135

Tema: ZPB 2005. (10. dio)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Bok društvo, evo i mene ponovno.
    Bila na sl. putu u susjednoj nam Deželi.
    Poharala HM i zaru (očekivano :D ). Moji su zaključili da mi ne treba ni jesti ni piti kad sam u shoppingu...ISTINA!
    Nakupovala sam se ( i natrošila), baš sam si dala oduška!
    Inače, zaključila sam da se vraćam na mjesto zločina već u 9. mjesec po jesensku kolekciju.
    A sve je tako lijepoooooooooooo(i u odnosu na nas povoljno)!!!

Jure super, jutros u krevetu se nije dao od mene, ljubi, grli, mazi, češka, ma savršeno Naravno da sam se rastopila...

Jedva čekam da zatopli pa da uskočim u ove nove krpice

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

e da, malo off topic

gdje predignuti melver od new Yorkera, na granici su rekli da ne može ni u hr isto ?!

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

odo i ja u subotu do hm i zare, a bome neću niti ikeu propustiti 8)
    idem sa kumom i nećakinjom, koma kombinacija, dvije najveće trošilice na svijetu, sigurno će i mene povući sa sobom...ah jao mi se
    velite, dobar je izbor?
    trebam i sebi nešto uzeti idemo početkom svibnja dragim prijateljima na svadbu, pa se moram skockati 8)
    joj, opet odoše pare.

wana, zašto ne bi mogla dići merver od ny?
    u hr, to obaviš na pošti, vrate ti kunsku protuvrijednost.
    ja više volim podići to kod slijedećeg izlaska iz zemlje.
    onda se uvijek nekim čudom iznenadim kad dobijem još nešto za potrošiti

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

traktorka-jako lijepi novi avatar

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    wana, zašto ne bi mogla dići merver od ny?
    u hr, to obaviš na pošti, vrate ti kunsku protuvrijednost.
    ja više volim podići to kod slijedećeg izlaska iz zemlje.
    onda se uvijek nekim čudom iznenadim kad dobijem još nešto za potrošiti
    Nemam pojma, navodno ga je moguće podići samo na nekim određenim gr. prijelazima, jer taj dućan navodno na spada u Global refound nešto, pa sa ne može predići niti na pošti kod nas.

Josie, i meni se sviđa ideja o kasnijem predizanju, ali nisam sigurna kad ću ponovno ići pa da mi ne propadne 8) , by the way, ima li uopće roka za preuzimanje melvera?!
    Znaš, već sam ljubomorna šta ideš, ja bih opet, Dg: chronicus shoppingholicus

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja MWST obično dignem u branimirovoj na pošti, ali ako znam da idem uskoro ponovno (da ne razmišljam o tome da mi ne propadne) isto više volim dići u seiersbergu ili westu pa mi to dođe kao extra džeparac koji naravno potrošim na patrikove stvari.
    H&M je naravno krcat pun svega, robe u izobilju (u petak su baš punili police), brojeva je bilo svih mogućih, a kako mi trebamo 86 - tog broja ima i među malima na bebama kao završni broj, a na većima s frajerskijim stvarima je početni, tako da smo ovaj put stvarno imali super izbor.
    Za sebe nisam baš bila presretna izborom, ali ovisi o tome što tko traži i nosi, meni su tamo super casual stvari iako kupila sam i dvije tanje vestice-majičice (ono kao vesta, ali možeš ju nosit bez ičega ispod) i jedne 8) hlače od lana koje su kao stvorene za posao.
    I da, već treći put za redom u Humanicu sam Patriku kupila suuupeeer tenisice-cipele za 15EUR, nije nikakava marka, ali recimo zadnji put sam mu kupila prave najkice za 17 EUR :shock: iz kojih se nije skinuo od 9 mjeseca, prošle su svega i svačega i još su ko nove (kad ih uspijem oprat)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    u Humanicu
    pliiiiiz, prosvijetli me gdje je to?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Citiraj Stijena prvotno napisa
    u Humanicu
    pliiiiiz, prosvijetli me gdje je to?
    ima jedan u shopping centru Seiersbergu (ja se obično kad idem u Graz zakopam tamo dok me sve ne zboli i dok ne potrošim limit)

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Josie, i ti se spremaš u subotu u Graz (seiersberg?) ili sam krivo pohvatala???

Eto i ja odoh, MM vodi mene i sestričnu - gegat će se dvije trudnice....

Stijena, gdje si ti bila?? naime i nama treba takva veličina, pa da ne lutam puno, jer moram i na trudnički odjel i na odjela za mele bebe...

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

OK stijena , shvatila...

Koje dućane preporučaš, s obzirom da očito imaš iskustva...
    Ja na žalost bila samo jednom na povratku iz Njemačke, kad je već limit limita bio debelo ispod limita pa nisam puno gledala ni zujala jer bi mi limit bio.... dobro neću....

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I od koliko do koliko rade subotom???

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa
    Josie, i ti se spremaš u subotu u Graz (seiersberg?) ili sam krivo pohvatala???

Eto i ja odoh, MM vodi mene i sestričnu - gegat će se dvije trudnice....
    yes, ali ne idem u seiersberg, nego u west, odnosno ikeu i toys, a onda do centra (takav je plan).
    a baš smo mogle kavu popiti.
    vi ćete se utaboriti u seiersbergu ili?

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ah, ne znam...
    Nisam nikad šopingirala po Grazu, pa ne znam ni gdje je što, ni kako doći tamo niti gdje se isplati.
    A za seiersberg svi kažu da je ok i sve na jednom mjesto. Ima li igračaka u seiersbergu?? I što je west??

A kavu možemo i u zgb popiti, baš razmišljam o jednom novom slimgu za malu mrvicu....

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

west ti je shopping centar na ulazu u graz, sa desne strane.
    u njemu imaš svakojake dućane (hm, ny, trbosport i ine) , a zgrada do je ikea, a sa druge strane toysrus (zbog tog dvoje preferiram west) , a u centar idem zbog zare u nadi da ću tamo naći nešto fensi šmensi ako hm zakaže.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

west ti je shopping centar na ulazu u graz, sa desne strane.
    u njemu imaš svakojake dućane (hm, ny, trbosport i ine) , a zgrada do je ikea, a sa druge strane toysrus (zbog tog dvoje preferiram west) , a u centar idem zbog zare u nadi da ću tamo naći nešto fensi šmensi ako hm zakaže.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja obično najprije poharam h&m i to najprije na katu dječji (i ev. muški za mm-a) - bebe i malo veći dečki su jedni pored drugih, pa sad samo produžim u veće. Onda se spuštam na ženski odjel - tako da kad završim tamo, limit je već odavno ispucan.
    Obavezno (govorim o seiersbergu) svratim u C&A na dječji jer tamo zna biti jeftinih bodića i trenirkica (a svakako preporučujem za skroz male bebače jer je dobar izbor male robice)-samo prozujim po ženskom jer tamo roba baš i nije po mom ukusu.
    Obavezan je i Humanic za cipele (to je sve na istom potezu, po redu, a sve tri prodavaonice imaju i kat) - sad nisam ništa kupila sebi (jer sam još uvijek u onim Clarksovim balerinkama koje sam kupila prošli put i ne skidam se iz njih), ali svaki put kupim Patriku i to uvijek iznosi.
    Volim obići i KlaiderBauer jer se tamo na jednom mjestu mogu naći Esprit, Mexx...jest da je malo paprenije, ali zadnji put sam tamo kupila Espritove traperice iz kojih se ne skidam...
    Ostale dućane (ako stignem) obiđem po potrebi (sad sam slučajno svratila u Benetton jer mi je jedan novčanik zapeo za oko, iako je ista roba ko i kod nas i ne čini mi se ništa jeftinija). Eventualno pregledam sportske dućane ako mi treba kakva trenirka ili tenisice, a sad sam bila i u onom velikom s igračkama (ubij me ako se sjetim kako se zove) - na katu je preko puta H&M-a i tamo stvarno ima sviiiiih mogućih igračaka.
    Nisam baš bila kratka ali moram s nekim podijeliti to svoje PREEEVEEEELIIIIKOOOO iskustvo , toliko o shoppinhgoličarstvu

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

eto, ako nekom zatreba

http://www.shoppingcityseiersberg.at

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala josie, napokon da izgledamo lijepo !

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Hvala josie, napokon da izgledamo lijepo !
    Ma prekrasni ste! Slikice su baš

Stijena, vidim da uživaš u tome...jesu li svi ti dućani koje si nabrojala u tom Seiss...nešto, to je prije Graza skretanje desno ako se ne varam...???daleko od autoputa (ima li i tamo u h&m-u trudnička roba?)

i mi kao i Josie uvijek idemo u West iz istih razloga, centar slabo poznam, Zara je samo u centru??
    sad ste me naložile... no moram paziti na nofčeke, ove godine (do kolovoza) već imamo 5 vjenčanja i tri nove bebice koje će se roditi
    nekad si mislim da radimo samo za vjenčanja, krstitke i ročkase...i nikada kraja

e da, je li bio tko ikada na Malom Lošinju, naime 1. svadba koja slijedi je baš tamo pa smo mislili otići na produženi vikend za 1. maj?
    koliko traje put?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

hallo cure,
    ja nisam vec dugo nista kupovala u h&m drzala me jedno vrijeme odbojnost prema robi "made in china"..."made in banglades" ali eto opet popustam kad im vidim kolekciju
    djecuje donje rublje sam zadnji put u h&m kupovala prije godinu dana, gacice i potkosulje, ali vise necu jer su se boje isprale i sad grozno izgledaju...
    u svakom slucaju potpisujem Stijenu glede C&A, bodici i pidzamice su odlicne kvalitete a jeftinije nego h&m, stramplice i carapice isto, ja zadovoljna
    mi cemo u svatove krajem svibnja pa planiram uskoro u Stuttgart u Zaru :D, tamo si uvjek nakupujem lijepih stvarcica, meni je bolja nego h&m...
    zelim vam "lijepu" i "uspjesnu" subotu 8)

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

bila na Malom Losinju...
    al nisam ti mjerodavna sto se tice puta...
    ideja za produzeni vikend ti je super, i to na more, wooow, bas ti zavidim!
    ja obozavam produzene vikende :D
    radujem se jednom u travnju, mozda skoknemo u Hrvatsku opet

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo bili u subotu u Stuttgartu u shoppingu i odusevila
    me zarina kolekcija. Imaju prekrasne stvari i nekako
    mi se cine i kvalitetnije od H&M.
    Sto se tice C&A, kao sto su cure rekle, C&A ima jako kvalitetne pidjamice,
    bodeke, donji ves.

Traktorka, prekrasne slikice .

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A ja sam baš naprotiv stvarima iz H&M i to Made in Bangladesh jako zadovoljna. Mateju smo u njemačkoj nakupovali majce u svim mogućim bojama i još dan-danas su kao nove. I još se i u sušilici suše...

Dobro, gdje je ta Zara?
    Odnosno kako doći do nje?
    Molim detaljne upute....

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

što nema zara u seieru?
    ja idem u onu u centru i stvarno ti ne znam reći kako da dođeš do nje :/

zebra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

hojla! sretan ročkas zakašnjelo dečkima (i svima ostalima kojima je prošao odkad se zadnji put javih). bila sam u gužvi i položila jedan od najvećih ispita, sad mi je ostalo nešt malo zrnja pa ću jednog skorog dana i ja diplomirat. :D
    zvjerku je isto nos stalno zacementiran, ima loših i boljih dana, al uglavnom ista priča. muku mučimo s čupanjem svega toga van. faza s umanjenicama je prošla. sad sam opet samo "mama", ali je sve džute boje, eventualno nača boje. očito mu se te dvije njasviđaju. neće za druge ni čut. naslaže sve žuto i nežuno na kup i onda toj hrpi pjeva "džuttaaa boojaa, džuuta booja.."
    konačno je počeo sklapat prave rečenice. kolikogd znam da se do 3će ne treba brinut, malo sam već počela brijat, pogotovo kad čujem kak neki puno manji klinci pričaju. željezničara da ni ne spominjem
    evo stigli dečki iz parka, odosmo papat. puse svima!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala svima na pohvalama, zacrvenih se....

Vi svi tu pricate o shopingu u Njemačkoj,Austriji,Sloveniji...a ja sretna ko malo dijete što sutra idem na 3 dana u Zagreb i sto cu napokon kupiti nesto malo drugacije jer u Os. je izbor koma. A ovo mi je,sramota za reci,ali tek drugi put od Rokova rodjenja da stizem u metropolu i baš se veselim,bit ću kod kume na šestinama-gdje god da je to . Ma sva sam happy,i samo se nadam da ce Roko biti ok i da ce se mm snaći i da se neće razboliti. Nadam se da ce sve biti uspješno,a ako vidite da neko ovih dana histerično trči po trgovinama---to sam ja!!!!

Pusa svima i cujemo se.......

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj "yasmin[b prvotno napisa
    Stijena[/b], vidim da uživaš u tome...jesu li svi ti dućani koje si nabrojala u tom Seiss...nešto, to je prije Graza skretanje desno ako se ne varam...???daleko od autoputa (ima li i tamo u h&m-u trudnička roba?)

e da, je li bio tko ikada na Malom Lošinju, naime 1. svadba koja slijedi je baš tamo pa smo mislili otići na produženi vikend za 1. maj?
    koliko traje put?
    E sad ja ispala neka manijakalna kompulzivno opsesivna shoppingholičarka, a stvarno niiiiiiisaaaaaammm
    ...ali volim si dvaput godišnje priuštiti šoping u Grazu i to upravo zbog toga što jako malo kupujem preko godine u zagrebu (otkad se P. rodio ne sjećam se da sam ikada otišla u pravi šoping u zagrebu, eventulano opet u nekakav šoping centar i to zapravo jer sam išla njemu nešto kupovati).
    Volim ja otići i do westa pogotovo ako imam što tražiti u ikei (ili ranije u kiki dok se nije otvorila kod nas), ali s obzirom da tamo mogu provesti čitav dan, onda to u zadnje vrijeme izbjegavam (otkad smo kolko-tolko uredili stan).
    U seiersbergu mi je super što se sparkiramo u garaži i ne mičemo se - nema problema s parkiranjem, ne idemo nikud van pa vani mogu i sjekire padat, ionako tamo obavim sve što mi treba u tih 100-tinjak dućana i već je nekih 3-4 sata popodne i ide se kući.
    h&m u seiersbergu (da, to je prije graza desno, ali još se malo petljaš po nekakvim raskršćima, ali sve ti je označeno) je veći nego u westu, pa zna biti bolji izbor, ali isto tako više je poharan baš zbog toga što je svima praktičniji, pa zna ne biti brojeva (u petak je doduše bilo krcato puno svega). Ima trudnički u prizemlju i čisto nesvjesno sam ga dosta dobro pregledala i zaista ima svega (kad se samo sjetim da sam trudnoću provela u onim smješnim trudničkim hlačama, a tamo ih ima svakakvih).
    yasmin, Mali Lošinj ....hm, put kao put sam po sebi nije toliko dug (najviše ti zapravo traje put od trajekta na Cresu do Lošinja, doduše sad je na nekim dionicama ganz nova cesta - proširena), ali JAKO PAZITI kad ide trajekt jer ako ga u ovo doba godine fulaš, sljedeći čekaš i do dva sata.
    Inače mi imamo kuću na cresu, pa taj put znam ko svoj džep - rijetko nam put traje manje od 5 sati :shock: (naravno zbog trajekta), a do Malog Lošinja se još imaš što voziti...pa ti računaj. S obzirom da je skoro do Krka autoput to je ok, malo je drukčija priča po Krku - to me uvijek izludi, onda trajekt, e a tek onda dolazi prava vožnja do lošinja, ali kažem nova je cesta pa je i to ok. Iako moram te upozoriti da je na cresu dosta zavoja (a i prije krka), pa s obzirom na tvoje mučnine.....pripremi kakvu vrećkicu

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo da i ja prijavim haranje po H&M-u, samo u Madridu.
    Za razliku od Stijeninog iskustva, mi baš nismo imali sreće s brojevima (svejedno, snašli smo se .

Ni ovo razdvajanje nije rezultiralo prestankom dojenja... A ništa... Do škole, valjda...

Ugodan vikend svima...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Lovro mi je sad išao na rtg kukova. Sunja je da nešto nije u redu s lijevim kukom.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Lovro mi je sad išao na rtg kukova. Sunja je da nešto nije u redu s lijevim kukom.
    uuuh Paulita...nikad kraja...
    ~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve o.k.
    draga drž se

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stijena, nije li bolje ići na trajekt Brestova-Porozina jer ipak ide mislim svakih 45 min? ovo sa Cresa ako fulaš, čekaš sljedećih dva sata.

5 sati? ajoj, meni je i do Bille (3 min) već muka, valjda će me proći za mjesec dana?!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Paulita, drž'te se. Dok dijagnoza ne bude konačna, probaj se ne opterećivati previše. Snažni ste vas dvoje, sve će biti u redu.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    Stijena, nije li bolje ići na trajekt Brestova-Porozina jer ipak ide mislim svakih 45 min? ovo sa Cresa ako fulaš, čekaš sljedećih dva sata.

5 sati? ajoj, meni je i do Bille (3 min) već muka, valjda će me proći za mjesec dana?!
    da, ide malo češće, ali ti treba oko sat vremena vožnje dulje da dođeš do brestove (govorim ako ideš iz zagreba), tako da dođeš na isto. Valbiska na krku ti je ipak bliže iz zagreba, pa mi uvijek idemo tim putem.
    možda ti do tada prestanu mučnine, iako da te utješim ja sam ih imala do skoro 20. tjedna, doduše više ne tako intenzivne, ali nikad kraja.
    i mi se nekako za 1. maj spremamo malo na cres, nadam se samo da će biti lijepo vrijeme jer inače ni mrdac od doma.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    kako se do sad sa svim izborio, tako će prebroditi i ovo, sad još ima i pojačanje - sa sekom će sigurno sve prije i lakše svladati
    btw kako nam je ledica?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Šaljemo vam vibrice ~~~~~~~~~~da bude sve uredu , i BIT ĆE!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Paulita za Lovru, ali i za ledu!

A svima zajedno ~~~~~

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Poruka za Stijenu ako bude čitala dok je u Zg.

Nek te kuma odveze u Maribor u jednodnevni shopping, tek tamo ćeš se zapravo naguštati

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Poruka za Stijenu ako bude čitala dok je u Zg.

Nek te kuma odveze u Maribor u jednodnevni shopping, tek tamo ćeš se zapravo naguštati
    wana greška, mislim da misliš na traktorku, ja sam u zagrebu all the time, a u maribor bih isto rado, ali bar do jeseni ništa od šopinga, što je bilo, bilo je

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~ za Lovru!!!
    Sve bude sigurno ok

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Puno vibri Lovri šaljemo!

Moj pregled je prošao ok. Doktor i dalje misli da će biti curica, ali on nije ništa vidio. Njegova slobodna procjena. Kaže da beba je malo sitnija, ali ništa zabrinjavajuće. Molim Boga da izguram do termina da beba uhvati što više na kilaži. Jelenu sam prenijela tjedan dana. Bumo vidli.

A što se tiče shopinga kod nas u brodu se nema gdje shopingirat. Zato nam baka i tetka idu u Švicu u 5 mjesecu pa će obaviti sav shoping za nas.

Pozdrav

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Paulita, sve bude 5
    sjećaš se onog postanja o coolerskom hodu...
    ljubi nam lovrića i svakako javi ishod.
    a do tada ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Slikao se, ali nije više bilo dr. da očita nalaz/sliku, nego moramo čekati ponedjeljak. Sestra na fizijatriji je pogledala u kaže da se njoj to čini u redu, ali nije ona stručna za to. Tako da se sad malo uzdam u to što je ona rekla. I vjerujem da je to preskakanje radi ligamenta.

Leda je super, raste, malo je još muče grčevi, ali čim prdne ili se pokaka je ok. Budi se jednom za klopu po noći. I stalno se smije, smiješi se i guguće! Uživam u tome.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Hi! Filip je toliko robe dobio (kad se rodio, krstitke, rodjendan) da jos nemamo potrebe za vecim shopingom. Tu i tamo kupimo neku sitnicu- i, naravno Rodina rasprodaja. Sad ce i drugi rodjendan, pa cemo u neki soping tek kad vidimo sto ce dobiti. Najbolji su nam rodjaci iz USA koji su valjda u strahu od spore poshte pa uvjek salju robu za 2 broja vecu. Jos ima stvari koje cekaju da Filip naraste. Malo mi fali da odem u jedan veci shoping, ali totalno je nepotrebno. Izivljavam se na crticima i igrackama.

Kad sam vec kod igracki, u algoritmu sam nasla super igracke- Flashcards (kartice s raznim pojmovima). Ima raznih (brojevi, zivotinje, godisnja doba), ja kupila Opposites-prikazane su razne suprotnosti. Vec poslije 2 pokazivanja Filip ih skoro sve zna pokazati, a obozava kad se igramo s njima. Idealno za pospana jutra, ja zalegnem i pokazujem mu (ili ga pitam), a on gushta...a nisu crtici. Vec sam rekla da mu kupe jos paketa za rodjendan. Toplo preporucujem.

Gdje cete slaviti rodjendane? Mi trazimo neki prostor.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo ja se sinoć vratila iz Zg-a,trebala sam doći danas ali nisam više mogla bez Roka,iako mm kaže da me gotovo uopće nije spominjao . A kad me vidio prvo je bio totalno hladan,ali nakon pola sata me stalno grlio i nije mi puštao ruku Uglavnom sve prošlo super osim što sam se umorila kao nikada, naime nisam ja navikla na takav tempo života kod nas je sve laganini ;s kave na kavu tj. s noge na nogu. Letila sam doslovno po gradu i trgovinama i dosta toga kupila svima.
    Wana je vjerojatno mislili na mene-mislila sam ja i do Slovenije ali sa dvoje male djece od kume bi bio pravi cirkus tako da je to bilo neizvedivo ovaj put.
    Paulita-nadam se da ji sve ok sa nalazima,javi sutra kako je prošlo.

svima!!!!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Raport sa šopinga:

ubuduće ostavljam sve kartice doma!!!!

OK, nisam baš pretjerala, ali malo jesam prošla preko limita.
    I kupili svega: našto za mamu trudnicu, nešto za tatu tatu, nešto za malu bebu, a puno za Mateja. S obzirom da smo stvarno istrošili sve zalihe od rođenja,krstitki i prvog rođenadana, i naravno zadnjeg šopinga, trebali smo obnoviti kolekciju.
    C&A i H&M bili su nam baza, ali našlo se tu još svega....
    Uglavnom, dobar šoping.
    A tek Geoxice za Mateja za ljeto, a mama je isto bacila oko na jedne, ali to je već bilo van svih limita.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

mislila sam na traktorku, al nadam se da opraštate, poruke je ipak shvaćena
    Mi vikend proveli u neumjerenom prežderavanju, sunčanju i brčkanju nogica na Bačvicama, šetnjama Marjanom...ma prava uživancija.
    A ljeto će tako brzo...

E da, vidila sam Juri ljetne cipelice Primigi, SAVRŠENE, podsjećaju me na birkenstorkice, samo u baby velučuni. Ne znam koji broj da mu uzmem, i da li je još prerano, tko zna koliko će mu nogica izrasti?!

Tražili smo mu i kućne papučice, ne odgovaraju ni bambi ni ciciban, ima visoki rist pa ga ovi proljetni modeli sijeku. Kakva su vaša iskustva?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi osto uskoro moramo kupiti neke proljetne cipelice,
    gotovo uvijek uzimamamo Froddo ili Ciciban i nemamo problema sa visokim ristom, pa ne znam što ti preporučiti
    I namam je situacija sa robom slična kao i kod tanje, brdo svega nadobiva, tu i tamo mu stvarno nešto treba nadokupiti, no volimo jednom godišnje do HM-a da mu i ja nešto odaberem
    a i za roćkas je dobio jako lijepih stvari, a da i ne spominjem da mi je nećak samo tri mjeseca stariji i živi do nas pa ponešto i nasljedimo jer i on isto dobije hrpe iz istih izvora, i ništa se kod nas ne stigne iznositi
    evo npr. ove godine moj Ivan je imao 5 :shock: različitih zimskih jakni u 2 veličine, svaki put kad ga vidi moja mama misli da opet ima novu
    roba i igračke...ajme a još stiže i nova beba
    kad ja dođem na rodinu rasprodaju, obogatit ću se

e što se tiće Flashcards-izvrsno i korisno dugo-dugo, to je materijal koji koristim u nastavi od vrtića pa do 8. 5-6. razreda, uz malo mašte možete ih upotrijebiti na 1000 načina
    inače, pretpostevljam tanja da si ti ove kupovalal na dječjem odjelu
    dolje gdje se prodaju udžbenici za učenje stranih jezika imaš različite setove FC za svaki udžbenik za učenje stranog jezika, ali mislim da nisu na policama nego tražiš tetu
    izvrsne su one koje dolaze uz knjige za vrtićku djecu i početne razrede OŠ.
    ja ih ivanu nisam još pokazala, nteresiraju ga totalno druge stvari, njih sigurno 500tinjak čekaju bolje dane
    možeš ih i sama izraditi ako znaš crtati ili barem precrtavati ili se poslužiti clipartom

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi smo malo bubani, al za pravo - temperatura već tri dana, od subote, raste, jutros htjeli posjetiti tetu doktoricu jer već duže vrijeme nos pun, kašlje isto ali sve manje, okeco curi, ne da dirati uho, ponekad čak kaže i da buba...ali žena baš danas ne radi, pa reko bolje da se liječimo doma, a sutra ćemo doktoru, jer na zamjeni tko zna tko je, naša nas pedica ipak prije antibiotika i pošalje na neke pretrage.
    od nas bubanih

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Patrik i Stijena ! Da nam čim prije ozdravite.

Jednom sam bila spomenula naš prvi (skeptični) odlazak homeopatu. Pa samo da prijavim nastavak. U međuvremenu smo imali prehladu koju smo liječili homeopatski - jako sam zadovoljna rezultatom.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

wana- nemaš pojma kako ti zavidim
    patriku pusa za ozdravljenje
    ostale šopingoholičarke haugh, evo i mog raporta:

od svega sam si kupila badić koji mo stoji božanstveno , i ništa mi drugo niti ne treba.
    jakovu sam, naravno, opet nakupovala robe do besvjesti (mi nemao bratića i sestrična da nam natrpaju ormar, ali će budući bratići i sestrične imati)
    nije da mu treba, ali od viška glava ne boli.
    nećakinju sam obukla od glave do pete, i ona je jako sretna i zadovoljna, što mi je najvažnije i zbog čega sam u konačnici i išla.
    kuma se isto istrošila, a ja eto, došla doma sa superkul badićem, stoga wana, eto mene k vama da se prošepurim malo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •