Hvala cure na svim savjetima.
Juli, koja su ti ta kolica marka i model?
Mene ne plaši puno težina i veličina kolica u smislu da ih stavljam u auto ili nosim na kat jer ću imati priliku šetati ispred kuće (u naselju) pa neću puno nositi niti autom voziti kolica.
Što se tiče prostora u autu, baš smo kupili novi Renault Kangoo i nadam se da će u njega ipak nešto stati (npr. kolica u gepek i 3 sjedalice otraga). Nadam se. Jer zbilja ne mogu kupiti autobus
Za serklažu se psihički pripremam. Jeli procedura ista kao za druge operativne zahvate - klistir, brijanje, bez hrane i pića...?
adriana, baš sam nedavno vidjela taj per peregro vlakić i imaš pravo, ogroman je i ne mogu zamislit kako izgleda takav za trojke. Zato sam razmišljala o ovom "trokutu" 2+1, kako god se zvao taj model kolica. ...
:/
Možda sam prenaivna i nekako se nadam da bih moožda mogla sa svima u šetnju u jednim kolicima, sama... (ne daleko od kuće ), jer sam čitala sam da ima mama koje su to izvele. Uh, iskreno, sve mi je to još uvijek pomalo nezamislivo (kako ću s njima) iako mi trbuh svaki dan vidljivo raste, sad sam u 19 tjednu i već me dosta lupkaju pa mi to posviješćuje da su tu i da uskoro stižuuuuu.... brrr..
Pusa svima.