Mostarka, čitam o tvojim strahovima...ma kao da čitam neke svoje misli u trudnoći!! Vjeruj mi, mislim da sam vjerovatno najveća kukavica na forumu i okolici... Moj prag boli je u minusu... :/ mene boli kad i ne boli... mene boli kad mislim da će me boliti.... mene boli i kad drugog boli....

Međutim, priznajem, urlala sam ko svinja na porodu, ali ti odgovorno tvrdim NIJE ME BOLILO!! (mislim je ali stvarno me je bolilo kao malo jača menga!!)...mislim da sam urlala više od straha da će me boliti nego što me je boljelo... samo si pročitaj moju priču sa poroda...

Što se tiče jačine bole, najjača bol koju sam osjetila bila je bol od neuralgije trigeminusa koja je trajala 3 mjeseca...Ako te interesira kako to boli proroštaj po netu... ...jedina stvar je što nema analgetika koji ti trenutačno pomaže... što kod poroda možeš tražiti..

S druge strane, porod je jedna od najljepših događaja u mom životu... ne prođe niti jedan dan da se ne sjetim još jednog detalja sa poroda...i prisiljavam se prisjećati svega, jer ga ne želim zaboraviti dok sam živa ...

MM na porod će ići i sljedeći put....preporučam ti da i ti povedeš svog, jer to iskustvo je nezamjenjivo...

Eh a sad, što se tiče jezika....ja ti mogu pomoći sa par riječi na francuskom, ali bojim se da te krivo ne shvate: VULEVU KUŠE AVE KMUA??