-
mene muče ista pitanja, da ne kažem problemi. pokušavamo N. (18 mj) staviti na spavanje točnije otići s njom u naš krevet do 21.00, 21.15. Nakon toga papamo mlijeko (ponekad), pijemo puno vode, mijenjamo dude i vrtimo se, vrtimo, ponekad zovemo tatu pa i on mora doći i sl. Nekad to traje 30 min, nekad sat i nešto. Vjerojatno ne moram posebno napomneuti da u 99% slučajeva ja zaspim s njom, pa me MM dolazi buditi, pa mu mahnem (kroz san) evo sad ću i nastavim spavati, pa on opet dolazi, često i on zaspi u dnevnoj sobi čekajući mene, ja se probudim uglavnom oko 23.00, i onda moram 5-10 minuta potrošiti na mašine i nakon toga kad se razbudim u principu sam spremna na maženjem s MM, čitanje, ili posao koji ponekad nosim doma, ali MM uglavnom spava kao klada! I toga mi je već stvarno dosta, a cijeli problem je de facto u tom uspavljivanju! S druge strane, meni su to zaista prekrasni trenuci kad me po stoti puta ljubi i ja nju, mazimo se, imamo naše male igrokaze s malim polarnim medom u glavnoj ulozi (kojem se jako spava pa uvjerava N, da i ona ide spavati i sl.), ali opet i JA IMAM SVOJE POTREBE!!!
Sorry, nisam vam ništa pomogla, osim kaj sad znate da nas ima puno s istim pitanjima (da ne kažem problemima)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma