-
sss...hvala ti što si se javila, tvoji savjeti su nam jako korisni.
Ja sam većinu toga pročitala, pronašla sam u tvom jednom postu linkove o nedonoščadi, ali imam i dalje osjećaj da ništa ne znam. a želim se informirati ,premda mislim da je ponekad "blaženo neznanje".
Iako se nadamo da će sve biti u redu, ipak ćemo se bolje snaći ako razumijem koliko toliko problem.
Malih brojeva robice sam kupila u C&A,imaju 46 i 42. Kupila sam samo body-benkice. A u HM br. 50 za samo 15 kn.To je prvo što sam im kupila i napokon sam bila sretna i nasmiješena. Do sada stalno samo briga i strah.Mislim da se počinjem opuštati.
stelita...kod vas je stalno veselo.a nadam se da će nam ovi najteži trenuci brzo proći...tam jedno prvih 20 god...he,he
elis...ja ću u Petrovoj kasnije.Sad sam kod svog soc. gin.
nemam uopće mučnine. A ti? Kada ideš na VV?
-
King, blago tebi što nemaš mučnine.Meni je ponekad tako loše da ne znam što bi sama sa sobom. Još tako ćesto i ne povraćam ,ali te užasne mučnine, grozno ! I to po cijeli dan. Ja sutra imam pregled kod svog gin. , a onda se moram dogovoriti s dr.A kad ću ići na VV. Meni je on predložio da vodim trudnoću na Merkuru,a ja se još dvoumim između Petrove i Merkura. Zašto si se ti odlučila za Petrovu?
Prvi put sam rodila u Vinogradskoj, ali onda je bila jedna beba pa je sve bilo jednostavnije. Sada se uopće ne mogu opustiti i uživati u trudnoći. Najviše od svega me mući to što sam jako sitne građe pa se bojim da će mi zbog toga biti teže iznjeti trudnoću do kraja i da će bebe biti jako male.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma