[QUOTE=koksy;1945537]Nakon ove teme sa strahom sam cekala drugog sina. Pa eto sad, kad sam nepuna 4 tjedna mama po drugi put da prenesem svoj dojam. Na samom porodu isto ko i sa Svenom, nevjerica da je tu, da sam rodila, da mi je u zagrljaju. Prvi put kad mi je Sven dosao u posjet potpuno sam se slomila u onom hodniku, rasplakala sam se kao nikad u zivotu, nedostajao mi je uzasno, sva ta 4 dana u bolnici nisam smjela ni pomislit na njega a kamoli ga spomenut a da se ne rasplacem. Kad smo dosli doma opet sam stano plakala zbog hormona, emocija i svega sto se skupilo. Sven mi je i dalje bio br. 1, bio je i dalje moja beba iako ce uskoro 4 godine. Tek navecer, kad smo legli spavat, Svenu sam okrenula leda dok je Dorian dojio, kad je mali zaspao okrenula sam se k Svenu i imala sta vidjet. Bio je OGROMAN! Kao da mu je glava narasla 4 puta! Odjednom! To vise nije bio Sven! Uzasan trenutak! Gledam ga, mazim ga al kao da ga ne prepoznajem. I moram priznat da me jos uvijek ponekad sokira veicina njegove glave. Nista drugo, samo me ta glava fascinira. I uzasno mi je tezak, ne mogu ga vise dignut a dizala sam ga bez problema i u trudnoci. Sto se tice emotivnog dijela mislim da je Dorian zakinut, nisam njime opcinjena kao sto sam bila Svenom. Nemam onaj osjecaj zaljubljivanja svaki dan sve vise. Mislim, predivan je meni Dorian, obozavam ga, ali nije isto ko s prvim. Mozda i to dode s vremenom. Zasad ja i Sven imamo isti odnos, nazalost jos u trudnoci smo se malo udaljili jer ja nisam fizicki mogla ispunjavati sve njegove zelje a sad ne mogu zbog bebe ali kad mu treba utjeha ja sam mu na prvom mjestu. Dorian kao da je oduvijek tu, nije unio preveliku promjenu u nas zivot, jel to zbog mog flegma stava ili neceg drugog, ne znam, ali pase mi ovako.
Ono sto je definitivno, nema sanse da kazem kojeg volim vise, oni zauzimaju identicni dio mog srca i to je tako jos otkad sam bila trudna. UOTE]

baš to se i meni dogodilo, potpuno isto.
ali mogu ti reci s oklaksanjem da stvari s vremenom dodju na svoje. kod mene je sada tako, 2 i pol mj od rodjenja male, sve ok. ali dok je trajao taj osjecaj osjecala sam se tuznoooo..ali je proslo