Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 135 od 135

Tema: ZPB 2005. (10. dio)

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj josie prvotno napisa
    wana- nemaš pojma kako ti zavidim

wana, eto mene k vama da se prošepurim malo
    Samo daj, bit će nam jako drago :D

Baš jučer MM i ja sjedimo na zidiću pored mora na Baćama, vruće ajme, Jure trčkara unaokolo i baš komentiram s MM kako će uskoro početi i naša sezona kupanja, koju ćemo tradicionalno (drugu godinu za redom ) otvoriti na Bačvicama, po svoj prilici kao i prošle godine, 15.05.

Jedva čekam...dođem s posla, bacim nešto u kljun i trk na popodnevni kupanjac.

Dakle, Josie, a i sve ostale (naravno) u kupnju kupaćeg kostima i skok do Splita na ZPBićki beach party.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

wana ma blago vama na moru , ja jako patim što živim u Slavoniji,no takav je život. Na moru smo svega 2-3 tjedna godišnje i to mi nije ništa. A tko zna možda se spakiramo pa ti samo banemo na vrata....

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

josie sad si me podsjetila sta mi stvarno treba-BADIC!
    ja se uvijek sjetim zadnji dan pred more a tad vec sve bude rasprodano a o velicinama da ne govorim
    u potrazi smo za proljetnim cipelicama...valjda cemo ih naci prije ljeta
    wana.... ....bas vam zavidim na moru
    traktorka ja bi uzivala da zivim u Slavoniji, svidja mi se "laganini" zivjeti, ovdje stalno neka trka....

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

sad kad se svi nacrtamo wani na vrata, pregrist će jezik

Paulita, gdje si, što kaže doc za Lovru?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ma ti doktori i fizioterapeuti me samo izbezume bezveze. Valjda će danas biti ortoped tamo da očita sliku. Po fizijatrici je sve ok. Lovro ima mekane kosti i savitljive zglobove. A to što lijevi kuk preskače, stvar je u ligamentima. To preskače svima nama. Desna nogica mu ide u koljenu na unutra i zavrće ju dok hoda, ali kada on počne hodati samostalno to će se donekle ispraviti. Svaki put kada odemo na pregled moram doživljavati šokove. Ja sam već vidjela operacije kako su mi oni to servirali....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Paulita

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

a što se badića tiče... nema kupovine s ovom kilažom!
    (morat ću se malo uključiti na neki 'dijetalni' topic)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Paulita-

Haribo-istina,kod nas je sve usporeno,kao da slavonci nemaju sat,sve polako i nema strke,ali čovjeku dosadi ta monotonija...... Zato svi kod mene da nam skupa bude dosadno .

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Samo dajte, nahrlite, ima još ZPBica iz Splita 8) , skupusat ćemo se nekako, u krajnjem slučaju proradit će kreveti na puhanje iz Top shopa .
    Evo i danas je vrijeme prekrasno...ma jedva čekam.

Što se kupaćeg tiče, sve mi se nekako ne da u kupovinu, kad vidim svoj odraz pod neonskim svjetlom u kabini dođe mi slabo...al žrtvovat ću se.

Paulita

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Paulita
    za Lovru

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Paulita puno vibri šaljemo Lovri i da sve bude ok!

Moja torba još nije spremna a kad će biti stvarno ne znam! Ja ko kakva flegma! Imam vremena sve dok me ne stisne. Bila sam prošli tjedan kod doca i ništa nisam pametnija nego sam bila prije pregleda. Bitno je da je tata završio ormarić za robu i presvlačenje, kolica smo dobili, a sve ostalo imam od Jelene. Jedino još nisam smislila što obući bebi kad bude izlazila iz bolnice. Sigurno znam da neće biti bijele boje, a zaletit ću se u Mrvicu ( u sb dječja robna kuća) i kupiti nešto ludo.

Kad Jeleni pričamo o seki, stalno govori do, do. To joj znači doći će. Jedino me hvata frka što ćemo ako joj krene kopat oči i čistit uši. Naučila sam ju kad se nas dvije ujutro probudimo da tako budi tatu Sad ju od toga odvikakvam i učim ju da sve živo mazi!

Pozdrav svima!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

O Jeluska pa to ce jos malo....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I mi se prijavljujemo za mooooreeee....evo nas dolazimo, ali BEZ badića (ne, nismo nudisti, ne bojte se) jer se pri kupnji badića uvijek izdeprimiram, tako da mi dolazimo zakopčani do grla.
    Paulita Lovri i Ledici
    hvala za puse ozdravilice, pomogle su, ali ipak smo dobili antibiotik zbog nosića u kojem je opet vjerojatno streptokok (ne znamo jer nismo radili bris, ali temperatura je nakon 4 dana preko noći nestala nakon što je uzeo antibiotik)...sve ostalo je 5. Ima još neke aftice u ustima zbog kojih nismo 4 noći spavali - samo se probudi oko 11 i plače pokazuje na usta, a ja do sada nisam znala što je - zubi, grlo...što. To su virusne afte (uzrokuje herpes simplex kao i na usnicama) i nema baš puno lijeka treba čekati da prođe samo. Ali danas smoo već suuuupeeeer :D

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I mi se prijavljujemo za mooooreeee....evo nas dolazimo, ali BEZ badića (ne, nismo nudisti, ne bojte se) jer se pri kupnji badića uvijek izdeprimiram, tako da mi dolazimo zakopčani do grla.
    Paulita Lovri i Ledici
    hvala za puse ozdravilice, pomogle su, ali ipak smo dobili antibiotik zbog nosića u kojem je opet vjerojatno streptokok (ne znamo jer nismo radili bris, ali temperatura je nakon 4 dana preko noći nestala nakon što je uzeo antibiotik)...sve ostalo je 5. Ima još neke aftice u ustima zbog kojih nismo 4 noći spavali - samo se probudi oko 11 i plače pokazuje na usta, a ja do sada nisam znala što je - zubi, grlo...što. To su virusne afte (uzrokuje herpes simplex kao i na usnicama) i nema baš puno lijeka treba čekati da prođe samo. Ali danas smoo već suuuupeeeer :D

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

btw slikica u avataru je "bolesnička" pa nismo baš neke volje, a i nikako je smanjit na 7 KB a da se ne zamuti
    sorry 2put otišo isti post jer kad pošaljem javlja neku grešku, pa sam za svaki slučaj još jednom

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stijena - bez obzira na malo mutnu sliku Patrik je presladak

Jeluška -pakiraj torbu,sad tek vidim da možeš roditi vrlo skoro,ja sam paničar pa je moja bila spremljena puuuno ranije .

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Lovro mora nositi aparatić za kukove

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

a jooj paulita
    baš mi je žao.
    koliko dugo ga mora nositi?
    mislim, kako taj aparatić izgleda?
    je li fixini ili može nastaviti sa motoričkim razvojem i sa aparatićem?

jesi pitala kako to da tek sada uočavaju taj problem, je li to nešto novo sa kukićima ili ima od rođenja?

joj baš mi je žao.
    ljubi nam Lovreka

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ovako: napokon nakon tri dana čekanja da se očita ta f...ing slika, vidi se da mu se kukovi nisu dobro razvili, čašice su prestrme i da ne bi došlo do pogoršanja mora nositi taj aparatić koji kukove drži u položaju kao i remeni. nosit će ga samo po noći, nadam se samo da će ga prihvatit.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Aparatić je fixni i zato će ga nositi samo po noći.

Pa sve na njega.....

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ajoooooooj, ljubimo Vas od , šaljemo 1000 vibrica za ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mišića i držimo Vam fige da izdržite i da on prihvati aparatić. Poljubac od nas!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Paulita,da te ohrabrim iako znam da nije lako,ali jedan naš poznanik je dugo nosio taj aparat i sad je sve u najboljem redu. Samo hrabro i bude sve ok.
    Lovriću veeeelika !!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

paulita puse tebi i lovricu
    bas mi nije jasno kako to da nisu ranije primijetili problem. :/
    ma ne brini, bit ce dobro... kao beba sam nosila taj aparatic, pa onda remencice. naravno, prohodala sam puno kasnije nego moji vrsnjaci, ali nikada poslije nisam imala problema radi toga.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

traktorka, koliko dugo?

mamasita, prvi rtg je bio u redu, ali je dr napomenuo da to ne znači da će biti i slijedeći. I, eto, poklopilo se da nije.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

imenjaku!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Paulita-nisam baš 100 % sigurna jer ja riječ o poznanicima,ali mislim da je maleni nosio aparatić nekoliko mjeseci,sjećam se da su mi rekli da je dobro to podnosio ali mi se čini da je bio mlađi od tvog mišića. Uglavnom nakon toga je sve bilo u najboljem redu,ma bude sve ok vidjet ćeš. A mislim da je taj maleni nosio 24 sata aparat. Djeca su prilagodljivija nego što mi mislimo. Iskreno vjerujem u Lovrića

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

taktorka, mislim da je caka u tome da mlađe dijete bolje podnosi nego starije. Danas sam pričala s dr i preporučila mi je prof. Vrdoljaka iz Klaićeve, pa ćemo kod njega po drugo mišljenje.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Paulita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Lovru.
    Nadam se da ce dobro prihvatiti aparatic

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Juce u kupovini skuzim da mi Kristijan ima temperaturu
    zovem muza na posao i pitam jel moze skoknit do trgovine ja bi mu ostavila kolica sa tim sto sam napunila i otisla kuci a on da obavi ostatak kupovine...
    kaze on da nikako ne moze nek ostavim kolica i idem kuci...
    joj kud cu sta cu (natrpala jaja i svega sto mi treba za Uskrs), ajd ipak ja nekako doguram kolica do kase noseci Kristijana na rukama, platimo i odemo kuci....
    raspakiram na brzinu stvari i u tom Kristijan povrati...samo tekucina...
    izmjerim mu temperaturu i pokaze 38,4, stavim cepic i on trazi da ga legnem, zaspao je odmah!
    cekam da se probudi pa da vidim kakva je situacija...a momak spava li spava, kad se probudio sve o.k
    danas je isto dobro :D

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Lovri puno ! Nadam se da će dobro prihvatiti aparat.

Konačno sam sve pokupovala za torbu. ako me uhvati, nije bed. Potrpam i krećem. Često se zezam kako MM stalno radi, da ću Jelenu negdje zbrinut i sama se odvest u bolnicu, jer njega naravno neće biti.

Jelena je sad bubana. Ništa strašno. Balava je i to ju smeta kod spavanja. Inače je ok. Čak je naučila ispuhati nos i stvarno se ženska trudi. Ja joj kažem: jako se naljuti i puši. Izađe stvarno "a lot"!

Pozdrav!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Bravo za Jelenu!
    Kad si vec spomenila puhanje i brisanje nosa Kristijanu je to sad glavna fora al da drugima brise nos, kad treba njemu onda vice NOSAKA, NOSAKA...
    mi se sinoc isli pozdraviti sa svekijima (odlaze na godisnji) pa nam je svima (kao) brisao nos i to sa jednom maramicom

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Paulita-znam da je jednostavnije sa malim bebema,ipak je Lovre već dečkić,ali mislim i nadam se da će sve biti dobro....
    Haribo-super što je sve prošlo za jedan dan,ja osobno kad Roko dobije temperaturu,jako paničarim i mislim da mi to jako teško pada. Bitno da nije ništa :D
    Mi jučer bili na uho,grlo,nos zbog noćnog hrkanja i disanja na usta i jako se razočarali,naime dr. mu pogledala nos,grlo i uši i rekla da ona ništa ne vidi te da NEMA neki instrument za pregled 3. krajnika -a bili smo u KBO kod specijaliste- te nas je uputila na pregled u centar za oštećenje sluha jer tamo navodno imaju taj instrument,ma katastrofa.
    I još nam je rekla da misli da mu stanje nije alarmantno,baš nas je utješila....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i mi smo već mislili otorincu na pregled jer otkad je Patrik krenuo u jaslice gotovo da nije bilo par dana da nije curio nos, a dijete se muči i disati, tako da smo već posumnjali i u treću mandulu, ali iskreno zapravo si ne mogu predočiti kako bi taj pregled uopće izgledao i tko bi to njemu uspio nešto pregledati jer dirati u nos (a dijete već sigurno od silnog brisanja i izvlačenja ima i traume), a u zadnje vrijeme nešto dati i na usta (upravo imamo borbe triput dnevno s pijenjem antibiotika) - to je SASVIM NEMOGUĆE. Pa s obzirom na to čemu mučiti i sebe i dijete, sjediti po par sati u čekaonici kad zasad stvarno ne postoji način da ga itko pregleda na način da ustanovi bilo što.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Gdje ste svi? Nitko se ne javlja,sigurno su pripreme za Uskrs pa ste u gužvi.
    Eto ispast će da ja ništa ne radim ,a ja već skoro sve napravila,još samo farbanje jaja poslije podne.
    Sutra idemo na selo kod bake i djede i uživat ćemo u pravim seoskim uskršnjim običajima.

Svima vama,vašoj divnoj djeci,te vašim obiteljima želim lijep i sretan Uskrs!!!!

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Sretan Uskrs i od nas!

Kristijan je cijeli dan trazio zeca, a zec se "sakio" nakon sto je napunio gnijezdo :D

Bio je jako veseo danas i uzbudjen da popodne nije mogao dugo spavati, a MM i ja se ponadali kako cemo malo i mi odspavati

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •