-
trojčeki
Poštovanje !
Zovem se Snježana i majka sam trojčeka koje sam rodila 17.12.2008 godine u 32,tjednu u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Rodila sam tri dečka i oni su fala Bogu i živi i zdravi. Ja sam morala strogo mirovati od 22.tjedna sve do kraja ,sve ukupno u bolnici sam bila tri mjeseca .Međutim po izlasku iz bolnice čeka vas masa pregleda i vježbica na koje ćete morati ići zbog njihovog zdravlja.
Ašto se tiče porodiljne naknade dobivati ćete ju samo za jedno dijete ( što je jako velika sramota ) koja poslije godine dana iznosi 1.663,00 i možete biti doma do starosti djece do 3.godine a vrtić morali budete plaćati za dvoje djece jer treće ima besplatno. Ako imate kakvih pitanja u vezi trojčeka slobodno mi se javite ,rado ću vam sve reći iako se spremite da vam neće biti lako.
pozdrav
-
mi smo samo u poceku isli redovito na preglede , poslije odustali jer mrzim kad mi djecu gledaju pod povecalom...svako dijete je razlicito ..razlicito propuzaju , razlicito pocnu pratiti....kod nas su gledali sve po nekim tablicama...pa morao bi...a zasto bi morao , glavno je da je ili bude ...mene bas briga jel bu propuzao sa 7 ili 8 mj...meni je glavno da propuza....a vjezbamo...da...mislim da nema nista lose u tome
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma