-
neće više siku
evo smo 11 mjeseca u dobro sa sikom, ali mu se više neda. Nije mu više interesantno.....igra se, pobjegne...
Što da napravim jer mi se sike pune mlijekom, bole....
-
mrkvice, pročitaj ovaj tekst, možda pomogne
-
za početak ih izdajaj (na tom mlijeku možeš napraviti kašice, ili mu daj da pije iz one čaše s kljunom)
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=277&Show=2136
ili s izdajalicom
možda ima mali štrajk, pa ti izdajanjem održi proizvodnju mlijeka dok ga ne prođe ta faza
-
Osoblje foruma
prvo odbaci mogucnost soora, upale uha, zubica, prehlade.....moguce je da se radi o strajku.
onda probaj dojiti na tihom i mirnom mjestu, bez drugih ljudi, tv-a, buke i svega sto odvlaci djetetu paznju. probajte naci polozaj koji vam odgovara, kontakt koza na kozu.
da li koristite dudu ili pijete na flasicu?
-
-
-
Mrkvice, zašto mu daješ piti na bočicu :?
Već je velik vodu može piti na čašu, osim toga čaj sadrži šećer koji može pogodovati razvoju karijesa ako se pije na bočicu.
Ako odbija dojenje možda je razlog što ga grlo boli pa ne može gutati, ili mu je možda nosić začepljen.
-
Na početku kad nismo dojili izdojeno je pio na bočicu, pa smo tako nastavili kad je došlo vrijeme za piće. Učimo na čašu, ali nam još ne ide. Polako ćemo sigurno uspjeti, ne zabrinjavamo se. A čajići nemaju šećera, ako se u njih šećer ne stavi, imaju samo sokići, ali su jako dobri za djecu uz primjerice ručak, jer pomažu apsorpciji željeza.
ne vidim da nešto strašno griješimo ili se varam...... :?
-
I meni se čini da bi moglo biti grlo
-
Pazi na sebe zbog moguceg mastitisa.
Kakvo je stanje danas?
-
Imali smo jedan dobar podoj. Bilo je dosta mlijeka jer nije dosta dojio, ali se bojim da je to sveukupno manje. Međutim prošla sam na početku uspješnu relaktaciju, tako da znam da ako mu prođe ova faza možemo sve vratiti na staro. Glupo mi ga je forsirati ili bolje rečeno motivirati svakih sat vremena kad vidim da ga to nervira.
Baš ne znam što cemo.....Osjecam neke čvoriće... Imam i jedan fibroadenom, pa ne znam ni kako ova situacija djeluje na to...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma