..eto,bili se cijepiti..ali ne 5 u 1 ( krivo shvatila...) nego-dobio je dvije inekcije u guzu-jednu za DTP(dječja paraliza,tetaunus,pasji kašalj-jesam dobro zapamtila...
) i jednu za-hemofilia influencia..jesam i to dobro zapamtila?..još idemu u svibnju na jednu za POLIO i onda tek kad napuni 4 godine..-polia trenutno nema.....-a dala sam mu prije spavanja i Lupocet sirup jer je sestra rekla da nakon cijepljenja protiv tetanusa može doći do povišenja temperature..-nadam se ipak da ne bude ništa.
Eto..a Karlova reakcija...?? he he.........
...baš smo bili tamo u vrijeme kad treba ići spavati pa loše iskustvo od prethodnog puta-to zbrojeno daje= tuljenje,nervoza,plač..i sl.-ali na kraju smo ipak sve dobro obavili i sad slatko spava..srce moje.
![]()

) nego-dobio je dvije inekcije u guzu-jednu za DTP(dječja paraliza,tetaunus,pasji kašalj-jesam dobro zapamtila...
....
...baš smo bili tamo u vrijeme kad treba ići spavati pa loše iskustvo od prethodnog puta-to zbrojeno daje= tuljenje,nervoza,plač..i sl.-ali na kraju smo ipak sve dobro obavili i sad slatko spava..srce moje.
Odgovori s citatom