-
Ja sam isto jedan migrenicar jos od djecjih dana
. I moja mama isto, a kako imam mladjeg brata sad se i kod njega pocelo javljati, ali ne tako cesto kao kod mene, ipak on nema mengu, pa ga bar taj dio zaobilazi
.
Vec je x puta receno, a i ja cu ponoviti tko to ne dozivi ne moze zamisliti koja je to bol. No, kod mene je na moju srecu, prestalo gotovo skroz u trudnoci. Sada jos uvijek dojim i M jos nisam dobila pa ni moje migrene nisu ceste, a ni u pravoj znazi. Imala sam od poroda samo jedan jaci napad boli bez povracanja i sva sreca da mi je mama mogla doci paziti na Emu koja je, ko' da je znala, taj dan bila posebno dobra, mada je dobra i inace i nije zahtjevna beba
.
Zbog dojenja ne uzimam nikave tablete tako da moram napad odlezati. Ponekad pomaze povez oko glave. . . ne da bol prestane, ali tako ipak nekako funkcioniram.
Migrenicari bi morali svaki dan uzeti 300mg magnezija i to u sumecem obliku. Tako je meni preporucila moja neurologica, koja je i sama migrenicar :/.
Ja sam prosla sve moguce pretrage forme radi kako bi mogla dobiti lijekove za migrenu. Prvo sam dobila Imigran, ali mi je lupao na srce pa sam presla na Zomig, moja mama takodjer. I mogu reci da djeluje zadovoljavajuce, kada bih ga popila u pocetku napada zaustavlja ga u 99% slucajeva, a ponekad pomaze cak i kad ga se popije u kasnijoj fazi napada. Namirnice za koja sam ja skuzila da mi izazivaju migrenu su gorgonzola i crveno vino, a iskusila sam i vikend migrenu, migrenu zbog porasta tlaka, PMS-a, poslije M, za vrijeme M . . . .
Jedan od najvecih strahova mi je mogucnost da i moja curica naslijedi migrenu
, no to na zalost ne mozemo znati. A sve bih na svijetu dala da ju to zaobiđe
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma