Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: ACIDOSALUS

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

pozdrav svima, inače imam hpv i preventivno dvaput godišnje uzimam acidosalus vaginalete (da mi virus miruje), stvarno su mi odlične jer otkad to tako prakticiram nisam imala nikakvih problema ni s bakterijama niti gljivicama i pape su mi uvijek uredni

međutim, sada sam trudna i sad već neko vrijeme imam žuti iscjedak, dr ništa ne kaže da je to neki problem, ali meni je osjećaj neugodan
    dali je itko koristio te vaginalete u trudnoći ??? malo me strah uzet ih na svoju ruku, a opet to je probiotik.....
    upomoć

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj chocofan prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima, inače imam hpv i preventivno dvaput godišnje uzimam acidosalus vaginalete (da mi virus miruje), stvarno su mi odlične jer otkad to tako prakticiram nisam imala nikakvih problema ni s bakterijama niti gljivicama i pape su mi uvijek uredni

međutim, sada sam trudna i sad već neko vrijeme imam žuti iscjedak, dr ništa ne kaže da je to neki problem, ali meni je osjećaj neugodan
    dali je itko koristio te vaginalete u trudnoći ??? malo me strah uzet ih na svoju ruku, a opet to je probiotik.....
    upomoć
    piše ti da smiješ koristiti u trudnoći...
    http://com.hok.hr/web/marinalab/acidosalus_vp_hr.html

bdw. koliko ste plaćali u ljekarni Acidosalus forte?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •