Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: ACIDOSALUS

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

zdravo svima, koliko vidim, acidosalus je pomogao curama s cinom. meni je dijagnosticiran cin I i odlučila sam pokušati sve samo da ne idem na zahvat!
    je l' ok da uzmem jedno pakovanje vaginaleta i napitak (obični ili acidosalus forte?), ali ne znam koliko litara bih trebala popit?!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj k_Lara prvotno napisa Vidi poruku
    zdravo svima, koliko vidim, acidosalus je pomogao curama s cinom. meni je dijagnosticiran cin I i odlučila sam pokušati sve samo da ne idem na zahvat!
    je l' ok da uzmem jedno pakovanje vaginaleta i napitak (obični ili acidosalus forte?), ali ne znam koliko litara bih trebala popit?!

uzmi bolje acidosalus forte. i to više boca, jer to bi trebala biti terapija koja malo dulje traje.

osim vaginaleta imaš i onaj vaginalni probiotik (pogledaj na netu), možda ti je to bolja opcija...

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ok, hvala na odgovoru...pogledat ću!
    samo me još zanima, mogu li uzeti te vaginalete ili probiotik 2, 3 mjeseca zaredom nakon mjesečnice? (da ne budem ono kao pretjerala i to?)

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj k_Lara prvotno napisa Vidi poruku
    ok, hvala na odgovoru...pogledat ću!
    samo me još zanima, mogu li uzeti te vaginalete ili probiotik 2, 3 mjeseca zaredom nakon mjesečnice? (da ne budem ono kao pretjerala i to?)
    mislim da možeš, ali najbolje nazovi njih u labos pa se posavjetuj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •