Pa mozda me je i uhvatio velik strah jer sam daleko od svoje zemlje i mojih naj blizih.
Ja cu 30.11 napuniti 24 god. i dobit cu naj ljepsi poklon na svijetu svoga Luku.
Isto mi je nezgodno zbog tog jezika jer svaki put kad sam na UZV ili nekom blizem susretu do bebe, ja naprosto ne razumjem ama bas nista doktora kada mi prica a to je vjerovatno zbog uzbudjenja zato me je malo strah da mi se to desi i na porodu a to mi je prvi porod,velika nepoznanica i jos da se pocmem gubiti a ne razumjem sta mi kazu kako trebam i popucam da me nemogu sasiti.
Ma stvarno neznam sta je samnom sada i na trenutke se nemogu nacuditi same sebe i tolikog straha od poroda al sta cu, to je nesto jace od mene i gotovo.
Ne smatram se kukavicom zbog toga al ipak mislim da sam se previse preplasila.
Naravno nakon svih vasih odgvora i rijeci potpore moram vam priznati da ste me dobro ohrabrile i da nije vise u meni onaj ludjacki strah i HVALA vam na tome !
MM ce biti samnom na porodu i mislim da ce mi to dobro doci.
Takodjer sam uspijela nagovoriti moju baku koja ima 65 god. da mi dodje al zaista je dugo trebalo jer ju je strah aviona i do sada nikada nije putovala u njemu al ce doci za 2 tjd. i eto.
Sada idem napisati Luki pismo