Evo da podignem malo temu. Ja imam veliki problem. od rođenja moje druge kćeri je prošlo 8 mj. Moja starija kćer koja ima 5 uskoro i 6 godina je jako dobro prihvatila seku, voli ju jako i stalno ju mazi pazi pomaže. Ali ja ne znam kako bih drugačije objasnila moje osijećaje prema starijoj kćeri. kada se želi maziti ili me grli ljubi meni to smetane mogu si pomoći ali to je istina. ne znam što se događa , ona je divno dijete, bila mi je centrar svijeta ali od kada se rodila druga kćer...još uvijek se moji osjećaji nisu vratili u normalu, čitam da je nekima trebalo puno kraće da se sve posloži. jako mi je žao, puno vrmena ona provodi sama, pogotovo od kada smo se preselili prije 2 mj , nema društva, i znam da joj je teško i da je ona još dijete, ali nikako da joj to olakša da joj se više posvetim. zaokupirana sam mlađom i nekim dr. stvarim , brigama, navečer kad ona ode spavati bude mi tako žao jer dan prošao u glavnom u svađi i nekom natezanju, umjesto u miru i igri. ona se trudi, jako i vidim da ne prihvaća to moje odgurivanje nje...ali bojim se da će sve ovo ostaviti posljedice na njoj...a to ne želim. što da radim...kako da sebe promjenim, vjerujte pokušavala sam, probudim se ujutro sa snažnom željom da ovaj dan budem uz nju i sa njom ...al uvijek se to nekako pogubi u svađi, natezanju itd, itd.. ima li itko ovakvih iskustava? pomoć!!