Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: 5 u 1

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno 5 u 1

http://www.glasistre.hr/?150f5bd5ffe...,12620,,161450,
    ..danas se idemo cijepiti-za jedno sat vremena,pa me zanima smije li se to cijepivo naplaćivati?????..hitno je!

p.s. pretražnik mi nije dao ništa na ovu temu pa sam je brzinski otvorila...mod=?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

5 u 1 moras platit ordinaciji ako ga drze ili ga sama kupi u apoteci (cini mi se oko 380 kuna). Samo cijepljenje se ne naplacuje.

Ja sam svaki put sama donjela cjepivo a cijepljenje nisam platila jer se ono i ne naplacuje (govorim o socijalnoj pedici).

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mi ga kupili u apoteci, platili 350,01 kunu (3u1 platili 91 kunu). Da smo se cijepili domaćim cjepivom nebi ga trebali platit.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...aha,hvala puno na odgovorima--a to domaće cjepivo???..koje je bolje?

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...pretpostavljam-ovo koje treba platiti?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Prvo smo ga cijepili 5u1, sve super.
    Pa smo ga cijepili sa "domaćim" pa ogromna kvrga :shock: (veličine oraha) na mjestu uboda. Pa smo rekli nema šanse opet.
    Treći put 3u1 i opet sve ok. Pa sad ti budi pametan. Mislim da po pitanju cjepiva vrijedi ona stara, "plati pa se rugaj"

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jedno vrijeme su roditelji masovno kupovali cjepiva pa su pedijatri imali problema sa Zavodom. Pedijatri su (naravno) trebali uvjeravati roditelje da je i domaće jednako dobro. E pa tako su i mene uvjerili da ga drugi put cjepim sa domaćim pa eto ti problema. Neš više!!

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..aha,ok.a šta kad se dijete cijepi-nesmije doći ništa na mjestu cijepljenja,nikakav ožiljak???-ja sam špeniš viliđ glede cijepljenja...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Čuj, očito ima nekakve razlike jer ga je svaki put ista medicinska cijepila. Radije vjerujem da je kvrga od cjepiva a ne zbog zgrčenog mišića.
    (ako si na to mislila :? ).

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..eto,bili se cijepiti..ali ne 5 u 1 ( krivo shvatila... ) nego-dobio je dvije inekcije u guzu-jednu za DTP(dječja paraliza,tetaunus,pasji kašalj-jesam dobro zapamtila... ) i jednu za-hemofilia influencia..jesam i to dobro zapamtila?..još idemu u svibnju na jednu za POLIO i onda tek kad napuni 4 godine..-polia trenutno nema.....-a dala sam mu prije spavanja i Lupocet sirup jer je sestra rekla da nakon cijepljenja protiv tetanusa može doći do povišenja temperature..-nadam se ipak da ne bude ništa.
    Eto..a Karlova reakcija...?? he he..... .... ...baš smo bili tamo u vrijeme kad treba ići spavati pa loše iskustvo od prethodnog puta-to zbrojeno daje= tuljenje,nervoza,plač..i sl.-ali na kraju smo ipak sve dobro obavili i sad slatko spava..srce moje.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dakle dobila si 4 (cjepiva) u 2 Injekcije). A peto (cjepivo) ćeš dobiti u svibnju.

To si dobro obavila i dijete će biti dobro.

I pretpostavljam, nisi morala ništa platiti?

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa
    Dakle dobila si 4 (cjepiva) u 2 Injekcije). A peto (cjepivo) ćeš dobiti u svibnju.

To si dobro obavila i dijete će biti dobro.

I pretpostavljam, nisi morala ništa platiti?
    ..ništa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •