-
Evo se javlja još jedna učiteljica EJ. Roditelji su mi na informacijama uvijek dobrodošli. Budući da sam i razrednica imam svaki tjedan informacije prijepodne, i jednom u mjesecu svi učitelji u isto vrijeme imaju informacije poslije podne (za one roditelje koji zbog posla ne mogu prijepodne doći, mi radimo u jednoj smjeni). Kad god u to vrijeme dođu, rado ih primim. Moguće se dogovoriti i s učiteljicom za poseban susret samnom, i tome se rado odazovem. Prilično je nezgodno kada me netko traži za informacije tijekom nastave jer za pet minuta odmora jedva stignem promijeniti učionicu i pribor za rad, tako da se tijekom odmora ne mogu posvetiti razgovoru s roditeljima. Na informacijama roditelji mogu dobiti na uvid pismene radove svoga djeteta i sve ostale informacije. Meni je izuzetno drago kada netko pokaže zanimanje za razgovor o mom predmetu i uspjehu djeteta jer mi puno pomaže ako znam kako dijete radi kod kuće, kakve su njegove/njezne potrebe i interesi, ima li kakvih dodatnih poteškoća na koje treba obratiti pozornost i slično.
Na žalost ne koristi mnogo roditelja mogućnost dolaska na informacije s predmetnim učiteljem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma