Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: Kad će više stati?!?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, Brunda to me tako podsjeca na jedan nas pregled. Dosli mi zbog neceg osamstotog. Dr. ga pregledava i komentira kak ima mali sum na srcu i malo kasnije da mu jedno oko bjezi :shock:

Dosli zdravi, osli bolesni :/

Mislim na tebe i Svena i zaista se nadam da je kriva dijagnoza i da ce ipak sve biti ok

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Početno

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Brunda, gore glavu! Vjerujem da te je to s nožicom pogodilo nakon svega što ste prošli, ali po svemu sudeći to zbilja nije ništa strašno. Jedna velika pusa mom forumskom ljubimcu.

Lucky2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo s nogom zaista ne mora biti problem. I moja prijateljica ima jednu nogu kraću ali to se ne primijeti niti joj ikakve poteškoće pričinjava. Njen tata isto tako.

Ali znam kako te može dotući kad čuješ bilo što novo negativno vezano uz tvoje dijete.:hug

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Svima
    Dobro sam, stvarno. Jučer sam se malo prepala, ali sada nakon što sam čula sa sto strana da to stvarno ne mora biti ništa (a ako i je nije ništa strašno) sam skroz ok. Kao što ste i rekle, to je bila kap previše nakon svega. Da je to jedina stvar ne bih vjerojatno ni trepnula...
    Još mi je i mama rekla da joj je negdje na dnu kičme da su i njoj to rekli za mene kada sam bila mala, a vid' me sad!
    Istina da imam skoliozu, ali danas rijetko tko i nema nekih problema sa kičmom.
    Eto, još jednom hvala na tolikoj podršci. Tu ste kao i toliko puta do sada...

I samo da još dodam za kraj: Barbi, Frida je toliko prepreprepreslatka da mi cijelo popodne i večer ne izlazi iz glave

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •