-
Ja sam inače nenormalni trtaroš i kukavica a uz to i živi hipohondar.Kad sam ostala trudna pa sve do poroda isto sam kao i ti stalno mislila kako ću ja preživiti tu bol na porodu.Imala sam pojam da je to najgora moguća bol koju živ čovjek može doživjeti.U trenucima poroda svakim trudom sam očekivala sve veću i veću bol, kad ću osjetit tu nenormalnu bol o kojoj su svi pričali.Nisam ni tada znala dali ću je moći podnijeti.Mislila sam,to će sigurno biti kad beba bude izlazila, i priznajem da sam se jako bojala.Kad je došao trenutak da moram tiskati,beba je već izlazila bol je jednostavno nestala i za par trenutaka sam shvatila da nisam "umrla", nisam dočekala tu tako stravičnu bol koju sam zamišljala.
Ako si ikada imala menstruacijske bolove,(tako sam si ja bar zamišljala,jer ja sam ih imala i uvijek sam morala uzeti neku tabletu za bolove),probaj si utuviti u glavu da su to otprilike takvi bolovi samo malo i malo više jači ovisno o trenutku i odmicanju poroda,a kad misliš da će biti još jači rodiš.I sva bol nestaje.Ja sam pitala doktore i babicu,iskreno, kad sam rodila:"I to je to?Pa gdje su ti stravični bolovi o kojima svi govore?"
Da ti sad kažem da već 6 mjeseci se bojim ići izvaditi zub jer mi je to veći strah nego ići roditi!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma