Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: udario se u nos

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno udario se u nos

Sami je maloprije se nekako udario od kutiju za igrace. Nisam tacno vidjela, ali ili mu se kutija izvrnula pa je udario nosem od pod, ili od kutiju I evo oteklo mu je malo. Ima cvorugu izmedju nosa i cela
    Malo ga i boli. Ja sam jedno 25 minuta drzala haldnu oblogu, pa vise ne otice, ali me je sad strah da nije sta slomio. Doktor nije tu, pa ne znam jel panicim. Znam da i najmanji udar u nos izazove oteklinu.
    Nije bilo nikakve visine pa da sad moze biti nesto opasno. Jedino me brine to sto vidim da ga boli kad mu dohvatim nos.
    Miran je, ne place..

Sta mislite??? Sama sam kuci sa djecom, pa bas mi nekako... MM kaze da malo pricekam. Misli da nije nista iako to nije vidio.

P.S prije 15 dana Sami je pao i rasjeko arkadu. Tom djetetu je najbolje nabaviti kakav sljem za glavu

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

a micek mali

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mislim da nije frka ako malo pričekaš, pa ne ponaša se ništa čudnije, ili?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Riana prvotno napisa

mislim da nije frka ako malo pričekaš, pa ne ponaša se ništa čudnije, ili?
    ne, samo je pospan. igra se, samo malo kad mu dohvatim nos, se izmakne... boli ga, ali ne sad da nesto place... evo, pojeo je jednu bananu... a ja kucam jednom rukom, pa nabadam

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih, na tvojem mjestu, išla pogledat. Pogotovo ako se radi o nosu ili nekom jačem udarcu na glavi. :/

PS
    Kao što sam ti i rekla kad je razbio arkadu, malac će biti vraški zanimljiv komadima...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sve je ok. on se igra, rucao je... mislim da je vise zgulio nos, nego sto se lupio.
    U slucaju potresa mozga dolazi do gubitka svijesti, povracanja i sl... On nista to nije imao, a proslo je vec 1,5 h... A nije ni pao sa neke visine. Samo mu se kutija izvrnula (toliko sam vidjela) i on se udario najvjerovatnije od nju...
    non- stop se negdje penju... uh, izludit cu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •