Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: pizzaaaaa

  1. #1

    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    105

    Početno pizzaaaaa

    kako je radite,meni je u ciloj pizzi najbitniji sastojak šalša ili kecap,sta vi stavljate jeli radite svoju šalsu koje zacine,mi je doma obozavamo doduse nisam je dugo radila zbog manjka slobodnog vremena..

  2. #2
    Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    4,421

    Početno

    Ja uvijek napravim moj paradajz sos za pizzu - prodinstam luka, hitim na to propasirani paradajz, cesnjak, sol (ako treba) i biber, malo oregana, bosiljka i pustim da se krcka.

    Nego, jesi li ti to tempirala ovo pitanje za danasnji Svjetski dan pizze?

  3. #3

    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    105

    Početno

    Citiraj Ancica prvotno napisa

    Nego, jesi li ti to tempirala ovo pitanje za danasnji Svjetski dan pizze?

    ma zezas, :shock: cista slucajnost,na poslu sam ogladnila sam i razmisljam o novim receptima i lipoj papici i samo mi se to mota po glavi neko bi reka da imam 100kg a bas je suprotno... :D

  4. #4

    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    AgRaM
    Postovi
    2,692

    Početno

    domaći šugo od paradajza,šunka od pik-a,sir,ribani sir,oregano
    to mi je onak prava pizza

    inače volim staviti papriku na kolute,šampinjone,jaje....

  5. #5

    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    105

    Početno

    ja svaki put drugacije radim šalšu,nekad stavim domaču nekad samo iz tetrapaka stavim u to zacine,moze se gore i na listice crveni luk stavit isto je dobro,ali ne previse ovisi kako ko voli...

  6. #6
    MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Maksimir, Zagreb
    Postovi
    2,715

    Početno

    Ja stavljam najobičniji podravkin koncentrat rajčice, umiješam malo vode, nešto soli i origana i to je to. Šunka nam je zasad najbolja od Gavrilovića šunka u ovitku, a sir najčešće Podravec ili Tilzit (super mi je od sirele pakiranje ribanog sira od 500 g). Na to stavim nekad svježe šampinjone narezane na listiće i masline, posipam s još malo origana. Ponekad stavim par kriški domaće suhe kobasice ili po željama ukućana špek.

  7. #7
    Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005
    Lokacija
    tu negdje...
    Postovi
    601

    Početno

    ja koristim podravkinu pasiranu rajcicu,tost sunka(puris),sir gauda,sampinjoni,luk na kolutove,origano,paprika,masline
    a sad sam zadnji put radila pizzu sa tunom ima za kupit tuna s grahom ,kukuruzom onak malo pikantnije,na to sam jos stavila luk i sampinjone,sir i bas je bilo njam,ko voli tunu i malo ljuce super je

  8. #8

    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    AgRaM
    Postovi
    2,692

    Početno

    sir-gauda +sirelin iz vrećice
    šunka-pik vrbovec u vlastitom soku ili seljačka od sorgera

  9. #9
    aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,467

    Početno

    Meni bilo mrak kad sam jednom pretjerala sa količinom sataraša, drugi dan samo na pizza tijesto stavila to i malo sira. Savršeno!

  10. #10

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    Matulji - Opatija
    Postovi
    369

    Početno

    Mi kupimo gotovu salsu za pizzu s bazilikom, stavimo šunkice, sira gaude, neke suhe salame, pršuta, crvenu papriku i na kraju tko hoće kis. vrhnje...

    U biti kombiniramo. I s tunom mi nije loša. Sir, tuna, kapula.

  11. #11

    Datum pristupanja
    May 2005
    Postovi
    980

    Početno

    Bijela pizza:sir,gljive i vrhnje za kuhanje

  12. #12

    Datum pristupanja
    Feb 2005
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    1,984

    Početno

    domaći šug ili paradajz sos u koji dodam češnjak i origano
    sljemenova šunka
    kobasica
    mozarela
    luk
    paprika
    kukuruz
    grašak
    tikvice

    baš sam ogladnila

  13. #13
    Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,219

    Početno

    Trenutno su ove naj-naj:
    moja integralna vegetarijana: tijesto za pizzu od int. brašna, sos od paradajza domaći, začini za pizzu, luk na kolutove, svježi šampinjoni ploškice, svježa paprika ploškice, slatki feferoni, masline
    MM-ova diablo: obično tijesto za pizzu, sos paradajz, začini pizza, sir gauda ili tilzit izrezan na šnite, šnite šunke (npr. Vir), kulen šnite, masline, feferoni ljuti, i kad je pečeno nekoliko žlica kis. vrhnja (plavog).

    Pečem na najnižoj razini, na najvišoj temperaturi, još dodam i malo ventilatora i gotovo za 8-10 minuta. Mljac, sad mi se jede pizza.

  14. #14

    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    105

    Početno

    meni se jede pizza danima bas mi je drago da nisam jedina da se jos nekome otvorio tek,sta cete bit mrsave od te papice

    ja cu je u nedilju radit ako mi se ne poremete planovi,meni je super na ulju malo maslinova i sojinoga stavit pome iz tetrapaka onaj tekuci sug i u to punoooo origana soli papra i zlicu secera i to sve kuhat negdi pola sata,to nije domaci ali je dobar ja u domaci stavim sve i bijelog i crvenog luka i vegete i soli,papra,secera,,ma sve...taj sug mi je super i sve ostalo poredat kako i ide u veliku tepsiju da bude za svih :D

  15. #15

    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    266

    Početno

    .

    Nego, jesi li ti to tempirala ovo pitanje za danasnji Svjetski dan pizze? [/quote]


    ..kaj ozbac? ...a mi danas nakon duuuugo vremena odlucili otici van na pizzu s kumekima...

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •