Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: piletina i crvene i zelene paprike

  1. #1

    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    105

    Početno piletina i crvene i zelene paprike

    neznam jel vec postoji ovakvi slicni post,al bi mi trebala ideje i recepte sta da napravim od pilecih prsa i kupila sam paprike imam i zelene i crvene to su slatkaste paprike pa bi napravila nesto sa vrhnjem.jeli neko to vec radio ima li neko gotovi recept...prelila bi tjesteninu ali me je strah to radit da nebude dobro pa da ne zavrsi u kanti

  2. #2

    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Lokacija
    Zagreb, Centar
    Postovi
    2,295

  3. #3

    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    105

    Početno

    mmm izgleda super ovako po sastojcima i po kritikama samo jeli se moze umjesto poma staviti vrhnje,mislim da bi to bilo dobro,jesi probala anek

  4. #4

    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Lokacija
    Zagreb, Centar
    Postovi
    2,295

    Početno

    nisam probala s vrhnjem
    jelo je super i probajte ga baš ovako po receptu napraviti

  5. #5
    Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Postovi
    966

    Početno

    Ovo je OD-LI-ČNO! Samo što ja umjesto tjestenine radije stavim rižu. Imam osjećaj da je u tjestenini više praznih kalorija nego u riži.

  6. #6
    aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Postovi
    2,089

    Početno

    ja sam jučer imala hladnu salatu od tjestenine (fusili), piletine, crvene paprike, tikvica, kiselih krastavaca i majoneze
    sve na kockice
    papriku i tikvice sam kratko bacila na tavu na kojoj sam prije pekla pileće filete
    sve sastojke pomiješati i hladno povezati majonezom ili kiselim vrhnjem

    naravno, sastojci ne moraju biti kao kod mene, iskoristi sve pogodno što imaš u frižideru (masline, kukuruz, tvrdo kuhano jaje........)
    odlično za iskoristiti ostatke piletine

  7. #7
    Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Zd
    Postovi
    653

    Početno

    Ja ti to radim ovako;
    Na masl. ulje bacim par polovica bijelog luka, zatim meso izrezano na rezance, pa crv. i zel. papriku.
    Sa strane izmješati vrhnje za kuh. sa 1 jajem i u to naribam sir (ili stavim parmezan).
    Kad je meso + paprika gotvo, prelijem s vrhnjem.
    Za prilog riza ili tjestenina.

  8. #8
    Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Zd
    Postovi
    653

    Početno

    Citiraj Mum2Be prvotno napisa
    Kad je meso + paprika gotvo, prelijem s vrhnjem.
    I prokuham par min.

    P.S. Mozes umjesto luka, izdinstati poriluk sitno nasjeckan (umjesto kapule). Mozes i staviti gljive nakon toga, pa kad puste vodu, dodati sve ostalo...

  9. #9

    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    105

    Početno

    Citiraj Mum2Be prvotno napisa
    Ja ti to radim ovako;
    Na masl. ulje bacim par polovica bijelog luka, zatim meso izrezano na rezance, pa crv. i zel. papriku.
    Sa strane izmješati vrhnje za kuh. sa 1 jajem i u to naribam sir (ili stavim parmezan).
    Kad je meso + paprika gotvo, prelijem s vrhnjem.
    Za prilog riza ili tjestenina.
    hvala ,zvuci dobro,provat cu i na taj nacin...ma sve u svemu to je dobra kombinacija ne moze ispast lose valjda

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •